hollow^ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 http://i3.draugiem.lv/img/88/88243/large_2...21183913061.jpg http://www.galdahokejs.lv/bildes/Mihejevs_...s_Pukinskis.jpg MAN TIKAI TĀ LIEKAS, VAI ARĪ VIŅŠ PIRMAJĀ BILDĒ IR MATUS IZTAISNOJIS ? :DDDDDDDDDDDDDD EDIT: A MOŠ TIEŠI OTRĀDI - IELICIS ILGVIĻŅUS ta otra bilde ir psc izskatas pec pokemona vel lielaka neka es :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Runajot par diplomiem, pasham ir bijis tikai futbola un krosa viss notal tas nav parspejams par r3nam3 sporta veidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ehhh es pa nakti uzzinaju, akd vins kaadreiz skrundaa volejbolu spelejis, un laikam bijis baigais speelmanis, kad izlmis pariet uz galda hokeju Cik staastiija zinami cilveki, kas ar vinju cw spleejushi, jau tur vins ir paradijis savu daunismu, ta ka nav jauztraucas, par sheit notiekosho Streelniek iedod savu adresi, nu nemiiz veciit, mees diplomus gribam apskatiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 lol, no kurienes tas čalis bija? Nebija Skrunda? Pukinskis Anicets - Rupniecibas 12 Skrunda - 3331822 - LV-3326 Šitas nav kaut kāds radinieks? jāiečeko, vai man nav kāds jaunāks variants edit: opā, tajā adresē vēl dzīvo Ingrīda Pukinska. Tā nav šī brīnumbērna mamma? p.s. šitie ir kaut kāda ~2005 gada dati Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 macho, ir tas viņa numurs un adrese, piezvanīju, Raivi paprasīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 es rullēju tad jau tie būs abu vecāku vārdi lol man tāda rēka nāk par to, ka tu uzzvanīji, nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Ja tā bija viņa mutere, kas pacēla un atbildēja, ka Raivītis esot, tad viņai ir diezgan erotiska balss Viņs laikam mammai nekad nepiedos :S Edited May 29, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexico Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Es varu dabut 52 vietiigu autobusu un visus gribetaaajus aizvest uz Skrundu,bet pa celju bus jamaksaa... Pie reizes varesu uztaisiit ekskursiju pa skrundu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) mexico tak ar bija no r3nam3 blices, cik atceros. Edited May 29, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ir ir tas chalis no skrundas Davaj sarunajam, kad visi vienaa laikaa zvanam, taa lai riktiti uz nerviem uzkriitam, vai arii zvanam visi 3 naktii Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 žēl, ka tik tālu jābrauc, man gribās aizbraukt nofočēt viņa diplomus jāapdeito pirmais posts ar info edit: apdeitoju. Nu re - a job well done - kārtējais mudaks atrasts. Jāaizsūta viņam pa pastu moška kāda mīlestības vēstule edit2: ē toč - ķipa es esmu tava ilggadēja galda hokeja fane un es GRIBU BĒRNUS NO TEVIS. PLZPLZPLZPLZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 BĻĒ ES ŠAS NO SMIEKLIEM NOMIRŠU NAHUJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tad nomirsti lūdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexico Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Es vareetu uznemties noorganizeet braucienu pie r3nam3 , bet kaadam bus jauznemas savaakt 52 cilveeku armiju. buutu veelams visiem, kas veelas braukt , pieteikties pie manis privati irc.lv nick : mexico. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Aizsūtīt sīkpaku ar sūdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 muahahaha. Taisam topiku "Ko es vēlos nodot diženajam strēlniekam pa pastu" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Reku vēl viena balamute no r3nam3 puses - deficient Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 eu, kurš galda hokeju par sporta veidu nodēvēja? Es esmu pasaules sporta virsotnē. Esmu nepārspēts pasaules čempions zīmuļu pārbīdīšanā pa galdu 60 cm distancē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 LOOOOL, Ta reecu. Kartejais izimetais chalis @ gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
titaans Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 "lielaa virsotne" neatbild. laikam treninjsh. shodien spiezh uz fizo - kjer taurinjus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 interesants topics, kad tad buus brauciens uz skrundu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 nene - galda tenisā ir svarīgi ātri kustināt rokas uz priekšu un atpakaļu, kā arī pietiekoši ātri kruķīt tos sūdiņus. Kā ellē rattā tam var trennēties nezinu - garā zīmuļdrāžamā bāzt garu zīmuli un drāzt novijas - ffs, beidz spamot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Pie reizes varesu uztaisiit ekskursiju pa skrundu. Tev laba ideja! Zin kur rēcīgi izklausās-Savāksimies 52 strēlnieki, lai sanāktu aptuveni viens tāds mazs bataljons-pret vienu pašu Strēlnieciņu! Re, ko var izdarīt liela mute!Hannā viņam ir, vienīgais varbūt viņš izdzīvos, ja tur Skrundā viņam ir baigā braņdža ar urļikiem, bet es par to ļoti šaubos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tu urļikus, uzskati bīstamākus, par mums, riču-raču virstonēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Zin kur rēcīgi izklausās-Savāksimies 52 strēlnieki, lai sanāktu aptuveni viens tāds mazs bataljons-pret vienu pašu Strēlnieciņu! Re, ko var izdarīt liela mute!Hannā viņam ir, vienīgais varbūt viņš izdzīvos, ja tur Skrundā viņam ir baigā braņdža ar urļikiem, bet es par to ļoti šaubos! šaubos vai vietēji urļaki k-ko darītu 52 purniem, jo mēs tak zinātu kur viņi dzīvo un ja labi gribētu nākamreiz atbrauktu ar 5 autubusiem Edited May 29, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts