Jump to content
GIGN Forum

Bļēģģj


overmind
 Share

Recommended Posts

2 BMW dzinās pakaļ, jo mēs viņiem 3 naktī netīšām ceļu nošķērsojām pie krustojuma ( Saulkrastos )

Mašīnu pie jūras sadauzīja :( Mēs ar cauru ratu braucām no gaujas līdz saučiem. Bijām iereibušī. Ietriecāmies kokā, es ar galvu stiklu izsitu. Neko neatceros :D

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Domino, tu esi vienkārši debīls. Un vēl pasakiet, ka amīšu filmas neietekmē cilvēkus.. Atradies lil`Rembo.

Un chauchau tātad saki, ka nav jābēg prom? Tad jau laikam tev patīk, kad atņem maku un mobilo, ne? Vēlviens mazais varonis..

Stāstīt jau tagad varat visu, bet kas būs, kad paši atradīsieties tādā situācijā?

Link to comment
Share on other sites

Ja ir iespeja tad logjiski ka jamuuk parasti vinji netur liidzi... Ir sanacis mukt kad viens vai divata ej un no pakaljas k-kadi debilikji skrien :D bet nu isteniba samera reciigi es vismaz reecu :D

Link to comment
Share on other sites

Tikko nācās ar fleksi ārdīt savas durvis, jo netiku iekšā.. psc..

njā, Tev patiešām laika neveicas... Galvenais, nesāc domāt par visādām muļķībām, viss sliktais arī reiz beidzas. Tāpat tie urlas ir sīki salašņas, kuriem nahuj nekā nav, so par viņiem nepārdzīvo :)

Link to comment
Share on other sites

Lasot šito topiku, atcerējos, ka pašam mājās stāv beisbolene. Pret neliešiem nav sanācis viņu izmantot, un ceru, ka arī nebūs vajadzības. Vienreiz no sirds iesitot, damage tomēr ir pārāk liels.

Link to comment
Share on other sites

Izskatās, ka urļiki pēdējajā laikā strādā uz pilnu slodzi <_< Pilnīgi gandrīz bail uz Rīgu braukt :pizdiblee: , negribas palikt bez telefona un maka, jo pat lielākais rubila diezvai varētu pievārēt urļiku grupējumu. Jāliek makā piecīts un pārējais jāsabāž zeķē :muahaha:

Baigo štelli tikko atcerējos... bija tādas puškas ar kurām palaiž raķetes jaungadā. Atceros kkur pirms trijiem gadiem šāvu ar tādu. Iešaujot sejā varētu būt tīri normāli apdegumi :D žēl tikai ka jāpārlādē baigi ilgi un ir tikai viena izdevība iešaut(ja vien ātri neskrien un pa ceļam neliek jauno raķeti iekšā :D )

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Ai, ko jūs varat dirst... ja pats būsi spējīgs kaut ko darīt un pārliecināts par savām spējām, tad nekāds vietējo narkašu bars nestāvēs pretī, jo visiem ir labi zināms vecais princips, ka ja pirmajam konkrēti uzšausi pa muti, tad pārējais bars pats notīsies. Un es nekad neesmu pat apsvēris domu bēgt tādos gadījumos... narkašu bars man tikai uzdzītu dusmas.

P.S. Avrila un alkohols mani beidz nost, eju gulēt. :sparta:

Link to comment
Share on other sites

damage tomēr ir pārāk liels.

Man laukos (Cik nu lauki, pilsētiņā Alūksnē) stāv pašvirpota beisbolene ar iededzinātu uzrakstu "Urlinators" :lol:

Enīvei, sava sāpe izkliegta, galvassāpes, sirdssāpes daudzmaz pārgājušas un seja vairs nav tik uzpampusi, tākā lūgums vairs nespamot, bet topiku aizslēgt ciet ;)

Alibidech.

Edited by overmind
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...