Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

:) ariii taa tieshraide kaveejas un kvalitate speciga pa LTV7 :DD 20sek atrak netaa var redzeet :)

jā, virs kājsarga devītniekā :)

ģeniāla pārraides kvalitāte spēles sākumā :)

ģeniāla spēle, nenormāls prieks par mūsējo pārliecinošo spēli, gandrīz vispār bez kļūdām, tā bļeģ vislaik vajag spēlēt. Es domāju, ka džeki ir attiecīgi noskaņoti un nākošajā spēlē spēlēs tāpat, redzēs vai CKA spēs saņemties, ceru ka ne.

šajā spēlē lielie meistari CKA pat neuztaisīja tādus kārtīgus vārtu gūšanas momentus, tik vien cik meta pa vārtiem, lielākoties tā, ka Masaļskis redzēja un tvēra bez problēmām un pārliecinoši.

grūti saprast kā tas iespējams, bet faking patīkami.

http://www.sportaavize.lv/10032010-uzmanib...m_izlikti_slazd

Tur viss ir perfekti izskaidrots, ar kādām metodēm Dinamo šodien piesmēja krievus. Tikai problēma tāda, ka tur laikam jāabonē tā SA+ sadaļa vismaz uz mēnesi.. :/ Agrāk vēl varēja pa 15 kapeikām katru rakstu atsevišķi izlasīt.

Negribas pārkāpt viņu autortiesības, te brutāli iekopējot tekstu ar 1220 vārdiem.

njā, nebūtu smuki. pa 15 saņiem varētu iečekot, bet tagad slinkums.

bet tas nekas, es galveno izlasīju :)

?Ja nevari paņemt spēli ar meistarību, paņem to ar kārtību un disciplīnu?, tieši tāda bija Rīgas Dinamo taktika, uznākot uz lielā hokeja skatuves septiņdesmitajos. Pēc trīsdesmit gadiem nekas nav mainījies.

Kāds nepārdod 2 biļetes (abas vietas blakus) uz Dinamo spēli 6dien? Vai varbūt kāds zin kādu kurš pārdod? Pēc šodienas spēles gribētos aiziet uz Arēnu un noskatīties trešo play-off spēli. :) Cena varētu būt ap +- 12ls par biļeti. Ja kas, atmetam man pm.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...