Jump to content
GIGN Forum

Mapping Konkurss


vincister
 Share

Recommended Posts

Tātad vakar bija termiņš kad jānodod kartes konkursam. Ar nožēlu jāatzīst ka jūsu aktivitāte, vai pareizāk tās trūkums, nepavisam nav laba parādība. Gribētu uzdot jautājumu, kur tad ir lielais runātājs shine, kurš, kā labi atceramies, uzsāka topiku par karšu konkursu. Vienā postā tur ir saskaitīti 10 cilvēki, kuri apgalvoja ka piedalīsies: jau pieminētais shine, armandulis, Sebis, WincX, asmis, grundulis, amnezija, G-RedeR, DimiZ un snake5.

Nu un kā jums šķiet cik tad cilvēki no šiem 10 piedalījās?

Tikai divi!!!!

sebis un snake5, paldies viņiem par to. Pārējiem(balamutēm) publisks fui.

rekur topiki ar katru no kartēm.

de_hill, autors sebis

de_factory, autors snake5

P.S. ak jā, es domāju visiem taču pieleca, ka šādus pasākumus jūsu varenās aktivitātes dēļ vairs negrasos rīkot.

P.S.S. jau iepriekš atvainojos jebkuram, kurš nevarēja godīgi pateikt ka nepiedalīsies attaisnojamu iemeslu dēļ.

Link to comment
Share on other sites

Nu konkrēti runājot par sevi. Es praktiski piedalījos, bet nepabeidzu, jo pie topika, kuru tu uztaisīji pirms konkursa to balsošanu. Es jau teicu, ka varētu paspēt tikai 3. mēnešu laikā, bet mapi iesāku, kad pēc mēneša darba sapratu, ka esmu iesācis par lielu mapi un nepabeigšu to 2. mēnešu laikā un darbu pārtraucu, jo labā laikā jau ar uztaisīja konkursu. Pa vasaru OK, bet ne šinī laikā, kad jāpievelk mācībās viss aizkavētais un nesmukās atzīmes + pētnieciskais darbs kam man ir liela praktiskā daļa. Man vienkārši tā fiziskā laika nebija un pa nakti ar negribas neko taisīt. Nu attaisnojums drošvien smieklīgs, bet atvainojos, ka liku noprast, ka piedalīšos konkursā. :)

Link to comment
Share on other sites

NU tad tā :) Protams ir stūlbi ka neviens nav nodevis, ja zinātu ka tā sanāks domāju būtu uzlikuši 3 mēnešus, jo tagad pat nevar uztaisīt top3 :( Laikam jau pirmā vietas nav, jo nav arī konkursa, bet mēs abi tomēr taisījām, tāpēc gribētos lai kādu no kartēm ,vai abas, kaut vienu reizi palaiž gign serverī.. Ja tautai nepatiks, otru reizi var arī nelikt, bet domāju ka ielikt vajag. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...