Kefiirs666 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Man ir tagad sekojoša problēma: Visu laiku spēlēju ar PACMAN STEAM (cracked) un iekš TF2 man ir daudz achievementi! Ja es tagad nopirkšu STEAMoto TF2 man visi ach paliks? Jo vienkārši crackotajā es nevaru uzlikt Backburneru u.c, man jau visiem 3 ir gandrīz visi ach! Bet es baidos, ka nopirkšu steamoto TF2 viņi visi var pazust! Kā tad īsti ir: Pazudīs vai nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Nu kāds var palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) netaisi double post! Tev viņi visi pazudīs! Bet vari nopirkt no manis paku(signature rakstits) Un tur momentali varesi dabut visus achievementus! Pa 1.50 Pa 1.50 tu dabusi Antičīts priekš cs. Tie kuri lieto cd-hack paliek sarkani un nevar nevienu nogalināt. Krakots Steam. Šis krakotais steam ir domāts priekš counter-strike 1.6. Cs monitors: Iekšā divi skini. [iPB]Uzrāda kas ir online. [iPB]Pēdējie postotāji. [iPB]Top postotāji. [cs]calladmin +[TF2] Unlockers priekš sasniegumiem) Ja gribi pm man Edited August 21, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Beidz te dzīt kaut kādu sūda biznesu, pameklē un pa brīvu var dabūt visādus unlockerus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Tiešām visi pazudīs? Itkā es eju ar SEMI-STEAM iekšā, jo viss ir kā steamam, bet spēle nav pirkta tikai! Tiešam tad pazudīs, ja nopirkšu? Vaitad ach nesaglabājas uz akounta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Protams ka pazudīs. Ja nu vienīgi kādu no tiem sūda unlockeriem lietosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Tev viņi visi pazudīs! Bet vari nopirkt no manis paku(signature rakstits) Un tur momentali varesi dabut visus achievementus! Pa 1.50 Pa 1.50 tu dabusi Antičīts priekš cs. Tie kuri lieto cd-hack paliek sarkani un nevar nevienu nogalināt. Krakots Steam. Šis krakotais steam ir domāts priekš counter-strike 1.6. Cs monitors: Iekšā divi skini. [iPB]Uzrāda kas ir online. [iPB]Pēdējie postotāji. [iPB]Top postotāji. [cs]calladmin +[TF2] Unlockers priekš sasniegumiem) Ja gribi pm man PSC FACE tu prostu internaetaa atrodamu ach unlockeru pa 50 sant. pardod (un es pirku no cita dzeka pa 10 ls). Kur biji atraak!? Edited August 21, 2008 by Baba Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 OMG 10 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 offtopic: a ja lieto tos sūdainos `unlockerus` ar steam sūdi nevar sanākt? Nu tb par šādu sūdu lietošanu nevar nobloķēt steam acc vai ko tādu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Runā jau ka nē, bet es neriskētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 da man ir steam un neko neuzķēra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Riebjas visi šitie kretīneļi, kas cenšās izspiest naudu par lietām, ko var dabūt par brīvu meklētājā ierakstot pāris vārdus. Pat sīkie urļaki, kas sēž pie lielveikaliem un vaktē katru kas nenoliek ratiņus vietā lai dabūtu 20 sant ir labāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 ja izvilksi vienu failu ara tad ne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Un tagad gaidi kad Tevi bombardēs ar PM. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 neviens nevienu nebombarde Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 ačīvmenti ir piesaistīti pie stīma accounta, ja spēle tiek pirkta ar accountu, kas tika izmantots lietojot semi-steam, tad visiem ačīvmentiem vajadzētu strādāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Tev viņi visi pazudīs! Bet vari nopirkt no manis paku(signature rakstits) Un tur momentali varesi dabut visus achievementus! Pa 1.50 Pa 1.50 tu dabusi Antičīts priekš cs. Tie kuri lieto cd-hack paliek sarkani un nevar nevienu nogalināt. Krakots Steam. Šis krakotais steam ir domāts priekš counter-strike 1.6. Cs monitors: Iekšā divi skini. [iPB]Uzrāda kas ir online. [iPB]Pēdējie postotāji. [iPB]Top postotāji. [cs]calladmin +[TF2] Unlockers priekš sasniegumiem) Ja gribi pm man es gan tomer piekritu face - jo kapec gan no tiem mulkiem kuri pasi nevar tos dazus vardus ieraxtit mekletaja lai atrastu tos unlokerus un parejas ficas neprasitu naudu. ja viniem slinkums meklet pasiem lai maksa. jo face tereja tomer savu dargo laiku lai prieks sevis atrastu to sudus un kapec vinam par velti parejiem jadala.? lai pasi mekle! nu bet man nekas . es pats steam speli pirku un izmantoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Tādu laiku - 3 sekundes lai ierakstītu to gūglē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Vot icecube ja tu tads gudrs uztaisi video ka tu sito visu atradīsi pa 3 sec? Šito tēlotāji riebjas! Un es ieliku savā mājas lapā visus tos failus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) Tajā, kurā visas pamācības, garākas par 3punktiem, ir pizģītas un vienīgais lietotājs, kurš kko ir ierakstījis esi tu? Edited September 3, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 icecube tev nav taisniba ja tu uzskati ka face prasot naudu dara nepareizi. nu ja tev tadu problemu nav icecube tad nevajg dirst uz face par to ka vins prasa naudu. tu pats tad vari (ja protams tev to vispar vajg) atrast pa 3 sec vai cik ilga laika to googlee. kam slinkums meklet lai perk. ta jau ir ka pasaule uz mulkiem turas kam slinkums visu darit. tad vnk perc no cilveka kuram tad tas mozgs strada. un nesaki ka 3 sek google atrast tos melsus nav mozgs vajdzigs. biezi vien citi nevar atrast tapec ka nemak lasit citas val. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Nu nejau uz tik lieliem muļķiem, lai šitādu huiņu pirktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 tiesi. ta ja tu tads neesi neperc un staiga talak. problemu nav vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts