Type-RS Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Butu ieradies sheit atraak arii varetu aizmaukt , paskatities uz paaris sejaam un iepaziities ar citiem gignieshiem... bet bish par veelu uzzinu , meet ya next year. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Labākais draugs atgriežas 27. no ārzemēm. fking nebūšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Pasākums ir 22., 23., 24. Līdz 27. tālu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 moby ja tev ir mashiina un pravas tad jau kaut vai uz paaris stundaam vari aizmaukt! Tomeer shis pasaakums notiek vienreiz gada un shaads variants arii traki nenovaajee maku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Da jopcik! Kāds vispār ieradīsies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Beigās salasīsies 7 cilvēki un varēs visi braukt uz centru dzert alu. Nu labi, kamēr sarakstā turēsies 15-20 cilvēki, tikmēr būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 nja.. nu pofig, cik ierodas, patusēt paļubē var tik hren zin, kur es gulēšu, jo mana telts ir biki cietusi, un nav lietojama + tākā esmu apaukstējies, man gulēt zālītē nebūt nav ieteicams Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 āā, a man likās, ka vēl nākamajā vīkendā. ok, tikšu tādā gadījumā, ja manu tirdziņu izpirks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 kadam ir briva vieta mashina ?cik saprotu tad allworth nebrauks un lidz ar to man ari nav ar ko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 es ta bushu... butu labi ja nak3ds, r&r un 4uwis padotu privatajaa pm ka arii brauks, tad es pretii savu numurinju... gribetos zinat cikos citi plaano tur buut utt... un arii mani lidzbrauceji cikos brivi un kur varetu savakt..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 gribetos zinat cikos citi plaano tur buut utt... un arii mani lidzbrauceji cikos brivi un kur varetu savakt..!!! Naked ta točna brauks to es zinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 gribetos zinat cikos citi plaano tur buut utt... un arii mani lidzbrauceji cikos brivi un kur varetu savakt..!!! mūsu autiņš no Liepājas izbrauks uz kādiem 6iem, tad rēķini ap cikiem varētu būt, kās 3,5 stundas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 kaada vel vieta mashiinaa..? GIGNBUSS!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 naaabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Vakar vel raustiijos bet taa kaa jau 3sho dienu nedzeru Njemot veraa to ka no 24julija kozhu dien dienaa Tad ir beidzot speeks un motivacija ierasties ar manu JOŽIKU nodzerties Zorgijs arii solija ar mani muti pieliet Bet ar denju toch kopaa nedzershu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Njemot veraa to ka no 24julija kozhu dien dienaa Tad ir beidzot speeks un motivacija ierasties ar manu JOŽIKU nodzerties Zorgijs arii solija ar mani muti pieliet Bet ar denju toch kopaa nedzershu XD varēsi arī ar mani sadzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Es tieshi arii to gribeju vel pieraxtit,ka noteikti vel ar "Daddy is Alive" gribeesies nokosties Da tur jau ar jebkuru gribesies nokosties Rekjinot ka no Liepajas ap 18:00 izbraucam un ap 21:30 esam uz vietas +/- tas cerams nebus pa veelu? Ah jaa un reali baida tas ka bus afigena fakings laiks Edited August 19, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 vajag nopirkt lielu plēvi.. pagājušo gad otrajā naktī lija lietus un mēs visi dzēram zem plēves šogad tik lielāku vajag, lai bik ērtāk zem viņas tupēt.. moš divīts var dabūt pāris pārmetrīgas latas, lai var moš uzbliezt k-kādu slīpu nojumi.. tb kad viens sāns tik aizsegts slīpi (nezinu, ka tas joks saucas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) esmu veiksmīgi atpisies no darba sestdienā, bet 5dien šancēju līdz 10 vakarā, kāds brauc tik vēlu? 2. jautājums. vai kāds brauc sestdien?! Edited August 19, 2008 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 man ar tāds pats jautājums - varbūt kāds brauc sestdien? it kā piektdien ir vēl viens pasākums, kuru īsti negribētu laist garām, tā ka brauciens sestdien tāpat kā pagājušajā gadā būtu taisni laikā, bet, ja nav, tad laikam laidīšu to pasācienu un braukšu uz visām trim dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 paņem vairākus kreklus līdzi ir kāda infa, cikos bangbuss kursēs ārā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Tak... kas ar futbolu...? Kas ņem buceni lidzas ? Cik atceros pagajušo gadu ,tikai es ar paņēmu... Tad Man šogad ar ņemt ? Vai nemaz nebus kur spelet,ja augša nevares spelet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 HUSI-diviitis kaut ko izdomaas,kur spelet Njemiet bumbas droshi lidzi,arii volisha buciiti panjemat Varesim moshk regbiju uzspelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Bāc, kur jus rāvāt, ka būs slikts laiks? Brīžiem lietus! Tas tak pofig!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Tas jau tikai "EKŠONU" piedod Edited August 19, 2008 by Type-RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now