superbitch Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Kur taas speeles var online skatiities? http://www.soccertvlive.net/sport/ice-hockey.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Tuu Tuu Loko,sasitīs Atlant!Sērija 4:2 Loko win! Ja ne,visiem Haribo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Man jau vairāk šķiet, ka atlants loko mierīgi varētu apspēlēt - ja nu vienīgi viņi šajā sērijā nebūs galīgi izpumpējušies. Ja nē, tad pēc manām domām loko nekur tālāk netiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Atlants malači, lai gan nekāds pārsteigums tas nav, vienmēr bijusi TOP komanda Krievijā. Tiesa, drīzāk Loko šos paņems, Atlantam grūtāka sērija bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Avangard arā OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Nu ko UFa-LOKO fināls Sezonas kausa ieguvēji,atkal playoff lāstā iekļūst Iepriekšējos 2vus gadus UFA šogad Omska Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Tikko noskatījos interviju ar Arturu Kuldu. vēl viens krievs, tāpat kā Podziņš(itkā skaitās latvietis, bet ne sūda nerubī latviski.). /no offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Tikko noskatījos interviju ar Arturu Kuldu. vēl viens krievs, tāpat kā Podziņš(itkā skaitās latvietis, bet ne sūda nerubī latviski.). /no offence Uzmini, cik latvieši uzvarēja spēli ar krieviem 2001. gada čempī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Skrastiņš: man nekas nebūtu pretī spēlēt «Dinamo Interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Skrastiņš: man nekas nebūtu pretī spēlēt «Dinamo Interesanti avots?? Pastaastiet man ludzu kaada ir laika josla ar SLOVAKIJU? Ja mums ir 15:00 cik vinjiem ir laiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Mēs ar viņiem laikam esam vienā joslā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 avots?? apollo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Mēs ar viņiem laikam esam vienā joslā. nee kaa mes ar Cash noskaidrojaam,ja spelee saksies 16:15 pie mums buuus 17:15,taa kaa viss ir forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 nee kaa mes ar Cash noskaidrojaam,ja spelee saksies 16:15 pie mums buuus 17:15,taa kaa viss ir forshi Jā tieši kā reize,lai es arī iespētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Salavats būs jaunais KHL čempions... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Salavats būs jaunais KHL čempions... Tuu Tuu Loko,sasitīs Atlant!Sērija 4:2 Loko win! Ja ne,visiem Haribo! Aizmirsu piebilst Loko,cels augša kausu Edited March 23, 2011 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Aizmirsu piebilst Loko,cels augša kausu Ar savu aizsardzību un vārtu sargiem neko viņi necels. Joprojām domāju, ka šie tālāk par atlantu netiks...šodien varēs paskatīties, cik atlantam būs atlicis vēl spēka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Loko pret Ufu būtu ļoti rezultatīvs hokejs, bet līdz tam vēl ir jānonāk Redzēs kādu taktiku šodien izmantos Atlanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Ar savu aizsardzību un vārtu sargiem neko viņi necels. Joprojām domāju, ka šie tālāk par atlantu netiks...šodien varēs paskatīties, cik atlantam būs atlicis vēl spēka Attiecībā par aizsardzību es Tev piekrītu,bet ceru,ka viņu metēji(vārtu) spēs to noslāpēt,bet par vārtsargiem,sezonā varbūt nebija tik spīdoši,bet play-of spēlēs esmu patīkami pārsteigts,sniegums ir vērā ņemams,nav jau gluži,kā met tā ir,jebkurā gadijumā būs jautri!Un par šodienu,lai jau kāš turpinājums bus ok ! Edited March 23, 2011 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Atlants pagaidām jautrību sagādā. Ja Loko turpinās taisīt ziepes savā zonā + vārtsargi nevilks, tad sērijai pat 6 spēles nevajadzēs.. Edited March 23, 2011 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Jobanijvrot Atlanta piesmēja Loko Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Jobanijvrot Atlanta piesmēja Loko Un tā tam būs būt Finals: atlants-salavats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Aizmirsu piebilst Loko,cels augša kausu http://www.apollo.lv/portal/sports/articles/233229 cels cels ... savas nūjas aiz bēdām, tici man netiks finālā, aizsardzība nekāda, un tāda komanda kā atlants to ļoti labi māk izmantot (atšķirībā no DR). Salavats vispār pārbrauks pāri savam pretiniekam, ar Radulovu priekšgalā... Edited March 23, 2011 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Un tā tam būs būt Finals: atlants-salavats Nespried tik ātri Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Nespried tik ātri Vispār es labi sen atpakaļ pirms sākās šī sērija jau noslēdzu derības, ka finālā būs atlant vs salavat. Protams, tas ir sports un var gadīties visādi, bet nu redzēs kā būs beigās...atlant, manuprāt, ir tā komanda, kas loko šajā sērijā varētu mierīgi apspēlēt. Viņiem vismaz nav tik lieli sliņķi kā DR, kas visu laiku ļaus mest no zilās līnijas, kas loko ir viens no lielākajiem ieročiem. Par metalurgu gan neko daudz pateikt nevarēšu, jo viņu spēlēs vispār neesmu skatījies. Kaut kā neticas, ka viņi spēs šogad apturēt salavat Edited March 23, 2011 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now