kay27 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Vai CS juus kaukaa iespaido uz reaalo dziivi jo esmu dzirdeejis ka arzemees biezhi uzbruuk skolaas jo kaut kaadi siikie datoratkariigie uzbruuk ietekmeejoties no speeleem piemeeram kaa Cs vai F.E.A.R vai juus datorspeeles ietekmee ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 CS tikai ietekme macibas man piem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 es tiesi par sito taisiju mega referatu rezumejot, spelejot neviens par maniaku neklus, datorspeles var dot iniciatvu un ideju jau ta slimiem cilvekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilvu4ka Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Es domāju, ka mani neiespaido. Varbūt kļūdos ... Un manuprāt širmis aizverās jau garīgi nelīdzsvarotiem cilvēkiem, takā spēles šeit ir ņipričom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 nesaku, ka tas pilnīgi un galīgi neko neietekmē, bet parasti, kad kādam mazajam aizveras un šis skolā kādu sadur vai vēl kaukādus s*dus sastrādā, pirmās lietas ko vaino ir datorspēles un apkārtējo attieksme. Ja cilvēks ir garīgi vesels un viņam nav nekādi traucējumi, viņš neņems ieroci un neies šaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prx- Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Neispaido nekadi mani, jo nesmu tads argarigais geimeris. Itka pie cs pavadu briivo laiku tad kad tiesam nav ko citu darit. Un tas notiek loti reeti pedeja laika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 piekrītu hugo, garīgi vesels cilvēks nekad bez iemesla nešautu vai nedurtu cilvēkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Man šķiet spēlējot cs`u kļuvu daudz slinkāks. Agrāk (pirms 2 gadiem) reālājā dzīvē arī izmantoju tādus foršus saīsinājumus kā: lol rofl zb psc čīteris Un arī runāju līt valodā, bet vairāk cs mani nav ietekmējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Mani ietekmē tikai slinkuma ziņā, ā un vēl izmantoju jaunus saīsinājumus, līdzīgi kā amniijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wpl. Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Mani neietekme .. Vienigi tad kad ir jamacas un japilda majas darbi es labak uzspeleju cs un pasezu foruma + majas lapas Ka piemeram tagad jamacas daudz bet te sezu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Agrāk (pirms 2 gadiem) reālājā dzīvē arī izmantoju tādus foršus saīsinājumus kā: lol rofl zb psc čīteris Un arī runāju līt valodā, bet vairāk cs mani nav ietekmējis. nē nu lol, tos tu iemācīsies arī ircā. a man btw bija tāda doma, uztaisīt nelielu eksperimentu. pirmo skolas pusgadu nespēlēt cs un tad otrajā spēlēt, tad, protams, salīdzināt sekmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 LOL, NO WAII!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 taka cs nespeleju neietekme bet agrak kad speleju ietekmeja tikai macibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Nu mani jau noteikti neietekmē.. Mani drīzāk ietekmē Naruto Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 amerikaanju kultuura un attieksme skolaas liek tiem mazajiem pidjiem taisiit taau shitus... tomeer to novelj uz speeleem! Kaadeelj tad citaas valstiis tas nav tik izplatiiti.? Mans viedoklis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) amerikāņi ir emocionāli vājāki nekā mēs piemēram pie mums čali nospārda tāpat prikola pēc , lai parēktu un naakamajā dienā vinš tik un tā atnāk uz skolu itkā nekas nebūtu bijis a tur chali pagrūsta un šis jau iet lekt no tilta vai kārties ( mansas domas ) Edited February 7, 2008 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Vienīgais ko tas ietekmē ir mācības - agrāk, kad pavadīju entās stundas geimojot, atzīmes nebija tās spožākās, bet nu jau viss ir okey Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Amerikā, ja tu 13 gados neesi nevienā bandā, tad tu neesi stilīgs Tur ir pavisam citi apstākļi un domāšana, tā ka nav ko salīdzināt. Ieročus tur arī var ka ņehuj dabūt. About topic: Kad agrāk spēlēju cs tas mani neietekmēja (vismaz man labpatīk tā domāt). Ja arī ietekmēja, tad vienīgais, kas cieta bija mācības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Kādreiz, kad ilgāk spēlēju cs mācības neietekmēja, bet tagad kad tieši mazāk kapāju, ietekmē. hmm.. ? Moš slinkums nāk cs'am komplektā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Manu prātu cs lēnām ieņem Es sēžu skolā skolotāja stundas sākumā, saka: "es bišk ne pa tēmu parunāšu"[par kautkādu pasākumu], man uzreiz nāk prātā OFFTOPIC, stundas liekas, kā mapes piem de_algebra. Skolas direktore Main Admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Es skrienu pa skolu ar nazi, jo tā ātrāk, bet savādāk mani CS neiespaido. Un vēl man besī, krisas-emo, kas sēž stūros vienmēr. Jā, un kādam te ir nelielas problēmas *norāda uz postu augstāk*. Get a life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Es sēžu skolā skolotāja stundas sākumā, saka: "es bišk ne pa tēmu parunāšu"[par kautkādu pasākumu], man uzreiz nāk prātā OFFTOPIC, stundas liekas, kā mapes piem de_algebra. Skolas direktore Main Admins Taa jau ir nakamajs liimenis , skaties ka nenobano/neizmet no skolas... Uz realo dzivi atstaaj minimalus bojajumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 macibas man piem. Mani agrāk briesmīgi ietekmēja, tagad ar to tieku galā kaut cik. Mani tagad NS pārņem vairāk. VO! Savējais Lets wait shippuden 47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 protams, ka iespaido. es nezinu, kā jūs, bet es, piemēram, vienmēr skrienu ar nazīti rokās, visi tak zin, ka tā var ātrāk paskriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Hiid.E ja tas nopietni tad chali tev toch vajag iet aarsteeties, bet ja joke tad nu vispaar smiekliigs jocinsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now