mexico Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Skrundaa vispar gandriiz neviens latviski runaajoshais nav.. Atceros , kad biju tur speleet volejbolu, pa visu dienu nedzirdeju nevienu latvieshu vardu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Eu chali juus saprotat, kad 13 h laika, no viens vaarda Streelnieks, mees esam dabujushi visu info apr cilveku, kas sleepjas aiz shii varda Esmu pozitivi paarsteigts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Protams, ka nē! Riču raču virsotnes nevienam nepārspēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Esmu pozitivi paarsteigts UN aprunājušies ar viņa mammu. :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 vaidzeeja piezvaniit un pajautaat vai ravis vel heroiinu tirgo? un vai ir iespeejams iegaadaaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Teddy, owned! davai! p.s domāj, ka viņš tagad visu dienu klausuli pie sevīm tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) -Jā -Labdien, vai Raivja mamma? -Jā -Šeit jūs Jāņa tēvs traucē -Jā, klausos -Vai jūs zināt, ka jūsu dēls ir uzmācies manam nepilngadīgajam dēlam? Edited May 29, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 ak dievs. tu tiešām tā pateici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) muahahaha ir ir labi tikai šoreiz noteikti viss ir jāieraksta, lai nesanāk kā tā foršā janča38 gadījumā, kad neviens neko neieraksta, tikai izbojā iespēju. p.s. macho laikam pārprata. tas vēl pagaidām ir tāds kā uzmetums zvana saturam p.p.s. būtu jauki, ja streelnieks par šo jociņu spociņu neuzzinātu. Tas ir kādā veidā iespējams? Edited May 29, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Nē, bet varētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexico Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 -Labdien, vai Raivja mamma? -Jā -Šeit jūs Jāņa tēvs traucē -Jā, klausos -Vai jūs zināt, ka jūsu dēls ir uzmācies manam nepilngadīgajam dēlam? beerni pie telefona tikushi, nu tik lielie prieki saksies.. pashiem neliekas stulbi tagad zvaniities ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Iedodiet, man lūdzu kāds viņa mammas nummuru!Es arī gribu paākstīties-piemēram, ar viņa mammu sekss pa telefonu! Edited May 29, 2008 by Fruktainais Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tas gan vairāk bija domāts kā prikols un es nezvanīju. Principā arī mamma nav vainīga, ka dēls tu-tū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Man ar neliekas, ka pa telefonu traucēt viņa vecākus būtu forši. Viņi jau nav vainīgi, ka dēls ir spožākais spīdeklis rajonā, valstī un droši vien arī Eiropā. Toties aizsūtīt pa pastu kaut ko foršu viņam gan varētu fruktainais debīliķi - pazūdi no šī topika. Tādu kretīnu dēļ kā tu gribas šādu informāciju darīt zināmu tikai tādiem, kas ar to māk rīkoties nevis tādiem sīkpiržiem kā tu, kas grasās pazvanīt un kaut ko debīli irgoties pa telefonu un bojāt GHG vecāku dzīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) lol, tas jau būtu pārāk sviestaini. pa pastu jau šā vai tā senči var uzzināt, so- kāda atšķirība: pa telefonu ili pastu? Edited May 29, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Es taču ākstos, domā man dūša būtu!Vēl sencītis atbrauks pie manis uz Saldu, un nopērs ar siksnu, vai ar spieķi bakstīs man acis ārā! Edited May 29, 2008 by Fruktainais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 teoreetiski zvaniit jau var, tikai jaaizdomaa kaut kas labs + jaaieraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Varbut vienkarsi pazvanat un ar r3nam3 parunajat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Būtu forši jā. Varu derēt, ka tad viņš vairāk tādu veci netēlotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow^ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 izskatas akd dzeks apdirsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 pa pastu jau šā vai tā senči var uzzināt, so- kāda atšķirība: pa telefonu ili pastu? Kāda starpība ko senči zin? Ir starpība vai tu zvani un taisi viņa mammai sirmus matus ar tekstu "čau, te ilze, Raivja draudzene, es izrādās esmu stāvoklī, ko darīsim?" vai arī tu viņam aizsūti paciņu ar sūdiem un viņš aiziet uz pastu pakaļ paciņai (ja vien to mamma viņa vietā nedarīs ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Šitas patiesībā būtu rēcīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) ) aok, my bad, par tādu iespējamību arī nebiju padomājis. vienīgā štelle, kas tādā gadījumā atliek, ir- kas tajā paciņā jāliek? ezit: ā, un kāda diez būtu senču reakcija, ja, teiksim, māte uzzinātu, ka dēlam pa pastu tiek sūtītas fekālijas? Edited May 29, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 pamato savu viedokli ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ielikat kaads to numuru sovakar moz ar novijasu paprikolosimies!! Ja kautkas labs izdosies ierakstu ieliksu šeit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts