Jump to content
GIGN Forum

chuck_norris

Mirstīgais
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

chuck_norris's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. ar stieni pa seju dabūji tu nevis es.
  2. tadā gadijumā tev viņas vajadzēs ļoti daudz, lai uzrakstītu kaut ko jēdzīgu, piemēram, uz krekla.
  3. chuck_norris

    Bucj.lv

    tas tak marselīno, lai nu kā meitenes viņam vairāk kā vajag
  4. ko tu te ļepī atmazkas, quote visu izsaka, ka tu runāji nopietni, vnk autoritāte beefs tev ierādija vietu un aste kājstarpē tagad.
  5. tom229 vai arī ej forumā -> bode un topiks ir pašā augšā.
  6. tā, tikko uzgāju, ka outlaw.lv viens čalis tirgo, viena tāda 2.5ls, ej un pērc no viņa, ja veikalos neatrodi. http://uk.youtube.com/watch?v=Vb0NBSEzMj4 - šitādas. kam tās baltās lapiņas, eksāmenos čalis uz rokas rakstija un tik spīdināja, un norakstija.
  7. are u insane, black power for 14$? tad puse melno jau staigātu apkārt ar grāmatu rokās un bubinātu kaut ko uz visiem, kas ne tā skatās uz viņiem.
  8. hahahahaahha labais, šova autoram par izdomau 10
  9. es biju domājis biļeti nevis ieskaitot visu braucienu un stulbs tu esi pats, jo visi studiju biedri paralēli strādā ar dažiem izņēmumiem, bet tie vel sēž mammai uz kakla.
  10. runāt ta runā, ka pastāv tā melnās maģijas grāmata, bet nekur tās izskats nav atrodams, ok http://www.amazon.com/Black-Magic-Arthur-E...e/dp/0877282072 šet it kā par 14$ pārdod, bet es lieku visu, kas man ir, ka tur ir bullshits.
  11. ko jūs tu čakarējaties ar sūtīšanu no ebay LOLOLOL jāņa rozes grāmatnīcā ir pieejamas, maksāja 1.89ls, tas bija pirms apmēram gada un nedomāju, ka uz doto mirkli ir kas mainijies.
  12. pirms 3 vai 4 gadiem Brasas dzelzceļa stacijā vienam nogrieza galvu un izmeta atkritumu urnā tā kā prakse jau sen ir aizsāgta latvija ar galvas griezšanu.
  13. kātad, vai nu tu vairāk neesi students, vai vel tikai būsi, jo biļete ir studentam pa kabatai.
  14. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=16610
×
×
  • Create New...