Jump to content
GIGN Forum

Cik Slimiem Jabut?

SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/kriminal...e.php?id=545124

Lasot so tiesam mazliet sudigi palika, protams kartupeljus prom nemetisu un apedu sa vai taa mmmm..

Bet tas tac nav normali, ku ta calim piespriez, rekinasim mazako 10 gadus un pec tam sis tizlenis atkal ir laukaa... Ble tadam mangustam vaidzetu nogriez pimpi un pakarinat koka aiz olam + katra pupa gala iesiet kadus 10 kg sudus, lai ne tikai sap, bet ari smird.. Vo sadus nelidzsvarotos tiesam ble nosist, vai durt ar adatam kamier beigti..

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, slepkavība notikusi Dārziņos, netālu no bijušā lidlauka skrejceļa, kādā dārza būdiņā. Slepkavas vīrietim, iespējams, ar zāģi nozāģējuši galvu, kuru iemetuši ugunskurā. Turklāt mirušajam uzšķērsts vēders, bet iekšējie orgāni izmētāti pa dārza mājiņu.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tu nesatraucies! Dārziņi ir reāls bomžu midzenis. Nezinu, kā tur NI var maksāt tik, cik maksā! Būs tev padoms - no dārziņiem turies pa gabalu! :)

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/kriminal...e.php?id=545124

Lasot so tiesam mazliet sudigi palika, protams kartupeljus prom nemetisu un apedu sa vai taa mmmm..

Bet tas tac nav normali, ku ta calim piespriez, rekinasim mazako 10 gadus un pec tam sis tizlenis atkal ir laukaa... Ble tadam mangustam vaidzetu nogriez pimpi un pakarinat koka aiz olam + katra pupa gala iesiet kadus 10 kg sudus, lai ne tikai sap, bet ari smird.. Vo sadus nelidzsvarotos tiesam ble nosist, vai durt ar adatam kamier beigti..

Es lasīju, un man iestājās manāms šoks!!Kā var vispār kaut ko tādu izdarīt tur ir jābūt iekšām un galīgi nelīdzsvarotam, tādus parasti Jelgavā var atrast, bet Rīgā arī?!Kā vispār var ienākt prātā tāda doma kā nozāģēt cilvēkam galvu?????Un pēc šī visa ir skaidrs, kad kaut kas mūsu valsts likumos nav kārtībā, jo ja jau viņš ir agrāk bijis tiesāts par pārkāpumu, tad kādēļ viņš ir ticis brīvībā?!!Ja man būtu kāda teikšana, tad tādiem cilvēkiem, kaut vai ar likumu ir aizliegts, bet ir jāpiespriež nāves sods.Tādam kā viņam uz mūsu plašās pasaules nav vietas.Un vēl jo vairāk manī ir bailes, ka uz šīs pasaules, iespējams, ir vēl kāds tāds pats cilvēks, kurš gribēs manu galvu arī nozāģēt!! :thumbsdown::fsckinsad::fsckinsad::zhaav::blink::axe:

:thumbsdown::fsckinsad::fsckinsad::zhaav::blink::axe:

kaapec muusu likumos nekas nav kartiibaa? kaada starpiiba ko tas bomzis pirmstam ir izdariijis, par kautkaadaam zaadziibaam jau neliek tur muuzha ieslodz. gadus. Un tu pie teikshanas nebuusi nekad, to es garanteeju 100% :khehehe:

Edited by Invincible

Tādam fruktiņam iedod pistoli, viņš nošaus pirmo, kas uz viņu ne tā paskatīsies un pats atsēdēs.

Kas attiecas uz slepkavību - man patika, vismaz kaut kas jauns :) Es labprāt vēl pafanotu, bet nevar zināt kā viņš ir nogalināts - ja nogalināja teiksim ar nazi, tad grieza nost to galvu un šķērda vēderu, tad jau pofig, čalis tāpat neko nejuta, bet ja viņam dzīvam esot rāva zarnas laukā, tad gan smagi. Laikam jau drīzāk otrs variants, jo grib piešūt to slepkavību ar papildus cietsirdību.

Dīvaini ka tur piesien kaut kādu griezsirdību, kāda 20 gadīgam džekam var būt greizsirdība uz 50 gadīgu?

Bet tur ir liela šķirba, vai tev vienam ir pistole, vai arī visiem ir pistoles! (kā teica tas psihopāts kā viņu tur sauca Badijs jebšu Sindroms no The Incredibles (http://www.youtube.com/watch?v=mBIMQxsJb_s) - when everyone is super - no one is! MUAHAHHAHAHAHAAAAA)

Beefs

Second Amendment. Gāzes pistoles sux. Bet no otras puses arī nevajag, jo tad šitādi lohi tiktu pie ieročiem.

Man stāstīja ka Policijā darās visādi. Pastāv arī iespēja ka tas Narkomāns nav vainīgais,bet viņam vienkārši to piesēja un viss.

P.S- Policisti arī sit ieslodzītos kamērās un liek tiem pateikt ka viņi ir vainīgi!!!!! :thumbsdown:

P.S- Policisti arī sit ieslodzītos kamērās un liek tiem pateikt ka viņi ir vainīgi!!!!! :thumbsdown:

Arī fakts, ne jau visi policisti kā darbinieki ir labi, un tie godīgākie!Piemēram, mums Saldū ir tāds ments Singurs Gulbis, jeb kā pilsētā viņu sauc-"pilsētas šerifs!"Totāls cirvis viņs ir kā ments, jo visus spārda dzēruma un sit ar steku! :superlol:

Edited by Fruktainais

Vecīt, es ned***u!Ja netici, tad atbrauc uz Saldu un pārliecinies pats!Nedaudz esi pārpratis, jo ne jau viņš visus klapē-viņš klapē tos, kuri viņam pašam nepatīk!Un pats labākais ir tas, ka viņš vienmēr staigā ar aizsargvesti, jo laikam baidās, kad drīz atrausies no kāda.Ar aizsargvesti viņš staigā kaut vai nav uniformā.Dzērumā viņš ir reti, tad jau viņu atlaistu, ja pieķertu tādā stāvoklī darba laikā.Viņš parasti visādos pasākumos parkā ceņšas ieviest kārtību, ar to gribu teikt viņš sit iereibušos jauniešus! :muahaha:

:superlol:

Un tu domā, ka pēc šāda teksta viņš ar tevi tagad neizrēķināsies? Es tavā vietā šonakt gulēt neietu..

Tā jau ir - menti savējos neaiztiek, tā ka iesniegumu par viņu vietējā mentenē rakstīt nav jēgas. Ja kaut kur augstāk, tad ir neliela cerība, ka k-kas tiks pasākts lietas labā.

Par slepkavību: nelasīju, šas jāiet ēst :D

Edited by cash^

Slima slepkavība, es nesaprotu, kas šajā valstī notiek... viens piekauj 3 gadīgu bērnu līdz komai un pasaka, ka laikam ir bijis netaktisks un nav izvēlējies pareizas audzināšanas metodes, bet tagad to ļoti nožēlo, cits atkal izdomā pagraizīt orgānus un nogriezt galvu un iemest ugunskurā. Nekas traks tas nav tapēc, tiem kuri sit bērnus līdz komai dod 3 gadus cietumā, bet tie kas bomžiem griež orgānus - 10. Šitādus deģenerātus varētu izsūtīt uz Krieviju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...