novijas Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Sitie tadi reecigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Man jautājums par 28. bildi... Kā var tetovēt uz acs plakstiņiem???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Man ir pazistamais pasham pie ka varu tetuvet un par samera leetam cenam. Tagad tikai domaju KO varetu tetuvet... skatoties kur domaa tetoveet, man kaa piemeeram ir divi tetoveejumi, viens ir uz laapstinjas - juuras zirdzinjsh+drakons (baigais zamuts iisteniibaa) uz laapstinjas es vinju pati neredzu ja nu vieniigi pie liela spogulja, manaa gadiijumaa tas ir liels pluss jo retaak vinju redzu jo mazaak vinjsh man apniiks un otrs ir pie dibuaa .. nu kur jau visaam meiteneem man tur ir playboy zakjiits un arii tur es vinju redzu ljooti minimaali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 man ir Hitman sviitru kods uz kerisas rokas , tur kur pulsu meera .. uhh.. tas ar bargi sapeja tetovejums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Kas viņam uz to mugurkauli ir rakstīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 (edited) Domaju uz kajas ( ikru ) tur es vinju ari tik biezi neredzeetu vienigi vasara ar shortiem. http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/zinas/top...e.php?id=309293 Edited May 5, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 te es nevaru neiemest savu, jo pašam ir doma sevi izrotāt. tev vajadzētu vispirms izdomāt, vai taisi tetovējumu priekš sevis vai citiem. imo, tetovējumi, kam ir kāda dziļāka nozīme, piemēram, saistas ar kādu pagātnes pārdzīvojumu, izpelnas lielāku atzinību, kā kaut kāds krāns uz vaigiem. vēl, ja dari ko paliekošu ar savu ķermeni - naudu nevajadzētu taupīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Vislabākie ir košļeņu tetuvējumi kad gribi, tad nokasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 esmu sūdīgs fotogrāfs, bet tetovējums ir skaists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 Tapec man vajag kadu majas lapu kur atrast kadus tetuvejumus u.t.t jo pats es nezinu ko isti gribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Tur nu es tev palīdzēt nevarēšu. Es jau no paša sākuma zināju, ko vēlos. Atlika tikai atrast atbilstošu bildi internetā. Iesaku aiziet uz tetovēšanas salonu un apskatīties, kādus darbus puisis ir taisījis - varbūt smelsies iedvesmu. Bet vispār neiesaku tā rīkoties - sanāks, ka tu būsi uzlicis tetovējumi tikai tāpēc, ka vēlies, lai būtu tetovējums. Vajag saprast, ko tu vēlies - tetovējums ir daļa no tevis, tam kaut kā arī jāraksturo tevi. Protams, var uzlikt ķīniešu hieroglifu ar nozīmi "nākotne", "mūžība", "sūds" vai vēl nezin kas. Bet vai tas raksturos tevi? Diez vai. PAREIZI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 Pilnigi piekriitu tev... Tas jau nav nekads koshlenju tetuvejums ko tu vari dabut nost. Paliks uz muzu... Man vajag vismaz k-ko paskatities neta kadas bildes u.t.t Neko parak lielu es nedomaju. Bet protams k-ko ar nozimi vajag izdomat. Tie kjinieshu heroglifi ir katram treshajam un jau novecojusi man piemeram nepatik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Ja zini, ko gribi, atrodi kādu čomu mākslinieku, kurš uzzīmēs vēlmēm atbilstošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Diemzhel nav tadu draugu kas kruta zimetu... Tagad deviantART skatos tetovejumus un uzduros tagad tikai diviem kas ta patiik: Ko jus domajat? Edited May 6, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 srry pa d-post bet neviens sho topicu neskatijas. Reali tas tattoo pie ta chalja lidz 30Ls pa vecajam cenam. Taka pagaidam neko sakarigaku neesmu atradis liekas tads sexigakais parejie pokemoniski zvaigznites u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Nu šitie tribal tādi prosti un nodrāzti. Tetovē kaut ko personīgu vai sameklē kaut ko patiešām stilīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Piekrītu. Te gan atkal sākas runa par to, vai taisi tetovējumu sev, vai citiem, bet jebkurā gadījumā vari izvēlēties ko labāku. Es gan tetovējumu cenās īpaši, precīzāk, vispār neorientējos, taču man kautkā šķiet, ka 30ls nav daudz, un kā jau kaamis teica, tad kapeikas skaitīt nevajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 7, 2008 Author Report Share Posted May 7, 2008 1. tribal nav nodrazt jo tads vel vrogje nevienam nav Un prasts vinsh isti ari neliekas... es vel mekleju esmu izskatijis baigi duadz bildes doma vel ir par tadu dunci un tur apkart visadas fignjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 7, 2008 Author Report Share Posted May 7, 2008 Tatad vai sheit ir kads kas tiesham labi zimee? Velos k-ko tadu abstraktu lai vinsh isti nebutu saprotams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 da aizej pie vadima, vins tev iedos vesalu gramatu ar bildem, varesi izveleties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 (edited) Īstenībā tie katalogi reāli iesūkā, jo tās bildes, +/-, ir galīgi garām, cik es viņas senāk izskatīju. Un plus, būtu lieki teikt, ka tie tetovējumi, kuri ir katalogā būs vēl pārdesmit cilvēkiem(ja ne vairāk). p.s Vai kāds nezin kā sauc rakstiskos tetovējumus? Atceros, ka bija kaut kāds specifisks vārds, bet tieši kāds neatminu. Kaut kas uz "O" burtu bija EDIT: pirms pārdesmit minūtēm zvanīju Zanei(Vadima sekretāre) tur viss ir aizņemts līdz jūnija beigām. Edited May 8, 2008 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Esmu redzējis latīniski savu vārdu kā tetovejumu zem elkoņa apakšējā daļā-tīri smuki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Kaut kādā 16 gadu vecumā gribēju sev tetovējumu. Vajadzēja tā, ka vairāk kā ēst. Bet kaut kas toreiz nesanāca un tagad esmu priecīgs, ka toreiz neko neuztetovēju. Tomēr tajā vecumā nav nekāds ne briedums, ne normāla domāšana. Tad tas likās vajadzīgs tikai tāpēc, lai būtu stilīgi, izceltos utt. Daudzi te runā par tetovējumiem, kurus uztaisa un tad priecājas, ka tie ir tādās vietās, ko pats neredz. Tad kāda jēga tetovēties, ja pats to negribi redzēt? Varbūt kaut kad vēlāk kaut ko arī izdomāšu sev uztetovēt, bet tas noteikti būs kaut kas, ko domāšu pusgadu un katrā ziņā nebūs nekas liels. Muguru notetovēt ar locekļiem netaisos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Man ir tāds maziņš sapnītis - noskūt un uztetovēt uz galvas dirsu. Būtu forši! PAREIZI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 (edited) Tetovejumu jau man gribas entos gadus tikai tagad reali esmu izdomajis ka man vajag. Ko visi ar to Vadimu? itka vinsh butu vienigais kas mak taisiit...Ir vel pilna pakalja ar cilvekiem kas labi tetovee. Un salona netaisishu tapec ka tur ir normalas summas kas pagaidam man nav. Ja uz tetovejumiem naudu nevajag zhelot bet ir tie pashi cilveki kas strada salona vinji majas arii taisa piemeram draugiem u.t.t Es caur masas viru pie drauga vinsh pats salona strada + vel majas vinjam ka salona un par leetam summam EDIT: Pain mieriigi Edited May 8, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now