Jump to content
GIGN Forum

mexico

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mexico

  1. par to kompi vareet taa buut, bet kaa to noveerst? :/ par kreku nee jo visiem citiem iet, un man taa arii notiek cs`am, vieniigi kad eju csaa tad vinjsh neuzkaraas vnk atsleedz moni uz paaris sec un tad atkal aiziet viss normaali..
  2. Varbuut kaadam ir taada lieta reiz bijusi un varbuut kaads to maak atsleegt. Kr4 situaacija, biezji kad eju speelee counter strike, man monitors itkaa uz briidi atsleedzas un paraadaas uzraksts power saving mod, pagaidu mazliet un tad ierubaas atpakalj, labi tas itkaa netraucee, bet tgd speeleejot dmc4, kad mainaas filminja tad arii notiek tas pats tikai shoreiz neatgriezeniski un naakas restarteet pc..vai arii ja vnk neko nedaru un gaidu tad kompis pats restarteejas.. Izmeegjinaaju arii ieteikumus -samazinaaju speelei izskirtspeeju liidz min, bet kaa jau zinaaju tas neko nemainiis..taapat kaa ieprieksh uzkaraas. Taatad varbuut ir kaads gudraaks kas var paliidzeet? Savaadaak saak likties ka shaada mistika gadaas tikai man. p.s pameginaju ari piesleegt citu vecaaku 17" monitoru un tieshi tas pats notiek, monitors atsleedzas un uzkaraas pc.
  3. nu padomaa pats un ja nevari izdomaat, tad tev arii visi 5i nav maajinjaas.. kaadas veel muljkjiibas neizdomaasi, moshk vinjsh no valsts muuk araa vai arii veel dievs kaadus sazin izmisuma soljus sper lai tikai juus nesatiktu?! reaali es juutu ka te taas idejas un no zila gaisa naakushie spriedumi kljuust arvien smiekliigaki un smiekliigaaki taapeec vnk buus jaavadaas peec principa "gudraakais paklusees", kaa iespeejams kaads to jau ir izdariijis , jo jums jau te sakaamaa neaptruuksies kaadam laikam.
  4. looool :D:D:D:D:D:D nu ko veel tu puaro neizdomaasi, shitas bij vnk kronis visam
  5. nedraudi man, tu mazais seskuleen! Ja nav nosleepums , kadas bus sekas , esmu loti zinjkaarigs..
  6. Dieva Seta pazemiigais kalp slowhand, man vienkaarsi ir interesanti palasiit, cik stulbi cilveeki tomer aiz tiem monitoriem var sleepties..
  7. pirmajaa posta ir , gl tev :sparta:
  8. tev tochna nav visi maajaas
  9. Karoch es apskatishos vai man kaads peso veel skype phone ir palicis, sabidishu kaut ko un pazvaniishu raivim ble viens beidzot kko kaucik sapraatiigu pateicis parunaat ar vinju privaati, vo to gan es gribeetu dzirdeet. bet juus kas te domaajat iesaistiit vinja maajaas telefonu kkaaadaas tur slimiigaaas afeeras, pie tam tas veel ir vinju senchu maajas telefons nevis pasha r3nam3, vareetu mazliet padomaat par savu vecumu un riiciibu, kaa jau kkur augshaa lasiiju tieshaam nozjeelojami.
  10. tev gulet nav jaiet?
  11. Vinam visu dienu jaasez pie pc un jaatbild uz jusu jeeliibam?
  12. beerni pie telefona tikushi, nu tik lielie prieki saksies.. pashiem neliekas stulbi tagad zvaniities ?
  13. Skrundaa vispar gandriiz neviens latviski runaajoshais nav.. Atceros , kad biju tur speleet volejbolu, pa visu dienu nedzirdeju nevienu latvieshu vardu...
  14. Es vareetu uznemties noorganizeet braucienu pie r3nam3 , bet kaadam bus jauznemas savaakt 52 cilveeku armiju. buutu veelams visiem, kas veelas braukt , pieteikties pie manis privati irc.lv nick : mexico.
  15. Es varu dabut 52 vietiigu autobusu un visus gribetaaajus aizvest uz Skrundu,bet pa celju bus jamaksaa... Pie reizes varesu uztaisiit ekskursiju pa skrundu.
×
×
  • Create New...