mephisto Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Sveiki! Man ir tāda maza problēma. Visu mūžu esmu diezgan aktīvi sportojis visādos tenisos, boksos, peldēšanās un tādās figņās. It kā agrāk pārāk bieži nepīpēju, sanāca tikai pa ballēm, tobiš, kāda paciņa nedēļā. Tas it kā nekādas jūtamas sekas neatstāja. Tad ap Ziemassvētkiem es kaut kā pretīgi salauzu kāju, ka ar sportu nodarboties nevarēju aptuveni līdz jūlija sākumam. Protams, bezdarbībā sākās aktīvāka pīpēšana (nu tā, aptuveni, trīs paciņas četrās dienās), regulārāka dzeršana. Tagad, kad kāja sadzijusi, paskriet un visko darīt varu, bet izturība man vispār nav. Es noskrienu 200 metrus un esmu drausmīgi aizelsies. Sajūta tāda it kā sirds tūliņ izlēks ārā. Tas mani kaut kā pārāk neaprmierina. Ja es tagad aktīvi sākšu sportot, iepriekšējā izturība atgriezīsies un vai vēlāk nebūs būtiskas veselības problēmas? Nu vispār, ko darīt šādā situācijā? Heh, nekad nebiju domājis, ka gignā rakstīšu ko tādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Nē, Tava veselība ir bojāta uz mūžu. Tu vairs nekad nevarēsi noskriet vairāk kā 200m. C`mon, loģiski, ka varēsi. Met nost to hujņu un sporto tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 bullšits, paskriet nevari, jo neesi skrējis ilgi, tur ar pīpēšanu mazs sakars. Man klasē viens no krutākajiem skrējējiem bija arī kruts pīpētājs, tā ka tās visas ir muļķības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Pīpēju jau devīto gadu, spēlēju futeni un braucu XC. Problēmas nekādas nejūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ja Tu atmestu pīpēšanu un gadu nepīpētu, saprastu, ka ir bijušas problēmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Btw es biju atmetis uz kādu mēnesi vienīgais labums - guļot 8 stundas jutos patiešām uzgulējies, bet tā pat bija sūdīgāk, grūtāk koncetrēties utt. Es esmu vienkārši dzimis pīpētājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Nu, es pazīstu vienu džeku, kurš pīpē un dzer diezgan daudz, bet viņam nesen, uz kādu laiku piederēja LV rekords 60m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Es tev piekrītu - pīpēšana pilnīgi sūkā! Nedari to itsevišķim ja vēl neesi sasniedzis kādus 23-25 gadiem, jo tas var smagi izpausties uz taviem izmēriem. VISIEM IZMĒRIEM !!!! Ps. +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 ar maniim tas pats bija.. saites saraavu cirksnii un pusotra gada atpuuta... saaku piipet aktiivi pa starpbriizhiem un 2dienaas pacinja aizgajaa no sakuuma bija gruuti atguut zaudeeto .. bet tgd jau gadu aktiivi treneejos un viss ir kartiibaa takaa neuztraucies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 macho pareizi pateica. Tas, ka tava fiziskā forma ir sūdīgāka, ir saistīts tieši ar bedarbību. Pusgadu pīpējot, tu neko ļaunu tāpat nedabūsi, arī plaušas būs bez kautkādiem defektiem. Bet tas, protams, nenozīmē to, ka vajag turpināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Pipeju jau 4-5 Gadi, piedalos daudz sacensibas un tas mani nemaisa, bet ir gruta neka bez! Bet esmu mazliet jau pieradiis. Ieteiktu tev nepipet un treneties, kamer adgusi savu uberskillu. GL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 Nu ok. Liels paldies +/- tagad guvu skaidrību. Vienkārši dīvaina sajūta, jo it kā ķermenis nav piekusis, bet nu elpas nav. Tāpēc arī domāju, ka saistīts ar pīpēšanu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Turpini tik skraidīt, un pamazām atgūsi veco formu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) polubomu tie paaris meeneshi ietekmeeja... norek