Jump to content
GIGN Forum

Pīpēšana


mephisto
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Man ir tāda maza problēma. Visu mūžu esmu diezgan aktīvi sportojis visādos tenisos, boksos, peldēšanās un tādās figņās. It kā agrāk pārāk bieži nepīpēju, sanāca tikai pa ballēm, tobiš, kāda paciņa nedēļā. Tas it kā nekādas jūtamas sekas neatstāja. Tad ap Ziemassvētkiem es kaut kā pretīgi salauzu kāju, ka ar sportu nodarboties nevarēju aptuveni līdz jūlija sākumam. Protams, bezdarbībā sākās aktīvāka pīpēšana (nu tā, aptuveni, trīs paciņas četrās dienās), regulārāka dzeršana. Tagad, kad kāja sadzijusi, paskriet un visko darīt varu, bet izturība man vispār nav. Es noskrienu 200 metrus un esmu drausmīgi aizelsies. Sajūta tāda it kā sirds tūliņ izlēks ārā. Tas mani kaut kā pārāk neaprmierina. Ja es tagad aktīvi sākšu sportot, iepriekšējā izturība atgriezīsies un vai vēlāk nebūs būtiskas veselības problēmas? Nu vispār, ko darīt šādā situācijā?

Heh, nekad nebiju domājis, ka gignā rakstīšu ko tādu :slap:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Btw es biju atmetis uz kādu mēnesi vienīgais labums - guļot 8 stundas jutos patiešām uzgulējies, bet tā pat bija sūdīgāk, grūtāk koncetrēties utt. Es esmu vienkārši dzimis pīpētājs :D

Link to comment
Share on other sites

ar maniim tas pats bija..

saites saraavu cirksnii un pusotra gada atpuuta...

saaku piipet aktiivi pa starpbriizhiem un 2dienaas pacinja aizgajaa

no sakuuma bija gruuti atguut zaudeeto .. bet tgd jau gadu aktiivi treneejos un viss ir kartiibaa :) takaa neuztraucies..

Link to comment
Share on other sites

Johaidi kas jus traki, ja pipa tad ari turpini.. Es nemaz nezinatu ko es daritu ja nepipatu, no ritiem smuki iziet lauka uzvilkt dumu pec brokastim un kafijas, nu kaifs, ko lai citu saku.. Reizes kad pilnigi nav ko darit, ka piemeram sodien sezu masina un gaidu kaadu, gaidu, gaidu, tad smuki izkapju apsezos uz solinja un uzvelku kaifiigu duumu, kas var but vel labak? Johaiidi sakat visi pipat luudzu!!!

Link to comment
Share on other sites

sarkanie asins kjermeniishi vai kaa vinjus tur latviski sauc nu tie erythrozyti dziivo tavaa kjermenii tikai 120 dienas. un tad nomirst. (apmeram 10 miljardi stundas laika)

taka tev tajaa laikaa kad guleeji ar lauztu kaaju nebija vajadzibas kusteeties nieres neizdalija pastiprinaati erythropoetinu un tapec ari erythrozyti netika pastiprinati razhot..

nu un taka erythrozyti ir atbildigi par skaabeklja transportu iespejams ka tapec ari tagad pagaidam nepietiek gais kamer nesarazhosies pietiekoshi atkal.

Link to comment
Share on other sites

:(:)

P.S. Manuprāt, smēķētāji ir vāji cilvēki. (Nepārprotiet, tikai manas domas)

Un pamatojums tam ? Tas, ka ķipa nevar atmest ? Man liekas, ka lielākā daļa no smēķētājiem vispār negrib atmest. Vismaz es, pīpējot kādus ~2,5 gadus, ne reizi neesmu mēģinājis atmest.

radler - tu laikam runā par eritrocītiem. :)

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Vispar atceros ka kadu laiku atpakalj bija ienakusi doma ka mosk vaidzetu atmest, bet tagad nu ne pipasu lidz pedejai stundinjai, jo tas ir tik forsi!!! :) Vienkarsi vairs nav jega mest nost tik daudzi gadi jau nopiipaati, pie tam man patik to darit :)

Link to comment
Share on other sites

Smeeketaaji ir vaaji tapec:

lai izbauditu pusdienas, pec maltites vajag uzpipet;

tusinos ik pec paris malkiem gradigaas dziras vajag uzpipet;

lai aizpilditu brivu garlaicibas bridi, vajag uzpipet;

kad nav par ko runat ar otru cilveku, var uzpiipet;

lai varetu "forsi" pardomat kaut ko, vajag uzpiipet;

kad ir stress, vajag uzpiipeet;

kad kadu laiku dazadu iemeslu del nedabuu uzpiipet, vienigaa doma galvaa ir par cigareti & kaa vares izbaudit, kad beidzot dabuus uzpiipet;

ak jaa, un arii taapec, ka nevar atmest;

un taa varetu vel daudz turpinaat.

Nesmekeetajiem gan tadas problemas nav.

Tikai manas domas :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...