Alise Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 taa taa taa man ir pumpa uz luupas joprojaam, bet ne par to jau sen intereseejos, bet nevaru taa iisti atrast to kas mani interesee.. lozhnjaajot pa netu esmu redzeejusi izcili skaistas kurpiites, visa veida apavus ko LV mums nekad neatrast un protams tiek piedaavaata iespeeja vinjas pasuutiit, bet vienmeer vai nu ir nereaals transporteeshanas izcenojums, vai piegaade uz LV vispaar nav iespeejama.. zinu ka ir www.ebay.com bet tas ir amerika un tas buuus ljooti daargi + ilgi, varbuut kads ir kaadreiz ko pasuutiijis un ir lietas kursaa par ko taadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Tвpзc, ka e-bay ir serveri amerikв nenozоmз, ka tas bыs пфoooti dвrgi + ilgi. Tur пoti daudz lietas var pasыtоt пoti lзti un viтas pie tevis nokпыst пoti вtri. пoti!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 tas nav ne ļoti ilgi un arī nebūt ne dārgi! palasi tepat iepriekšējos topikus par šo tēmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Apģerba gabalus diezgan riskanti ir pirkt netā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 nu vispaar nav tik traki, bet nu es ieberzos, pasuutiju timberland bikses un polokreklu, prosto, izskatijos peec gangstera, apmeeram pa 1.5-2 izmeeriem lielaakas taas dreebes bija. Itkaa izmeers bija vajadzigiais atnaacis bet nu pats lielums daudz lielaaks kaa citiem brendiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Katram brendam savs izmērs. Pat tiem pašiem nike un adidas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Būtībā ar to jau vajadzēja rēķināties, jo Timberland arī ir "gangsteru" brends Edited March 27, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 LOL. XD Man ebay.com nepatīk, jo no ASV kaut kā nereāli dārgas piegādes liekas. Ebay.co.uk no Anglijas sūta pa visjēdzīgākajām cenām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Toties anglijas ebajā cenas ir 2x lielākas kā ASV. Es sūtiju zābakus no ASV. Cena par zābakiem - 35$. Sūtīšanas cena - 50$. Kopā 85$. Bet esmu vairāk kā apmierināts! Zābaki bija superīgi! Nu vajag jau gan paspiest, lai pārdevējs pacenšas atsūtīt lētāk! Starpcitu - arī vācijas ebajā ir ļoti plaša izvēle! ebay.de Ir arī Itālijas ēbajs ar visām diesel bikšām un tiri piri - ebay.it Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ebay.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Alise, es toč zinu, kas tā ir par problēmu, es arī esmu ar to saskāries. Latvijā ļoti maz tādu interneta veikalu... Bet tu neuztraucies, es ļoti labi zinu, ko tu gribi, un varu palīdzēt! Iedošu dažus linkus uz tiem pāris Latvijas interneta veikaliem: Veikals nr.1 Otrs veikals Trešais Šinī kaut kad bija apavi, tagad vairs nav. Ir vērts ik pa laikam no jauna iečekot. Man šķiet, ka šobrīd nemaz vairāk tādu interneta veikalu nav, bet ja kas, varu ieteikt pāris veikalus Rīgā, kuriem vienkārši nav mājaslapas, bet sortiments kaut kāds ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Iedošu dažus linkus uz tiem pāris Latvijas interneta veikaliem: Veikals nr.1 Otrs veikals Trešais Šinī kaut kad bija apavi, tagad vairs nav. Ir vērts ik pa laikam no jauna iečekot. Man šķiet, ka šobrīd nemaz vairāk tādu interneta veikalu nav, bet ja kas, varu ieteikt pāris veikalus Rīgā, kuriem vienkārši nav mājaslapas, bet sortiments kaut kāds ir Tavi piedaavaatie apavu modelji nebuutu itkaa manaa gaumee bet atradu kleitinju http://www.eastbay.com/catalog/productdeta...node--35003255/ tikai kaa man vinju tagad dabuut ? LV taadas kleitinjas nav un pat ja buutu kas liidziigs tad diez vai man vinja dereetu - esmu neiedomaajami miniatuurisks cilveecinjsh, kam xs ir par lielu un LV reti kuri veikali piedaavaa xxs.. Edited March 28, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 (edited) varu ieteikt www.courtcut.lv bet tas tikai prieksh stipraa dzimuma paarstaavjiem Edited March 28, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEV Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 OH. Darg gan Es pats neko neesmu pircis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 nu ja jau pats KEV nav pircis, tad diez vai kadam citam to vajadzetu darit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 ui, tā gan nav jau krietnu laiku! tagad ir 25% no pirkuma summas, minimālais 29.99 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts