Jump to content
GIGN Forum

Foršā Valstī Dzīvojam


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nāvessods, tiešām ir kaut kas tāds, ka varētu teikt, ka izdara pakalpojumu tam noziedzniekam (likumu pārkāpējam, saucat kā gribat), jo cietumsods ir daudz labāks soda izciešanas veids, manuprāt. Kas var būt labāks par sēdēšanu tumšā, piemīztā, pievemtā 2x2 telpā visu savu nožēlojamo mūžu.

Link to comment
Share on other sites

daljeeji atbalstu katru no soda veidiem

Ja cilveeki zinaatu, ka ir iespeejams noreekinaaties ar dziiviibu par savaam izdariibaam varbuut kaads arii aizdomaatos pirms dara..

es atbalstu naavessodi tikai tad, JA tas cilveeks tieeshaam ir to pelniijis

EXL: vecis izvaroja 15 13gadiigas meitenes un peec taam paargrieza taam kaklu un pa reizei apmietinaajaas uz liikjiem...Cilveeks ir pelnijis naavi...My strategy - Nogriezt vinjam pimpi ar pautiem un palaist dziivot cietumaa paaris gadus, un izpildiit mokoshu naavessodu (kapeec naavessodus taisa nesaapiigus un nemokoshus?).....

Daljeji atbalstu ari muuseejo sodu izpildes veidu (ir daudz kas mokoshaaks par naavi...)

Bet daljeeji viduslaiku sodu veidu...Zaadziiba - nocirst roku. Slepkaviiba - Skatoties kaada.Mukshanas meeginajums no cietuma - kaaja nost ...

EDIT: +1 BoY, laiku ko pavadiiji cietumaa tiesas kljudas deelj tev neviens neatgrieziis...

Edited by Kuilis
Link to comment
Share on other sites

Ir tāda filma (ja nemaldos pat šī gada) nosaukums bija kautkāds "Falkin" or smt. Stāsts ir par stingra režīma cietumu, nu lab pox tas nav svarīgākais, bet tur sēdēja 1x1, un džeks kas izciešs mūža ieslodzijumu (izkatijās jau tāds gados) saka apm šādi (galvenajam varonim,ar ko viņi sēdēja vienā kamerā. "Cietums ir, tas pats kas ārpuse. Tas, kad mēs esam ieslodzīti ir tikai mūsu prātā. Jādara viss, ko tu darītu ja būtu `brīvībā`, jauztur rutīna. No tikiem līdz tikiem strāda (kačājies, ko citu cietumā var darīt), pēctam atpūties, paēd u.c"

Nesen draugs iznāca no Rīgas Centrālcietuma.

Viņs saka, kad cietumā nav nemaz tā, kā visi domā. uzkaitīšu pāris lietas ko viņs man teica.

1. Kas notiek zona (Laukumā,ēdnīcā u.c) sargiem ir poxuj, bet ja kautkas notiek kamerās, tad gan protams sēdēsi ilgāk, vai kā spriedīs tiesa

2. Dirsā tur nevienu neraujot. Visi pašapmierinās. a pedofīlus gan tur drātē un sit, kā ierauga (protams, ja zina ja tā persona ir pedofīls)

3. Sit tur visus jauniņos.

Pārējo, ko viņs man stāstija jau esmu piemirsis XD.

no ši visa varat spriest, kas tad par soda mēru tas ir ;)

ā jā un vel pāris labumi.

*Lasāmviela ir!

*Ēdiens ir!

*Cilvēki ar ko, kontektēties ir!

*Jāstrāda nekas īpaš nav!

Tas tvnet shitz ir ganjau tāpēc, jo nesen kkādu meitenīti nogalināja.

Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka nevajadzētu. Pedofīlus cietumā tāpat drāž un sit, kas, mauprāt, ir pat mokošāk nekā nāvessods. Ai, vispār tā grūti viennozīmīgi pateikt. Labāk jau tomēr nevajag. Ja nemaldos, tad ASV ir vienīgā valsts pasaulē, kur vēl ir atļauts nāvessods(es, protams, varu kļūdīties). Negribētos, lai Latvija būtu otra tāda valsts.

Vienīgais cietumsodiem gan jābūt daudz daudz lielākiem. Kaut kādus kretīnus, kas ir izdarījuši īpaši smagus noziegumus točna vajadzētu iemest, kā te kāds izteicās, tumšā, mazā, piemīztā telpā un barot ar lopbarību. Un tā līdz viņi atstiepj kājas.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Nāvessods Latvijā nemaz nav atcelts, bet, nerunājot aplinkus, jā, protams, nāvessodu vajadzētu atjaunot arī miera apstākļos. Protams, te nav runa par katru slepkavu, izvarotāju un tamlīdzīgi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...