vincister Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 visi kas grib šovakar/šonakt spēlēt Team Fortress savācamies #gign kanālā!!! tūlīt (prasīt mani vai samuray) EDIT: ak jā ventilis arī būs kaut kāda 3.0.x versija (man 3.0.0 strādā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 vakar trijatā mums tīri jautri gāja, būs vairāk, būs jautrāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 (edited) Tā, kā šodien gulēju līdz trijiem tad miegs man arī līdz trijiem naktī nenāks, piesakos. Edited March 1, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Paspēlējām jau jautri, šitā biežāk jāuzspēlē.. P.S. sorry par double, nerādijās edit poga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 kaa noprotu jus aoficialo steam versiju spelejat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 Nu šitas bija tāds "uz sitiena", varētu kādu nākošo ieplānot laicīgāk. tātad, spēlējām gamerx1 serverī(non-steam rayus), piedalījās(ja kādu aizmirsu tad bļauj!) vincister samuray CLAIREAHOLIC mersy Traffic Oddish evilworm kaut kad palika mazāk tautas un serverī parādījās LIONz un sāka "hax0t" - aizbūvēties ar noclip mūsu bāzē uzlikt tur teleportu un pāris sentrijus pēc tam pamēģinājām dustbowlā staigāt pa "griestiem" un citus sviestus. Karoče bija reāli jautri gan tad kad spēlējām normāli, gan tad kad LIONz jautrību taisīja. Ja ir non-steam spēlētāji laikam labākais variants ir gamerx1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 aaa nu tad ir jauki. es ari gamerx speleju. dazreiz jau kads uzpeld kas ar heavy kaa ar scout skraida bet nu po Kad nakamreiz savaksieties pasakat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 varu tikai atzīt, ka bija diezgan jautri. līdz kādiem 12tiem bija vienkārša spelēšana, tad jau savācāmies bariņš un visi salīdām vienā komandā, un krušījām. Vēlāk, kā jau vinčis teica, atnāca lionz un sāka prikoļīties ar noclipu Ak jā, foršā autobalance mani vislaik mētāja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 ar vinci līdz puspieciem nospēlējām, beigās jau dabūjām 1vs1. p.s. kā mēs ar wormu visus nesām ārā rushā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Bija jautri citus backstabot samuray, vincister jūs vispār kaut kādi roboti 6h 30min TF2 bez apstājas, no vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Oh yeah, smieklīgs brīdis bija, kad, iekš hydro, samurajs no kaut kurienes uzradās un sāka rēkt tā kā tas kaķis vienā no gign flashiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Tas gan bija jautri, kad viņš "sēnes sašņaucās" Šitais tiešām jāatkārto, nezinu, kā jūs, bet es šito pasākumu varu atkārtot Rītdien vakarā. P.S. būtu palicis ilgāk, ja tas sūda paged pool memory nemocītu. Ap pus trijiem tf2 vispār pakārās un tad arī vairs pa jaunu negāju iekšā spēlē.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHA nākam piektdien un sestdien varētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now