Jump to content
GIGN Forum

Nākotne

vincister
 Share

jautājumi  

63 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mums sāk pazust labi spēlētāji tapēc šī aptauja.

LV visticamāk nomainīs nosaukumu un kļūs par T_Y spārnu, kā arī vairs nebūs nācijas orientēta alianse jo vienkārši nav tik daudz cilvēku kuri vēlētos spēlēt.

P.S. var ieteikt arī kādu labu nosaukumu kā turpmāk dēvēt aliansi

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu, es arī izskatos, ka būšu no tiem, kas jūs pametīs. būtībā ir tā, ka es domāju pilnīgi pārvākties uz s1, kur man ir jau 4 ciemi un drīz būs piektais, pēc pop esmu top10 +/- 5 vietas vislaik, tā ka tur ir tagad riktīgi interesanti un īsti laika nav , lai abus accountus varētu pilnvērtīgi apkalpot. ja nebūtu bijusi LV allianse, jau agrāk būtu aizgājis.

es vēl kādu laiku kaut ko pabūvēšos, ceru, uz kādu labu cilvēku, kurš grib labu, attīstītu accountu un novēlu jums veiksmi :)

un skatos pēc mūsu pirmā s6 topika, ka mēs jau s6 kopā spējam no oktobra, tātad gandrīz vai pusgads. un, godīgi sakot, tas priekš vienas spēles ir ļoti daudz! itsevišķi, ja lielākā daļa pirmo reizi spēlē!

es vēl kādu laiku kaut ko pabūvēšos, ceru, uz kādu labu cilvēku, kurš grib labu, attīstītu accountu un novēlu jums veiksmi :)

un skatos pēc mūsu pirmā s6 topika, ka mēs jau s6 kopā spējam no oktobra, tātad gandrīz vai pusgads. un, godīgi sakot, tas priekš vienas spēles ir ļoti daudz! itsevišķi, ja lielākā daļa pirmo reizi spēlē!

Jaa tas gan visu cienju esam kopaa normaalu laiku notuseejushi, pats labaakais mums pat ir bijis travian sadzershana :D

Neesmu gluzhi LV alliance, bet ar jums tuseejos un draudzeejos. Ja atveersies LV serveris, s6 noteikti pametiishu un joinosho GIGNam (man ir chujs, ka GIGNs ownotu LV serveri, ja turpinaatu taapat kaa esmu redzeejis liidz shim). Liidz tam laikam veel s6 jaapaturpina, nopietni izkaavies veel taa arii neesmu, knapi liidz 700 pop esmu ticis veel tik (no decembra beigaam) :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...