Jump to content
GIGN Forum

PČ Hokejā 2008


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

  • Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:nja: Bļe, labāk neko daudz nerakstīšu, negribās masu nemierus kurināt, ibio. Nesaprotu, nahuj tiem lohiem vajadzēja bļe tā darīt? Pirmkārt jau tāpat neko nebūtu panākuši, varēja vismaz to vienu punktu iedot, labi, pieņemsim, bet NAHUJ viņiem bija jākaujas? Vispār tas ko tiesnesis noraidīja ir pizģets, mūsējam pieslido no muguras un iepiš pa muti, saguļās 2 vācieši virsū, bet MAZĀKUMS IR MUMS?!?!?! Ko nu te daudz, ko nu kurš izšķaidīja, papisām.

Es Znaroka vietā jau uzeriz pēc kautiņa būtu Ivanānu uzlaidis, lai paretina uzvaras priekus un zobus.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Ble ! Znarokam jadod pa giimi, kad nelaava ivananam uz laukuma iet un pashaidit :slap: Pedejo periodu neredzeju jo biju celja uz darbu, bet cik saprotu :slap: Nu nekas, paljube musejie malachi, amn aptika kaa paris speles nospeleja, es personigi redzu progresu ar pagajusho gadu, pat loti :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:slap: Pedejo periodu neredzeju jo biju celja uz darbu, bet cik saprotu :slap: Nu nekas, paljube musejie malachi, amn aptika kaa paris speles nospeleja, es personigi redzu progresu ar pagajusho gadu, pat loti :thumbsup:

Nenoveicās, bija labs kautiņš :D bet vsp tiktiešām vajadzēja Ivanānu uzlaist...

Enijveij spēle laba :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Jā, mani arī pārmāc dusmas. :( Vajadzētu visus tos tiesnešus ar ķieģeļiem nomētāt. ZAJEBAĻI. Kaut kāds sviests bija arī ar kaut ko ko mēs spēlējām. Slovēņiem laikam viens pieslidoja aizķeras pats aiz mūsējā slidas un mūsējo noraida. Prasās kādam ielauzt pakausi. :hana:

Link to comment
Share on other sites

:(

Sho ari man liekas var vert ciet XD

Ko tu tur smirdi?

Topiks nav atvērts tikai priekš Latvijas dalības PČ. :lohs:

Zabej, šogad tik tiešām bijām pelnijuši spēlēt 1/4 finālā. Nu vismaz vairāk par norvēģiem jau točna...

EDIT Ko jūs vāciešus vainojiet pie tā, ka mēs papisām? Viņi 3. periodā pierādija, ka, kaut vai viņi vairs necīnās par tikšanu talāk, uz katru spēli gatavojas nopietni.

Edited by Glud!naTajs
Link to comment
Share on other sites

tiesnesis, jau nebija vainīgs, ka vārti tika ieskaitīti, jo tur, kas skatījās to atkārtojumu, ziņoja, kas un kā.. tad manuprāt var nonākt pie viena - tiesnesis ir bez vainas.

Kaut kas man liek domāt, ka tur informātors, or smthn like that, ir uzpirkts! es, nesaprotu, kā atkārtojumā to nevarēja redzēt, ka vārti netiek gūti!

Link to comment
Share on other sites

Bļa nu kā var tik sūdīgi nospēlēt tik ļoti svarīgajā 3.periodā pret komandu, kurai praktiski neko vairāk nevajag ? Pirmie 2 periodi labi nospēlēti, trešais bija sūdīgākais visā čempī. Pēcspēles intervijās spēlētāji paši īsti tur nesaprata, kas notika. Līdz ar šo zaudējumu atkrita arī iespēja bez kvalifikācijas turnīra tikt uz Olimpiskajām spēlēm. Ko lai saka, jawki vnk.

Dažreiz rodas iespaids, ka šo čempionātu tiesā kaut kādi Marokas reģionālās līgas tiesneši bļeģ. Spēlēs beigās vispār tas pēc hokeja neizskatījās. Par katru sūdu vienkārši 2 minūtes latviešiem. Vārtus arī forši ieskaita brīdī, kad Masaļskim ķiveres nav galvā. Idioti.

Vot a norvēģiem normāla haļava tagad spēlēt 1/4 finālā. Nekas, pret Kanādu būs kaut kas līdzīgs kā šiem pret ASV(1:9) :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...