Jump to content
GIGN Forum

Par Bugiem!


Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

Nu tad es gribetu noskaidrot, vai bugi ir atļauti GIGN serveri?

Vnk palasiju noteikumus un tur nekur nav rakstit, kad admins var slajot par bugiem <_<, bet ir admini (jonathan, sye, u.c.), kas slajo tad, kad speletaju(bucher, denja u.c) parmet cita komanda un viņš paspej nošaut savu iepriekšējo komandas biedru! Es uzskatu, ka bagus vajadzētu atļaut, jo tas ir pub un neviens nav vainigs, kad tu nevari uzspet kadu nošaut, kad tevi parmet! Kā arī par kartes gļukiem nekur nav rakstīts(varbūt ir, bet cik uzmetu aci, nekur nemaniju)! Domaju pašam serverim būtu jaatbild par kartes gļukiem, jo ja jau reiz tadi ir, kpc neizmantot?

Link to comment
Share on other sites

Tu vispar zini kas ir BUGS ? Bugs neskaitas ,ka de_nuke mape uz abam klintim ir uzrapies jo neveins vinam nav palidzejis tur tikt ,bet de_dust2 mape pie CT base kad kads cits cilveks uzsit gaisa velvienu tas jau skaitas ka bugs jo cilvekam palidzeja !!!

Viena lieta ko esmu ieverojis gan CS/CSDM ir tas stulbais zala isaukumu zime piem. gan met gaisa kadu HE,SMO,FLash uz augshu reizem sanak atsisties pret to zalo sudu un HE uzkrit sev virsu vo tas ir tizli :(

Link to comment
Share on other sites

Nu manuprat es ļoti labi zinu, kas ir bug! Es uzskatu, ka tas nav bug, ja tevi kads uzmet uz klints @ nuke, bet ja tevi kads izmet cauri grieztiem, vo tad gan tas ir BUG! Nu varbūt ari kļudos, bet nekad neesmu redzejis, kad kads admins slajotu par to, kad tevi uzmet nuke uz klints XD (protams, ja tu tur nesedi visu raundu)

Link to comment
Share on other sites

Tas, ka nuke uz abām klintīm nav nekāds bugs, bet ja kaut kādā cpl_mill vai cs_italy savējo izgrūž cauri grieztiem, tad gan par to varētu slajot.

A par to komandas maiņu es bucheru labprāt noslejotu, jo man šķiet, ka viņš to vien gaida, kad viņu pārmetīs, lai kādu varētu nošaut...

Link to comment
Share on other sites

Klumpa, lielaaku dauni par teviim vel redzejis neesmu! taka cs lgi neesmu spelejis, tad nezinu vai tas bags vel @ dd2 ir?! ka starp kasteem pie b spota iemet flash, tad visi kas ir tjomkaa apzhilbst! Klumpa, te jau arii vajag 2 cilveekus, vai ne? viens asistee kaa pareizi flash jaamet, un otrs met! ;)

Link to comment
Share on other sites

ti pishesh takuju erundu, esli oni estj to nado ih ispolzivatj ti chto poterjalsja ??? vsegda banili za bagi i banitj budut, tak chto radujsja chto tolka slay delajut a tak bi uzhe davno zabanen bil.. esli vse budut ispolzivatj bagi i ubivatj pri perekidivanji za druguju komandu, nacnjotsja bezpredel.. :superlol: ja seichas ponimaju chto ja bil ne prav kogda daval rec za tebja, nam takije admini ne nuzhni, kotorije razmishlajut kak ti... samuray respekt tebe ti videsh ljudej na skvozj ! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

dzīves skola! :)

par bugiem runājot, tas ir atkarīgs no admina, vispirms jau vajadzētu paslejot, ja nu viņš atkārtoti bugo, tad gan var banot. bet nu es domāju, ka adminiem ir katram pašam galva uz pleciem, un katrs pats var izlemt vislabāko soda mēru. protams, ja man tas bugs netraucē, tad es to bugeri iespējams neaiztikšu, un neviens man to nevar piespiest darīt.

Link to comment
Share on other sites

Visus tos kas izmanto "bugus" es vienreiz briidinu un peec tam slajoju!

Situaacijaa kad cs_italy uzkaap uz jumta un tad peeksnji kaads izlec tur pat no iekshpuses uzreiz nax ban vinjam! Tomeer taa nav godiiga speele!

