Endijs_Dzerkalis Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 PAsakiet kā jūs izčakarējāt savus draugus un viņu reakciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Modinaataajs skaitaas draugs? Ja skaitaas, tad man vinsh pamatiigu april april uztaisija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Es izjokoju skolotāju, pateicu kad viena gleznai stikls ieplaisājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Mani shodien mobiilais piechakareeja. :@ Biju uzlicis pulksteni uz 6:40 a zvaniija 8:40. hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Kā lai izjoko savu draudzeni? Nevajag īpaši maigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 raprock, pasaki, ka tev ir cita. ar kuru jau esi kopā paslepus 2 mēneši, kas sanāk, paralēli ar savu beibi es neesmu nevienu izjokojis, bet mani gan izjokoja smagi, uzreiz pēc pusnakts, kad piezvanīja čoms, un teicās, ka palikšot pie manis, jo viņu met ārā no kojām, ka blakus stāv komandante Daiga un apsargs "huiviņuzinkas". lai saprastu, kāpēc es jutos pamatīgi piepists, pateikšu, ka tas čalis mīl iedzert un pēcāk palikt agresīvs. tas padarīja to visu lietu ticamu + viņš man zvanīja dzirdamā pālī. ^___________^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Draugs norm mani appisa ar to ka vinju met no skolas araa... Pats tieshi pec 00:00 vienam teicu ka mani galapunkta piekava konkreti Smagi noticeja chalis Un tad vel tadi sikumi dazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Nez tas būtu jauki savai draudzenei (kura mani "bik" piepisa), varteikt jau bijušajai.. Kura tagad grib dabūt mani atpakaļj.. Satikties kādā jaukā vietiņā un pateikt: +Viss es tev piedodu un gribu būt ar tevi atkal kopā 4ever and ever.. -Āāāh! Ja? *so happy* +NĒ!! Muhaha april april Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 +Viss es tev piedodu un gribu būt ar tevi atkal kopā 4ever and ever.. -Āāāh! Ja? *so happy* +NĒ!! Muhaha april april pwned.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Mana klases audzinātāja mūsu klasei teica, ka dažus no mūsu klases met ārā no skolas par orķestra neapmeklēšanu (obligātais)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 Ai mēs skolā netaisijām aprīļa jokus, bet frāze bij tāda: Mēs:"Mēs skolotāj šodien labi mācīsimies!!!" Skolotāja:"Ja???" Mēs:"April, April, nevelna nemācīsimies..." Un tad mēs ķīmijā nedaudz paārdijāmoes... Vk normāla diena, kaut gan es ienīstu skolu XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Aj taadu forshu jocinju ar draudzeni izspeeleeju, reakcija bija taadaa ka vinja naidiigi prieciigaa noteica "es tevi nositiishu" ;D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 man jau liekas, ka draugiem.lv sanaca vislabakais no visiem aprila jokiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 kāds, tad tas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 shodien kaut ka nejokojas, bet viens stastija, ka kojas dzheki pa nakti pagriezushi visus pulkstenjus pa stundu uz priekshu un viens dzheks aizgajis par stundu atrak uz (augst)skolu no rita manuprat jauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Draugam pateicu, ka viena no viņa rokām ir īsāka par otru. Viņš domīgi paskatījās uz savām rokām, un es stāvā sajūsmā kliedzu "APRILL APRILL" un smējos vēderu turēdams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Dārzenis bildē uzlec XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Neviens mani neizjokoja un es arī nevienu. Toties lekcijā sēdējām un projektora bilde kaut kā ar zaļu nokrāsu, atnāk laboranti skatās, kas par lietām. Mēs ar dažiem kursabiedriem smejamies, ka kāds būs uzgriezis projektoram color settingus uz zaļo un baigo joku uztaisījis, bet tomēr izrādījās, ka pats projektors vai precīzāk tā vadi bija jokdari. Tehniķis kustninot vadu savienojumu ieguva tāda paša veida dzeltenu un zilu nokrāsu, bet salabot tā arī nesalaboja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 kjiimijas skolotajai pateicam ka viens auskars nav. taa uzreiz uzkjeeraas kjeera pie ausim... bet nu sitie visi jokjelji jau suudi :D ja kads kko krutu butu uztaisijis un pastastitu varetu palasit... aa nu dazi bija vispar XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 No riita celos augsa un sen4i saka: sodien vari neiet uz lekcijam ! ( es: yess beidzot .. ) pec 10 sec. April April .... psc... un tad vel lekcijas mani izjokoja ar to ka metishot no skolas ... muhaha ... pwnd ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 (edited) es ķīmijas skolotājaj pateicu : Ej dirst! Šī tā prasa KO TU TEICI? Es: Aprill Aprill. Edited April 1, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Ej dirst! Šī tā prasa KO TU TEICI? Es: Aprill Aprill. Ko tu te tagad muldi ! ta neviens ( normals ) nesaka ... loool nemegini izcelties citos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 tjip tur pirmaja lapa ir iespeja uzlikt draugam profila bildes vieta darzeni, bet, kad tu to izdari, tad tev pasam uzliekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Ej dirst! Šī tā prasa KO TU TEICI? Es: Aprill Aprill. Tu esi atsaldēts...idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 ko tu ble te dirs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts