FBI.Informant Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Znaroks ar Vītoliņu pagarina līgumu ar Maskavas Dinamiešiem Jūlim nav ne vainas, bet būtu interesanti, ko kāds cits speciālists spētu izdarīt ar RD. Kamēr viss iet labi, lai jau vada Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Kāpēc gan? 3 play off, 2 konferences pusfināli klubam ar 15 mlj eiro budžetu ir vairāk kā OK. Tas, ka dažs labs žurnālists un liela daļa "fanu" nevar ciest Jūli jau ir šo personu personīgā problēma, nevis RD raizes.. Man tracina, ka viņš atdod mūsu spēles, liek spēlēt no aizsardzības un tad brīnās, kāpēc RD trešais periods ir sūdīgākais. Viņam mazliet loģika nestrādā, bet treneris labs, vajag pirkt jaunu, varbūt kāds mūs varētu aizvest līdz finālam, ļoti gribētu lai RD komandu vada Vītoliņš un aizsargu treneris Ozoliņš, kā viņš jau apgalvoja, viņam tādi mērķi ir kļūt par ''treneri'' Edited March 16, 2011 by griffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Ļoti vjg , lai Ozo vēl nākam un aiznākam pazipā vēl Rīgā pieradina Cibuļski Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Spēle skatāma, bet nu tiešām zajebal tas Toļiks, par daudz muld. Arī Ernštreits kaut kāds nelaimīgais pesimists. Sit pa nerviem, aah. Edited March 16, 2011 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Kā man KHL pietrūkst NHL komentētāju pašatdeve spēles komentēšanai,mby ne tik traki,katram jau sava mentalitāte,bet šitāda komentēšana piestāv futbolam,tur pat man patīk Kreipāns,bet ne hokejam! Edited March 16, 2011 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Komentētāji protams ir muģilas, Kreipāns vispār nesaprot ko runā , bet līdz NHL līmenim mums vēl tālu. Tur runā eksperti, bijušās zvaigznes etc. Bet , gan jau Toļiku noliks pie vietas, 1dien Overtaimā pa 101 uzdeva Valteram un Pučem jautājumu par to , cik ilgi vēl Kreipāns komentēšot , jo viņš lielai daļai nerada simpātijas Noskatijos foršo interviju ar Edžu , ja kadam uzticamam čalim nav abonēta SA+ , varu padalīties ar kontiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Nevajag jau ar kontu dalīties var linku iedot ja nu kāda ir žēl tos santīmus ko SA prasa, tad es arī varu iedot linku uz video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Nevajag jau ar kontu dalīties var linku iedot ja nu kāda ir žēl tos santīmus ko SA prasa, tad es arī varu iedot linku uz video. Vai tad links iet, ja neesi ielagojies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Jā, video links iet. Es runāju par linku uz pašu .mp4, nevis to, ko tu padomāji Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Vispār jau prieks par Dinamo Rīgu. Ceru, ka visi spēlēs Latvijas izlasē, iet baumas, ka daudzi negribot spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Būs jauns KHL čempions Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Nu ko gribu lai finalaaa LOKO-Avangard Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Žēl Kazaņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Man jau vairāk šķiet, ka šogad par čempioniem kļūs salavats Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Man tracina, ka viņš atdod mūsu spēles, liek spēlēt no aizsardzības un tad brīnās, kāpēc RD trešais periods ir sūdīgākais. Viņam mazliet loģika nestrādā, bet treneris labs, vajag pirkt jaunu, varbūt kāds mūs varētu aizvest līdz finālam, ļoti gribētu lai RD komandu vada Vītoliņš un aizsargu treneris Ozoliņš, kā viņš jau apgalvoja, viņam tādi mērķi ir kļūt par ''treneri'' atziņas par šo sadaļu un taviem postiem: a. Tu esi bezjēdzīgs spambots b. No hokeja saproti tik pat daudz kā žurnāla "Sīrups" galvenā redaktore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Forši, ka tiek kalti plāni par nākamo sezonu. NHL spēle būtu maz ticama, bet Špenglerā jāspēlē http://www.apollo.lv/portal/sports/articles/232773 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 (edited) atziņas par šo sadaļu un taviem postiem: a. Tu esi bezjēdzīgs spambots b. No hokeja saproti tik pat daudz kā žurnāla "Sīrups" galvenā redaktore. Hokeju spēlējis esmu 10gadus, sāku ar jaunatnes līgu tagad pie amatieriem spēlēju ''VIANOR'' Domāju, ka par hokeju saprotu mazliet vairāk kā tu, nav liela māka tev Breetz atkārtot komentētāja teikto Man mazliet tracina, ka tu uzdodies par to kas tu neesi. Palasot tavus komentārus, tu visus tika noniecini un topikā pa Japānas katasrofu vispār izgāzies Man kaut kā galīgi pohuj, ko tu datora tārps par mani domā Edited March 19, 2011 by griffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 + = ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Hokeju spēlējis esmu 10gadus, sāku ar jaunatnes līgu tagad pie amatieriem spēlēju ''VIANOR'' Domāju, ka par hokeju saprotu mazliet vairāk kā tu, nav liela māka tev Breetz atkārtot komentētāja teikto Man mazliet tracina, ka tu uzdodies par to kas tu neesi. Palasot tavus komentārus, tu visus tika noniecini un topikā pa Japānas katasrofu vispār izgāzies Man kaut kā galīgi pohuj, ko tu datora tārps par mani domā Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Atlant iespējams izvelk sēriju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Magnjitka izvelk nichu pret Avangardu Jauki Shodien skatiijos LM-Monarhi,interesanti bija paverot kaa pie Monarhiem spelee gan KErchs,Ciprus,Abols,Ignatjev,Bisenieks Visi vecie LATVIJAS buki slidoja Protams ka mechis 1nos vaartos panjeema Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Zashebis Atlanta overtaimaaaa uzvar SKA SKA 3:1 serijaa vadibaa un kirdikts Nu ko LOKO-ATLANTA bus naijsiigi Edited March 20, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Atlanta malači - izlidzinaja, nospeleja mazakuma 5min un beigās iemeta Ržiga rullē dirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Štepanekam fail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Kur taas speeles var online skatiities? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now