mercy Edited July 15, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Neko nedarot tik ilgu laika periodu nebrinies,pec menesha atgal busi atguvis veco ritmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mans klasesbiedrs ir kaislīgs skrējējs un arī kaislīgs smēķētājs. Viss viņam čiki piki. Nekas nav saistīts ar pīpēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Johaidi kas jus traki, ja pipa tad ari turpini.. Es nemaz nezinatu ko es daritu ja nepipatu, no ritiem smuki iziet lauka uzvilkt dumu pec brokastim un kafijas, nu kaifs, ko lai citu saku.. Reizes kad pilnigi nav ko darit, ka piemeram sodien sezu masina un gaidu kaadu, gaidu, gaidu, tad smuki izkapju apsezos uz solinja un uzvelku kaifiigu duumu, kas var but vel labak? Johaiidi sakat visi pipat luudzu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) NETUVOJIES MAN, TU SMIRDI! P.S. Manuprāt, smēķētāji ir vāji cilvēki. (Nepārprotiet, tikai manas domas) Edited July 15, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 sarkanie asins kjermeniishi vai kaa vinjus tur latviski sauc nu tie erythrozyti dziivo tavaa kjermenii tikai 120 dienas. un tad nomirst. (apmeram 10 miljardi stundas laika) taka tev tajaa laikaa kad guleeji ar lauztu kaaju nebija vajadzibas kusteeties nieres neizdalija pastiprinaati erythropoetinu un tapec ari erythrozyti netika pastiprinati razhot.. nu un taka erythrozyti ir atbildigi par skaabeklja transportu iespejams ka tapec ari tagad pagaidam nepietiek gais kamer nesarazhosies pietiekoshi atkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Teikshu godiigi veselibas zinjaa gribu atmest lai butu labaka formaa Bet nemaku izskaidrot to otru zinju kapec es nemeginu pat atmest (smeketaji sapratiis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) P.S. Manuprāt, smēķētāji ir vāji cilvēki. (Nepārprotiet, tikai manas domas) Un pamatojums tam ? Tas, ka ķipa nevar atmest ? Man liekas, ka lielākā daļa no smēķētājiem vispār negrib atmest. Vismaz es, pīpējot kādus ~2,5 gadus, ne reizi neesmu mēģinājis atmest. radler - tu laikam runā par eritrocītiem. Edited July 15, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Vispar atceros ka kadu laiku atpakalj bija ienakusi doma ka mosk vaidzetu atmest, bet tagad nu ne pipasu lidz pedejai stundinjai, jo tas ir tik forsi!!! Vienkarsi vairs nav jega mest nost tik daudzi gadi jau nopiipaati, pie tam man patik to darit Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Bet esmu mazliet jau pieradiis. Guuti saprast pie kaa esi pieradis.... pie taa ka ir gruutaak paskriet? Un arii neloogjika , ka nemaisa,bet ir gruutaak, ja jau ir gruutaak, tad maisa, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 pīpēju jau ē... 13 gadus un jūtu pietiekami daudz problēmas. lēmums atmest tiks piepildīts līdz ko atrisināsies visas dzīves problēmas no stress=no smokin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Smeeketaaji ir vaaji tapec: lai izbauditu pusdienas, pec maltites vajag uzpipet; tusinos ik pec paris malkiem gradigaas dziras vajag uzpipet; lai aizpilditu brivu garlaicibas bridi, vajag uzpipet; kad nav par ko runat ar otru cilveku, var uzpiipet; lai varetu "forsi" pardomat kaut ko, vajag uzpiipet; kad ir stress, vajag uzpiipeet; kad kadu laiku dazadu iemeslu del nedabuu uzpiipet, vienigaa doma galvaa ir par cigareti & kaa vares izbaudit, kad beidzot dabuus uzpiipet; ak jaa, un arii taapec, ka nevar atmest; un taa varetu vel daudz turpinaat. Nesmekeetajiem gan tadas problemas nav. Tikai manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now