The Mortalis Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) Tā es Viesis, sagribēju kādu dienu uztaisīt karti, ņēm uz dūllo uztaisīju trīs sienas ,tad sāku tās kombinēt un sanāca ši karte Textūres paņēmu uz dullo, brīdinu mape nav gatav, detaļas vēl nav pabeigtas, turpināšu taisīt Skrīni: Kačāt šeit Vēlreiz saku, ka uztaisīta praktiski ir tikai kartes bāze, tak što bez pārpratumiem P.S. Ceru uz kritiku, bet vairāk jau uz ieteikumiem P.S.S. Ceru, ka mēs civilizēti cilvēki izstiksim bez teicieniem "Sūds!, Hujnja, Shit u.t.t." Edited March 6, 2008 by The Mortalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Kur tad lai nokačā? linka nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 Sorryyy...tagad ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 design: 3/10 Ja nedaudz taisi kartes, tad nav tik slikti, vel ir daudz jāmacas;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Njaā nedaudz... visu garšu parasti sačakarē visādi gluki un errori, šo karti uztaisīju max 20 min. Turpinu taisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ar tām 20 min jau nevajadzētu lielīties. Taisot 20 min tiešām var sataisīt daudz erroru un kļūdu. Un tas krusts, ja tas tiešām ir krusts, ir tizls Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Tas nav pabeigts, u ntas domāts totems, bet tagad taisu totēma galvu Tagad taisu : Apbedīšanas vietu, kollonnas, lieanas un citus augus, divus bāzes azteka tempļus kā torņus, pazames eju Made 30% Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 a nah man rāda ka nav kkāds .wad??? izmet error Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Salaboju linku, reckur te Tur kur caurumi tur top apakšzemes tunnelis, noņēmu visu gaismu (respektīvi fullbraight) dēļ dīvaina errora, aziņojiet ja ir errors, tekstūras ir tikai pagaidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Nācās taisīt dubultpostu, jo nevaru editot Pilnībā izlaboju linku te Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Wad pievienot nemāki, fy mape, ielikti skreeni no hammera, izskatās jau tizli, un vēl pa visu tam, ka taisīts 20. min un 30% pabeigts nah liki? Moš izlasi to postu, ko Vincisters rakstīja par tavu jaunu "ūber" mapi, ko taisies parādīt visiem? Ja tev gribas, lai vērtējam tad jau pašlaik lieku 2/10 -wadinclude tavs_ahujelas_wad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 nu ja totems iespējams būs labs. nezinu ko tur esi labojis, bet neviens links nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 Atradu vainu, izrādās sky man bija no cita wad paka, atstāju default sky, mapē izzmantots tikai de_aztec.wad un halflife.wad P.S> es negribu lai jūs tagad vērtējat, gribu vienīgi padomu kā turpināt karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Godīgi sakot tur vispār nekā nav... Grīda un dažādas sienas. Varam neminēt kļudas ja karte it kā ir tapšanas stadijā, bet par ideju ar nekā nevar pateikt. Nezinu kādus ieteikumus tu gribi dzirdēt, jo šķiet ka tu pats neko neesi domājis tikai sametis uz dulo vairākas sienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 sky no wad esi drošs? es kaut kā zinu tikai sky *.tga formātā gfx\env mapē Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 sky no wad esi drošs? es kaut kā zinu tikai sky *.tga formātā gfx\env mapē Es domāju to mazo zilo textūru, izrādijās tā bija no cita wad paka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 tāda tekstūra ir katrā otrajā *.wad Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 (edited) Njā bet es jau netaupos, ieliku pie Option-Texture kādus 20 wadu's Un man tur parādas kādi desmit sky Edited March 8, 2008 by The Mortalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 kāpēc tik daudz wadus? zināji, ka tā darīt nevajag? cerams, tagad zini.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 snake, kapēc ne? Man visas textūras (deafultaas)kas valve un cstrike mapē pievienotas hammeram Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 NJā tagad zināšu Neviens mani nebrīdināja un starp citu dēļ tā ir vēlviens čakars jebšu divas dažādas textūras zem viena vārda un hammers apjūk un izvēlas uz dullo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Neviens mani nebrīdināja un starp citu dēļ tā ir vēlviens čakars jebšu divas dažādas textūras zem viena vārda un hammers apjūk un izvēlas uz dullo Tāpēc vajag vienkārši iekompilēt tekstūras kartē, un nekādu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 kāpēc? atmiņas lietojums, hammeris var vilkties lēnāk ar daudziem wadiem, īpaši tekstūras pārskatot.. pietam, tas bija vienā tutoriālī rakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Nu es daru tā. Tie wadi, kas ir standartā izvēlos viss bagātākos un tos, kuriem ir viss vairāk tekstūras vai arī tādas, kādas man vajag un apmēram 2-3 max 4 wadi parasti no standarta man ir, un tad nestandarta textrūras un wadi. Tās textūras tieši, kura sman no viņiem vajag es izņemu ārā un uztaisu jaunu wad saliekot tās iekšā tajā, protams ar tiem pašiem nosaukumiem, un hammerim mazāk infa jāpārstrādā. Nekā ja liksi ap 4-5 -wadinclude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Varbūt es ko nesapratu, bet kāpēc mocīties ņemt ārā tieši tās tekstūras kuras izmanto, ja kompilējot vienālga iekompilē tikai tās kuras izmanto, kaut tev 10 wad'i hammerā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now