Guest blody Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 (edited) myth , dziive nebeidzaas - kaugan es biju domaajis par shaadu iespeeju , vop6im viss notiekaas - manupraat taa ap pirmdienu vareetu savaakties pie alfas vai arii mosh ir citas idejas par datumu, njaa un par to netu - ir taa kaa ir... vispaar jau myth pareizi pateica - netu man atsleedza un biki materiaalaa puse nobruka, bet ceru, ka driiz viss akal buus ok... alkji alfaa labaak nepirkt, njemiet liidzi naudu - netaalu ir LB - tur ir biki vieglaak, alfa kasieres ja ieraudziis muusu baru - tad nekaa nepaardos un ja pirksi kaadus 20l uzreiz tad ar ne vop6im mezsh paliek mezsh, tad redzeesiet - ugunskuru uzkurinaasim un gaidiisim kad naaks Pašvaldiibas policija bet nu ja tu owna uznjemies kaukur daa4aa sariikot tad luudzu - man pasham arii nav skaidras nojausmas kaads buus laiks un mirkt araa ar negribaas... no savas puses veel varu pateikt ka njemshu liidz kaadus paaris draugus - mosh 5-7 Edited October 8, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 tu sauliite, nekaitini mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 tas bija domaac man ? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 Slikti ka pie mezha, man bail no laachiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 protams, sauliit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 alkji alfaa labaak nepirkt, njemiet liidzi naudu - netaalu ir LB - tur ir biki vieglaak, alfa kasieres ja ieraudziis muusu baru - tad nekaa nepaardos un ja pirksi kaadus 20l uzreiz tad ar ne Kādas problēmas, kāds, kam ir 18 gadi tai pārdeējai iebāzīs pasi ģīmī un viņa nevarēs neko nepārdot, kaut vai es 100l aliņa pirktu,ja man būtu 18 viņa man nevarētu nepārdot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 Slikti ka pie mezha, man bail no laachiem.. tur tanii mezhaa pat lapsu neatradiisi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 nu tad kaa ir |? cik juus tur buusiet - rakstiet kas var un kas ne un piedaavajiet citus datumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 es taisos buut. tikai shonakt buus pirmais sniegs un that means bwleeee auksts.... nu bet ja taja datumaa veel buus lietus (un auksts), tad... tad... ehhh. btw informeeti cilveeki ir lietas kursaa par alkoholisko dzeerienu paardoshanas noteikumiem... lietas, ko jums dereetu zinaat - pieaudzis cilveeks driikst pirkt dzeerienus prieksh 16gadiigiem, un tas sasaucas ar likumu, ka 16gadiigi driikst dzert alkoholiskos dzeerienus (bet ne pirkt). atcerieties veel, ka driizumaa paardeveejiem par paardoshanu mazgadiigajiem buus ne tikai naudas sods, bet arii kriminaalaa atbildiiba, un tad jau aktiivi saaksies dokumentu paarbaudiishana, jo shobriid veel vinjiem ir ieintereseetiiba paardot, jo nav tik liels risks. taa ka ziniet, 15gadiigie, ka peec dazhiem meneshiem jums фпi buus neredzeet kaa savu ausu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 alkji alfaa labaak nepirkt, njemiet liidzi naudu - netaalu ir LB - tur ir biki vieglaak, alfa kasieres ja ieraudziis muusu baru - tad nekaa nepaardos un ja pirksi kaadus 20l uzreiz tad ar ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 must work @ that time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 taa ka ziniet, 15gadiigie, ka peec dazhiem meneshiem jums фпi buus neredzeet kaa savu ausu! kape ne? Doma tas kadu apturees Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 domaaju gan, piemeeram, paardeveejus lielveikalos. es jau nerunaaju par Salaspils točkām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 domaaju gan, piemeeram, paardeveejus lielveikalos. es jau nerunaaju par Salaspils točkām lielveikali shmielveikali, tapat mazgadigo alkaholikju netruuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 lielveikali shmielveikali, tapat mazgadigo alkaholikju netruuks piemeeram, tev jau shie likumi neliks atmest dzershanu (vai pareizaak buutu jaasaka reaalu koshanu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 baac nu taatad pirmdien vai kaa? piedaavaajiet ko citu tad 4-dien vai 5-dien noliksim galiigo datumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 (edited) piemeeram, tev jau shie likumi neliks atmest dzershanu? (vai pareizaak buutu jaasaka reaalu koshanu) piemeram, tev nav po? ka tu vispar zini ka es dzeru (vai es dzeru)? Edited October 11, 2004 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 buchers ir speeciigs kodeejs, to es jums pasaku bl00d, pirmdien taksh nee, tas ir pret visiem dabas likumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 juus neesat nedaudz traumeeti pie miinusa graadiem araa ugusnkuru kurinaat? es shaadaa laikaa labak uz kaadu pirti aizlaistu, lai siltaak, nevis ciinitos par izdzivoshanu aukstumaa ar paaris jukushiem purniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 (edited) buchers ir speeciigs kodeejs, to es jums pasaku ? Gribu dzirdet argumentus Edited October 11, 2004 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 ja noteikti aizbrauks mazais resnais alvis pardevejas to ieraudzis iedos pat vinam Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 btw aiz alfas ir viena sakariiga pirts Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 jaa protams ar shitadu baru uz pirti braukt ir trakaak nekaa nosalt pie ugunskura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 (edited) ..tur ir 2as pirtis - maaja viena, bet pirtis divas atsevishkjas! Edited October 12, 2004 by Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 vienus uz vienu pusi aber otrus uz otru pusi ! tik jadabun kads,kas shkiros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts