rusty Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 ja ir, kas mani aizved - 70%. + ja izveidojam foršu cilvēku mašīnu, tad varu paņemt telti. liela. pilnīgi jauna. datums - hvz. neko tālāk par divām dienām neieplānoju. P.S ali - ir bijuši, ka kautkādi strenči ar sabrauc? pagaidām visi, kas pieteikušies baigi okei, bet man galīgi nav noskaņojuma vilkties uz otru latvijas galu, lai pavadītu 2 dienas starp kretīniem (kautvai tikai dažiem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 vienkārši būšu Lieku lielas cerības uz Lunatic's mobīli, kas paraus uz to galu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Būšu No Liepajas aties automobilis,bet isti nez cik vietas bus brivas ! tad kadu vares pakjert ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 rusty, nu klienta mobīlais tāpat vien nepazuda no galda, kāds "labdaris" to tomēr paņēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Nebija jau īsti skaidrs, vai viņam to mobīlo nospēra, vai arī viņš pats, rāpojot pa krūmiem, padirsa. Beigās vienk tika konstatēts fakts, ka mobīlā nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) speršanas tas vel tā. vairāk interesē kā iet ar džekiem, kas vnk ir idioti + tiek pie alkohola. kr4 tevis augstāk minētie tipi. edits. ja būš, tad tik uz to 29. 22 man ir 2 dienu (laikam) pasākums palangā. Edited June 30, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 par to futbolu kaut kas jāzidomā, lai visu laiku nav jāskrien lejā pēc bumbas. šašļiku laikam šogad neņemšu līdzi, būtu kāds, kas ar mašīnu aizved, tad varētu domāt. cilvēku! cilvēku! cilvēku! un es arī vispār ceru uz lunātiķu mašīnu atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 un es arī vispār ceru uz lunātiķu mašīnu atkal izskatās, ka cilvēks te vairs neapgrozās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Tik tālu par datumiem vel neko nezinu, gan jau kaut kā līdz turienei kopā ar samurayu atkal aizkulšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Tādā ziņā viss būs kārtībā. Absolūti lielākais vairākums būs ar nobriedušu psihi, tāpēc tādi megamežoņi, ja arī tādi būs, tiks ātri neitralizēti. un es arī vispār ceru uz lunātiķu mašīnu atkal Apsolos tev šogad kreklu neplēst + aliņš no manis par pagājušo gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) tas 29 datums smird, dazhiem sakusies skola/studijas vai kadi citi traucekli varetu uz to 22-24 lidzigos datumos iebidit pasakumu, 29 vel viens minus tads ka tolitas ka parlido visi majas no pasakuma ta sakas skola kas arii smird, pagaishad kad bija 25 datuma ja nemaldos bija tiri najs parbraucu majas vel bija nedelja kuru pavadit ar tiem nabiem kuri netika uz gign ediiitw: ka ar klientu, kko minos ka pagaishgad kads sapratigi teicas ka jadod otra iespeja, jo chalis bija labi nodzeris 2as dienas... protams zhel ka vinjam ta izgaja ar mantam, bet ko darisi ir pidari kas tadas cucibas dara Edited June 30, 2008 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 vienigais ko ribu teikt: kliens nesmuki izdarija, bet nebija pelinjis ka vinju netisham aptira.. p.s. ja kāds šogad grasās atbraukt un tēlot varoni (urlas viedokļa) labāk nebrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 tis tiisa..gon.. hmm isteniba par datumiem.. buutt priecigaks par tuvako variantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Domāju braukt, tik jāatrod ar, ko, jo Teddy grib PAMATĪGI AIZLIET MŪLI, tādēļ netaisās ar savu auto braukt. Vēl derētu atrast, pe kā teltī varētu gulēt, jo savu telti staipīt negribu. wahwahwah. ps ruksim ( minority ) ar jābrauc. EDIT: ak, jā! būtu foršāk tuvākais datums, jo tomēr pēctam gribētu atiet līdz 1.sept, bet protams, ja galīgi nevar, tad kaut kā pārdzīvošu. EDIT: guļamkule pašam ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 nēnē pamatīgi es tur netaisos piedzerties, bet gan normāli iedzert, lai nākamajā dienā nav jāuztraucas par promilēm? + vel nezinu neko par datumiem ar augstoskolu, kurā sākās utt. vai mani vispār pieņems? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 p.s. man ir 6vietiga telts un guļammaisus ar varu aizdot pieteikties lūdzu P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) Brauktu ja kāds paķertu Lielvārde-Rīga Tajā ceļa posmā ) + varētu atmest kādu kapeku lai beidzot slotu dabūtu )) btw datumi palub po Edited July 1, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Kaut kādi vecuma ierobežojumi ir? Varētu aizbraukt uzspēlēt bumbu, labi pavadīt laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 ja pareizi atminos tad 13gadigos sutija nahuj, ka ari tos kam bija maz smadzenju Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 analgin , tu tikko pateici to, ka tu pats arī nedrīksti braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 shogad centiishos buut ar datumiem arii nav probleemu jo augusts ir briivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 tad viss baigi okei. P.S uzreiz varu pateikt, ka 24. nederēs. ja tikšu, tad uz 29. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Gan jau, ka fb ar gludo arī brauks. Šogad varētu piebiedroties viņiem. Gribētos satikt dzīvē tos, ar kuriem te visu laiku runājos + neatteiktos arī no alus un gaļas Par datumiem vienalga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
littleAngel Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Ehh, nebuutu jums tas pasaakums ar TELTIIM (!!!) - es varbuut arii atbrauktu ar jums nenormaali mazliet iedzert . Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Izklausās foršs pasāciens, ja kāds tomēr var paņemt mašīnā (RĪGA) tad 100 punkti brauktu.. Meibii ir kaads barinsh, kuram var pievienoties, kas brauc ar autobusu no Riigas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now