Bijach Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 Nonaacu pie secinaaju, ka bez topika sheit jau nu toch nekas uz priekshu neies.. Taatad taa.. Es buutiibaa veeleetos 2 lietas.. proti: *Shii buutu viena.. (domaaju, ka visu tur esmu uzrakstijis un neatkaartoshos..) *Un otra mana veelme buutu ieguut xb(tiem kas nezin taa ir bana komanda ) gign cs serverii, jo peedeejaa laikaa ir paraadijushies daudz wallhacker'i un njemot veeraa, ka spEEdy's lielaakoties ir vieniigais ar xb, kas regulaari speelee.. uzskatu, ka ir vajadziigs vel kaads un kaadu citu shoreiz nerekomendeeshu. Meedzu tagad pa veeliem vakariem arii speeleet un tad taa situaacija ir vel beediigaaka, jo plus iespeejamajiem wallhacker'iem naak bonusaa visaadi kraaninji kam patiik lamaaties, apdirst citus, kill'ot un attack'ot teammate'us. Un tur ar xk ir pa iisu, jo peec 5min he's back Domaaju, ka nevienam nekaadu iebildumu no GIGN speeleetaajiem vai adminiem nebuus, jo suudziibu arii par mani nav bijushu.. admins esmu ljoti sen un shii komanda man agraak bija, bet taa nu sanaaca, ka macho man vinju nonjeema.. kaads iisti tam bija iemesls es arii netiku skaidriibaa.. Ja kaads veelas ko teikt - droshi, bet tieshaam, ja ir(!) kas pa teemu sakaams! Ja nav, tad paluugshu shoreiz to patureet pie sevis Bet, protams, galvenais ir kaada GIGN membera viedoklis un cerams man topiks sheit novaartaa nemeetaasies kaa dazham labam un man tiks sniegta atbilde Tas laikam buutu taakaa viss.. Ar cienju, Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 izdzēsu visus bezjēdzīgos poustus (kopskaitā 11). (un nee, macho, pirmo es atstaaju ) anyway, līksmojiet, ka vēljoprojām esmu labiņš un nelieku warn leveļus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 laba piebilde. (lol kaa man patiik raadiit piemeeru) a to rconu vispaar varetu iedot ne? (ja neviens nebljaus nee tad bijach pabaksti mani peec 24h lai iedodu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 ee bljee, kas tas par tekstu? I Would Like..., ...upgrade varbuut tad pareizaak "I Would Like AN upgrade" ko? iemaacies rakstiit angliski un tad raksti, ee bljeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 lai vinjam uzdaavina leetu saldeejuma kuuku un 3 zemenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted November 23, 2004 Author Report Share Posted November 23, 2004 taaks.. rcon's taakaa buutu, LIELS paldies.. bet xb vel paliek atklaats jautaajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 tikko izgaaju otro dzeeshanas raundu. rezultativitaate shoreiz krietni zemaaka (2), bet man saak iepatikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 A kur tad ir palikuši visi spēlētāji, kam ir dotas banošanas tiesības? Vai tad kick un ban uz 5 min vairs nestrādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Gordon Posted on Nov 25 2004, 11:17 AM A kur tad ir palikuši visi spēlētāji, kam ir dotas banošanas tiesības? Vai tad kick un ban uz 5 min vairs nestrādā? tagad cilveeki gudraaki palikushi - peec 5 min lien atpakalj un dirsh veel vairaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Agrāk pēc kick + 5 min ban, varēja atpakaļ tikt pēc stundas Laikam tagad vairs tā nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 sakaraa ar to ka cilveeki lien apakalj, ieksh q2 uz delfu serva ir intresants risinaajums. Kick noziimee to, ka cilveeks var ieiet serverii tikai naakamajaa mapee.. vaardsakot vinjam shii mape itkaa tiek nobanota Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Sakariigs kex, sakariigs pieteikums, rezuultaataa pievienota xb komanda. TIkai, bijach, skaties apdomaa labi pirms liec kaadam banu. Padomaa vai tieshaam vinsh ir pelniijis banu nevis kick, un ja ir tad IZDOMAA uz cik ilgu laiku (xb "terminsh" "nick" "iemesls"). GL HF . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts