rolt0n Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Shii uzvara vnk bija zajebis laba !!! Masaljskis tik tiesham zveers... P.S. solis tuvak manu matu krishanai... vel uzvara par Franciju un es skjiros no savam brunajam cirtaam :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Man vienīgajām šī spēlē likās tāda lēna un savā ziņā garlaicīga? Kkā nebija tāds uztraukums kā pret zviedriem. Pat nebija arī ne par ko jāuztraucas, kā nekā vinnējām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 XD man neiet esports, būsim nokāvuši ?XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Urā ! :wuh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Būs jauzvar francija! Mūsējie jau tā noguruši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Nu es saviem matiem augstaaku latinju uzliku Vinnet sho speli un vinnet 1/4finalu speli Un tad buus opaaa maniem matiem tagad ritaa jaatgriezhas atpakalj uz zemes Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Pat nebija arī ne par ko jāuztraucas, kā nekā vinnējām. Man šķiet, ka tu vienīgais ņihuja nerubii no hokeja un neapzinies, ka šeit spēles liktenis var tikt izlemts pāris veiksmīgu epizožu rezultātā. Bļa tik tuvu bijām papišanai! MASAĻSKIS BĻAD ZVĒRS NAHUJ!!!!!!!!! Es nevaru izteikt to vārdos kādas emocijas manī valdīja... gan jau tādas pašas kā jums Bļa, malači, es lepojos ar šo izlasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Bļa, malači, es lepojos ar šo izlasi! Spēle varēja likties garlaicīga, jo šveice visu laiku uzbruka. bulīšos Masaļskis visp perfekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 LATVIESHI shogad lauzh tradiicijas un sliktos ieradumus speeleejpt gan pret zviedriem, gan shodien pret šveici... par Masaļski man vnk truukst vaardu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 "Is there a word for ?keeping your cool and working hard even when the other guy takes a shot, or 40, at you?? Well, from now on, when you find yourself in a situation like that, you can just ?masalskis? it." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 prosto Latvija tawiiit.... pret Franciem atkal kipaw tiesas tas loxs kas pagazgat mums 2 vartus, mulkis, neieskaitija .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Edža > all Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) prosto yo, spēle godam. bij labs neko tādu negaidīju no Masalska. oddish, vienkarši owned. Edited April 30, 2009 by BotE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Nu tad jaulauž arī tā tradicija kad nekad nēsam uzvarējuši PČ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 ne nu ja mes vineesim PČ tad es epileesu kajas ar vasku sodien jau deribas nosledzam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Tas jau no zinaatniskaas fantastikas... Pietiks ar to ka iekluus 1/4 finaalaa un 1/2 finaalaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Vinnet sho speli un vinnet 1/4finalu speli Un tad buus opaaa maniem matiem tagad ritaa jaatgriezhas atpakalj uz zemes A mums tas viss bija zem kastes alus... bik vairak... un tad man radas ashaa ideja... bet kaa redz... piepildijas... laikam tas tur augsha grib redzet velreiz mani skuutu Bet katra zinja delj shitadam spelem man nebus zheel staigat ar pliku bashku P.S. LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) Masaļska garās kājas ( ) bullīšos mūsējos izvilka, bet ja nopietni, tad visu cieņu! Nav redzēta tik laba letiņu spēle pasaules čempionātos vispār! Šādi jāturpina progresēt un ar laiku... Edited April 30, 2009 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Wooohoooo! Spēle ideāla, tādas emocijas. Nu ja, emocijas. Dēļ tiesneša cūcības spēles beigās gandrīz roku salauzu. Bet nu tas jau pieder pie lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) 97. gadā arī bijām uz viļņa, toreiz vēl vecie buki buki vilka mūs:) Znaroks vēl visus bortā krāva XD Tik patīkamas atmiņas. Domaju ka varam pateikties arī ši gada labajiem rezultātiem tāpēc ka daļa atkal spēlēja vienā klubā kā tas bija vecos laikos Edited April 30, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Es bļin to tiesnesi būtu gatavs nosit, jo vietām noraidījumi bija NE PAR KO! Par franciju atkal tas smirdīgais debīliķis šindlers (jā, bļe ar mazo burtu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 respekts Edžam, ideāla spēle viņa izpildījumā, ideāla aizsardzība, un nervi bija nokaitināti līdz baltkvēlei visu spēli. Paldies, Latvijas izlase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 nobira asara, kad ieraudziju Janu, tas bija fucking aizkustinoši! 20 purni 2 istabu dzivokli ir vel fucking emocijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Vienkārši graujoša spēle. Masaļskis ideāli stāvēja vārtos, ko gan mēs bez viņa darītu? Variantu nav, Franciju jāuzvar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now