Link to comment
Share on other sites

par bugiem slejoshu neskatoties ne uz ko... nekaadus briidinaajumus un citus shitus, aizraadu vai neaizraadu, chalji tik un taa izmanto shos gljukus un baigi prieciigie juutaas...tracina, ka admins izmanto shos suudus arii, jo vinjam vajadzeetu kaartiibu uztureet nevis tashiities...

<c> jonathan

ps:darek gone mad

:D:D:D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Klumpa nu tu laikam ko jauc. dd2 T skrien pie a1 kur ir tas durvis pa kreisi iemet flash apzilbst c talak durvis blakus a1 iemet flash apžilbst a1, a2 skrienot iemet tajas durvis flash apzilbst a2 un uz otru pusi metot viss c.Sāc pa CT skrien uz b spotu nosedies pie tam durvim kas ir iekšā spota un met smoke taisni pie trepem stturi nogaidi 2sek smoke jav nosedz visu C tas nav bugs vnk ir kartes nepilnības. Un tur nesaskatu nekadu cita cilvēka palīdzību. Piem. nuke 1klints T puse pie mašinas uzlec auksa ar nazi un tas jav "bags"

Edited by htrc
Link to comment
Share on other sites

BUGS ? Bugs neskaitas ,ka de_nuke mape uz abam klintim ir uzrapies jo neveins vinam nav palidzejis tur tikt ,bet de_dust2 mape pie CT base kad kads cits cilveks uzsit gaisa velvienu tas jau skaitas ka bugs jo cilvekam palidzeja !!!

Dirs tālāk. Ja nukē kaut vai 10 purni cels vienu uz klints, tas NEBŪS bug`s.

Link to comment
Share on other sites

Dirs tālāk. Ja nukē kaut vai 10 purni cels vienu uz klints, tas NEBŪS bug`s.

Var redzet kads tu tiesham esi :lohs: nesaprotu kur tadi idini rodas vnks :D zini ko aizeij apsedies uz kresla !!! + pats teici kpc es Bold lieku a ko past dari ? aaaa nuja tavs limenis ir vnks -1 ^^^^

Sory par OFF.TOPIC

Link to comment
Share on other sites

Klumpa, tu bombij :D:D

Par šo tēmu, par pārmešanu, kad man nebija admina privilēģiju šāvu nost, ja nervi neizturēja, bet tiklīdz kļuvu par adminu uzreiz atmetu šos kaitīgos ieradumus. Līdzīgi kā jonatānis, slejošu un aizrādīšu ;)

Link to comment
Share on other sites

sadusmot ^^ dirs cik gribi ,bet man pilnigi pietiek ar to ka cs tu spraksti ka siks bots :(

offtopick (nekad neesi lietojis - Send messega vaij nemaki ang. val lasit ? ^^)

Tu esi vienkārši debīls :D Vecāki nav vēl durkā ar tevi kopā dzīvojot?

Par pārējo runājot:

1. Ja neesi redzējis kā es spēleju, tad paklusē ( arī neredzēsi, jo sen jau nespēlēju, bet par to ka izbāzīšu tevi vienos vārtos jebkurā brīdī, esmu 101% pārliecināts ).

2. Mans sīkais bots tev mutē neielīdīs

3. Tu nekad mūžā nebūs tas, kas man kko pārmetīs par lasīšanu/rakstīšanu.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Mmm... rodas jautājums, kādēļ tādās mapēs kā odigy, ir autoslay, kaut uz tiem jumtiem var pats uzlekt un neskaitās bugs :) nukē cik zinu, kz māsteri var uzlekt uz abām klintīm... man liekas ka par bugiem var nosaukt tikai tos gljukus, kad izspiezh cauri sienam, griestiem utt. tad jau nuke var nosaukt par bugu to, ka tu iekriti aiz ta bobika un netiec ara, par to dabon ban :D

Link to comment
Share on other sites

Laikam sheit viss ir skaidrs - katram adminam ir galva uz pleciem un lai domaa pats ko ar speeleetaajiem, kuri pielieto shajaa topikaa mineetaas lietas dariit!

P.S. Manupraat vajag sleegt sho topiku savaadaak dazhi sheit visu saaks boldaa rakstiit! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...