Alise Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 nu bljiiiiiin man ir 1,93cm gari pieaudzeetie nagi un man tiko noluuza divi .......... saapiigi+asinjojoshi, bet man ir viens jautaajums sakaraa ar to.... vai jums - viirieshiem patiik pieaudzeetie nagi????????????! vai tas ir taa veerts?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 man ir 1,93cm gari pieaudzeetie nagi un man tiko noluuza divi .......... saapiigi+asinjojoshi, bet man ir viens jautaajums sakaraa ar to.... vai jums - viirieshiem patiik pieaudzeetie nagi????????????! vai tas ir taa veerts?! Ir jau smuki, bet nu ja tas ir tik drausmīgi mokoši, tad var mierīgi iztikt, galvenais lai nav apgrauzti un netīri Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 man ir 1,93cm gari pieaudzeetie nagi un man tiko noluuza divi .......... saapiigi+asinjojoshi, bet man ir viens jautaajums sakaraa ar to.... vai jums - viirieshiem patiik pieaudzeetie nagi????????????! vai tas ir taa veerts?! ar tavu smuko ģīmīti, tu varētu kvai plika skraidīt apkārt - visiem patiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Man labāk patīk dabīgi... Ar tiem garajiem aka. pieliktajiem ir tā - pats esmu dažus aplauzis (protams, nejau savus XD un tad tā škrobīgi) Manai māsai nagi arī ir dabīgi, tie nav tik gari, bet vismaz neizceļas un galvanais, tiem ir jābūt koptiem..... Manai mīļotajai arī ir savi nagi un dievinu tos mmmm =] Tāpēc esmu par īstajiem nadziņiem... Edited June 9, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 ja nav par garu tad ir ok... un veerts tas arii ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Man visideālākie šķiet dabīgi, nekrāsoti, nelakoti, nepimpoti nagi, kuri ir maķenīt pagari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) būtu uz rudeni vismaz audzējusi klāt nejau uz vasariņu + esmu ar par garākiem bet dabīgiem nadziņiem... + protams ar skaistu krāsojumu + nekjer krenķi līdz jāņiem sadzīs Edited June 9, 2008 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 nee nu man jau dikti gruuti nav ar vinjiem, (protams es netaisu eest, es maajas darbus nedaru,jo es to reaali izdariit nevaru) ... bet meenesii es manikiiram menesii teereeju 1ooLs... BET vai jums viirieshiem ir tik svariigi gari skaisti nagi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Man nē. Nejau nagos ir tas skaistums.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 100LS????? :lohs: :pizdiblee: :pizdiblee: :pizdiblee: :slap: :slap: :slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 man tagad saap un asinjo tie 2vi nagi kurus nolauzu un man ir pereloms... vai tas ir taa veerts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 blje kiwix, paspeeja pirms maniim jau pateikt! tur jau taa lieta, ka ne jau nagos ir tas skaistums! protams, ir smuki, ka meitenei ir kopti nagi u.t.t! bet, kas par daudz tas par skaadi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Skaistums prasa upurus... Bet tagad Tev jautājums - vai Tev pašai tie patīk, un vai neapnīk, ka tie (man tā liekas) diezgan traucē izdarīt vienkāršus darbiņus???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 protams, ir smuki, ka meitenei ir kopti nagi u.t.t! bet, kas par daudz tas par skaadi! nu kaa par skaadi... ir tak skaisti ka meitenei ir GARI skaisti nagi ... bet man pashai vinji tik gari,kaa man nekad neizaugs un taapeec es pieaudzeeju, bet tagad tas fiziski saap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 es neko taadu vnk nedaru un zini .... tas apniik,es pat salaatus sagriezt nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 man nepatīk. man blakus klasē sēž meitene ar ~ 1 cm gariem un man nepatīk!. normāli nadziņi, kas pārus mm gari, bet centemetros - nē. patiešām. nepatīk. brrr - kad raksta kautko ar tādiem...pff. tiešām - nē. veido vienkāršus nadziņus ar kādu foršu zīmejumu - my favorite ko līdz šim esmu redzējis ir blatas suņa ķepiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 NĒ un zini .... tas apniik,es pat salaatus sagriezt nevaru dod man tos salātus, tevis dēļ ne to vien sagriezīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nav tā vērts. Man pat dažreiz liekas tizli, ka meitenei ir 2cm gari nagi, kas sakrāsoti visās varavīksnes krāsās. Tiešām visforšākie ir dabīgi, ne pārāk gari nagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Galvenais, lai kruutis tvirtas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tad jautajums nafig tev to vajag? Man jau tie pieaudzetie nevisai... Ka jau daudzi teica labak dabiigi un kopti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Pieaudzētie nagi = silikona krūtis. Izskatās varbūt okej, bet lietas kas nav no dabas nešķiet pievilcīgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 amm, tada breeka par diviem laustiem nagiem? Vai cik tur .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nu vispār jau tas ir atkarīgs no sievietes. Ja viņa ir augumā gara (kā arī sevi kopj), tad, protams, ka garāki nagi izskatīsies labi, bet nu tas arīdzen nav tas svarīgākais, ko upgreidot Es uzskatu, ka sievietei vissvarīgākā ir apģērba izvēle, tad frizūra un tikai tad visas tās meikapa padarīšanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 (edited) mmm.. tad es riit es njemu nagus nost.. ja buushu kaadam neskuma - piedodiet es kaa sieviete es nelietoju kosmeetiku ,... taapeec shaubos par nagiem.. Edited June 9, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Patīk, dabīgiem arī nav ne vainas, zinot kā daža laba taisa histērijas, kad aplauž, tad jau vairāk sliecos, ka tas nav vajadzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts