slow hands Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Vienu dienu prātā iešāvās doma uzmeikot džampinga (lēkāšanas) mūviku (filmiņu). Pamazām sāku vākt lecienus - skraidīju pa kartēm, meģināju izpildīt galvu reibinošus džampus un rakstīju demkās. Kad bija sarakstītas pietiekoši daudz demkas un man jau bija nedaudz piebesijis censties uztaisīt kādu foršu lecienu, izdomāju, ka mūviks jācepj augšā. Pāris dienas cepu un beigās jau kkas sanāca. Visiem mazajiem efektu mīļiem nāksies saskumt, jo efekti praktiski nav, centos taisīt pēc iespējas vienkāršāk. Manuprāt, mūsdienās visi spiež un nevajadzīgiem greznumiem beigās sagandējot visu filmiņu, jo lielāko daļu aizņem ekrāna mirgošanas, šķobšanās utt. Ladno, pietiks te drukāt, vēl piebildīšu, ka neesmu nekāds kzpro1337omfg255unitlongjumpmasters un tādi lecienu nebūs manā mūvikā, teiksim, ka mēģinu vairāk pieiet tai lietai kreatīvi un daudz kombinēju, protams, arī visādi def lecieni ir Mūviks sver gandrīz 160MB un ir 3min un 45sec garš. Lejupielādēt mūviku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) Es būt baigi foršs. Mans kačāt mūviks un pēc tam edit posts. Baigi labs efekts. Rullzzzzz EDIT: Vēl kā vakar atceros, ka mēs mocījāmies uz nukes klints uzlekt. Bet kas tagad? Kā tā jaunatne attīstas. Pilnīgi asaras acīs, rakstot šito. Mūviks baigi foršais. Viss uztaisīts pietiekami kruti. Kā sacīt - neko pielikt, neko atņemt(LAME). Vai ne? Nu jā, ir vērts kačāt. YO, PEACE OUT, NIGGAS! Edited March 17, 2008 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Nja... Tā kā neesmu efektu fans, man ļoti patika. Patika, ka bija lecieni arī retāk spēlētās mapēs (as_oilrig), diezgan laba ideja par hostu izmantošanu, iepriekš mūvikos ko tādu nebiju redzējis. Lecieniem nav ne vainas, es pat teiktu ļoti labi; veidotas dažādas kombinācijas. Mūzika man ar gāja pie sirds. Vnk nevaru nevērtēt labi. 9/10 - vienmēr var būt labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 9/10. Safilmēt, salikt kaut kādas krāsas, pievienot mūziku. Vienkārši, bet skaisti. btw. kā fontu sauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Mjā, mūviks tiešām super. Forša mūzika, izcila kvalitāte, izdevušies lēcieni, patīkamas krāsas un labs fonts. Vienīgais mīnuss, manuprāt, bija tas, ka visu laiku skats bija no first person'a. Tas, protams, nav slikti, bet piedod mazliet garlaicīgu noskaņu filmai, tāpēc arī 9.5/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Nais man patika! 9.8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Smuki viens no movie, kurā var redzēt kad ir strādāts pa nopietnam. 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 (edited) Par cik man ļoti patīk jump movies, tad lieku 10/10, jo daudzus lēcienus nebiju redzējis pirms tam, daudzi paliks atmiņā! Edited March 18, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Oilrig lēcieni bija neredzēti un izdevušies. Labs movie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Ir labs, iesaku noskatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 ļoti laba filma! 8/10 par ko tik skopi? 1. dēļ tā bloom efekta (tā, kas visu padara gaišāku un nedaudz izbluro) - tas ir tā kā ar spēlēm, kur daudzi domā, ka pieliks visādus cool efektus un spēle būs labāka.. 2. soundtreks neizklausījās tik "lecīgs", nepietiekami priekš šīs filmas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 9/10 Ļoti patika, vienīgais pie kā varētu piesieties ir tas, kad pāriet uz citu džampu, tad vajadzēja kkā mīkstāk. Visumā ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Nav nekāda vaina, bet nu es arī neteiktu, ka baigi patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Kas tev var patik vai nepatikt, ja tu ne sūda nesajēdz no muvikiem ? par tēmu- Parasti jump video neskatos, bet šis bija tīri ok.. 9 Edited March 28, 2008 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Es taa jumping_movies neskatos, bet nolaadeju shito bija veerts ! Tieshaam nice pastraadaats, un kvaliitaate r0x ! 10 !! / 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Mani kz movie kaut kā nesaista, jo daudzi ir vienādi nu domāju lēcienus katrā movie ir līdzīgi vai pat tādi paši jumpi 7/10 tas dēļ kz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) Kad slowiks man teica, ka taisīšot kz movie, es, protams, viņu nodirsu par to, ka neko oriģinālu un neredzētu viņš neuztaisīs, uz ko atbildē saņēmu: "vecīt, es un kaut kāds defs neiet kopā" uz ko noreaģēju skeptiski. Un pēc kādas nedēļas, kad slowhands pat nerādījās mircā pāris dienas noteiktajā laikā, kad parasti ir, es sapratu, ka nāks klajā kas foršs, nevis nūbisks. Todien, kad pirmo reizi noskatījos šo garadarbu, mute pavērās un uzreiz izteicu savas pozitīvās domas par šo movie viņam pa ventrilo. Ko tik foinu es pat no slowika nebiju gaidījis (par ko es arī atvainojos ) . Nespēju novērtēt 10 baļļu sistēmā, bet vienkārši pasaku, ka maksimāli labs! cheers p.s. n00ke, ehhh, liki atcerēties tās dienas, kad es vēl varēju uz tās klints uzlekt ar ak47. par ko tādu es tagad varu jau sen aizmirst... *nostaļģija* Edited April 6, 2008 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now