ImMortl Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 jau kaut cik labi braucu kruta spēle. par manu nicku, nu steams man nav to4na nu bet tur kur ir mans logins - ritvars vai niks ImMortal - $000ImMortal Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 esmu redzējis ka dažiem mašīnām ir skini uzlikti, kā to dabūt gatavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 izvēlies valsti un būs valsts mašīnīte, bet k-kur pie editor redzēju, ka var mainīt mašīnas izskatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Man liekas, viņi tos skinus paši taisa - tur kaut kur pie profila varēja rediģēt. Varbūt kāds zin - šai spēlei var pievienot stūri? Kad prasīju vienam spēlētājam itkā teica, ka var, bet es nesaprtu kā to var izdarīt! Pieslēdzu savu stūri - nekas nestrādāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 nē nu to ka krāsu var mainīt vai uzrakstu uzlikt es zinu, bet es esmu redzējis ka kautkādā ārzemju serverī viens džeks ar trīsriteni brauca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 vinš nopirka spēli,viņam nav free version Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 nick - rayus ble ar sturi labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Bļē, nu ko lai saka - slimība kaut kāda tā spēle. Vakar visu dienu nobraukāju ar pāris pīppauzēm. Visu laiku sev centos ieskaidrot, ka pēdējā karte, bet kad uzliekas nākošā ... nu jā Paskatījos youtube - kā čaļi brauc paštaisītās trases ... nav vārdu. Vēlāk pat varētu domāt par kāda tīma izveidi. Izskatās, ka cs paliks novārtā Edited April 21, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Odinj tu esi perdelis !!! Es tagad seezhu darbaa un kachaaju speeliiti, peec 1h jasaak aktivi lidmashinas laist projaam cerams, tksho nost no datora Ak jaa noteikti mans niks buus Bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 vakar pirms gulētiešanas pirmo reizi paspēlēju, kādas pāris reizes pabraucu, uzkāpu līdz simttūkstoš kaut kurai tur vietai, augstāko vietu 4-o dabūju, biš raustās viss ar tādu tonnu pretinieku ekrānā. Nu neko, kad būs brīvs brīdis, būs jāuzbombī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Kāds nezin, kur var dabūt 3D brilles (tās ar vienu zilu, otru - sarkanu aci) ? Viens variants ir Go Planet, bet nu maz sanāk atrasties tanī pusē un speciāli braukt pakaļ negribas. Ja kāds nav pamanījis, tad TM var ieslēgt 3D režīmu. macho : man arī raustās ar pretiniekiem. pareizāk - nevis es raustos, bet pretinieki, kas man baigi besī un traucē, tapēc izlīdzos ar "o" pogu, kas togglē pretienieku redzamību. Edited April 21, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 skinus tak var noka4at ar updeitu vismaz steam reklama piedava vai ari tas pa maksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Laikam, es labāk neslēgšu iekšā to spēli, vēl nokavēšu treniņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Skinus var nokačāt, jā, bet viņi rādīsies tikai Tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Spele pa pirmo 2 stundu laika tiku Latvijas top 30 Pasaules top 40,000 Mans niks ja kas: Saime Kaads uzaicina, savadak paaris trases nevar dabuut valjaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Davaj šodien visi savacamies 21:00 kadaa serveri, ko teiksiet? p.s mana mašina ir visaa melna XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Nu karoče visi gribētāji ievelk savas pakaļas mircā ap 21:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Mle kaads pimpausis jau bija pieregojies ar Bencik, tapeec mans niks ir Benciks !!! Edited April 21, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Itkaa speeliite laba, bet nezkaadeelj apnika peec pirmajaam 15 mapeem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 es eju mazgat kjekaru.. ta ka atstajiet infu kura serveri bombiijat. ap 21.40 buushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 es bombi taja kur visu laiku ir pilns, TMFN saucas laikam. Niks man Saime , varat drosi uzaicinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ai, karoč es jau eju iekšā kaut kādā latviešu serverī, gan jau būs kāds arī no šejienes. mans niks - ImMortal Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Kā palaižu tā dont send... ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlik3 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Nicks-bloodlik3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now