Jump to content
GIGN Forum

Defense Nerealajam


bencik
 Share

Recommended Posts

Labdien !

Shoreiz muusu palidziba ir nepiecieshama shim fruktam Nerealais. Kaa redzams uzbruuk ar diezgan jauku armiju, bet ja mes savaksim vismaz 3k defense unitus mees vinju viegli aptureesim. Ja nerealais dabuus 10 lv wall bojaa ies tikai 1k, tas nozimee, kad 2k paliks dziivi. Toties kaadu offensive armiju mees iznicinaasim :) Shoreiz veel svarigaak kaa gludekla gadijumaa ir buut preciziem, jo vins uzbruuk biezhi, vairakas reizes dienaa. Iepriekshejaa reizee mums tas lieliski sanaca, shoreiz arii vajadzetu taa izdariit.

Tatad 4/2 ir koordinates un jaliek reinforcment, nevis attack !. Pagaidaam, kas man ir svariigi, tas ir uzzinaat laiku cik ilgi juusu uniti ies un preciizu skaitu ar unitiem jus varat dot. Protams japiemin vai juus varat crop sutiit vai nee ! Paartiku rekinat taa lai pietiek 8 h !

Luugums tikai sho info arii rakstiit, lai es varu apkopot un pa riit dienu uztaisiit plaanu. Pagaidaam tas ir arii viss, ceru uz juusu sadarbiibu !

p.s. Nerealais anu ka mauc virsuu wall + granary virsuu un aatri !!!

p.s.s. No maniim 500 phalanx + food :)

Paldies !

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

tākš... es pieskatu teddija un r&r akkountus, bet es nezinu vai es drīkstu sūtīt def armiju kaut kur vai nē, to aizmirsu pajautāt, bet domāju, ka būtu svarīgi izpalīdzēt savējiem...

r&r no 2. ciema var aizsūtīt 500phalanxus 3:40:22 hrs.

un vēl kādus 300phalanx in 20:34:24 hrs.

bet es nezinu ko darīt...

pats varu 100 phalanxus aizsūtīt in 6:37:04 hrs.

bet iespējams, ka varēšu arī nedaudz vairāk.

no teddy varētu atļauties kādus 200 spearus in 27:08:10 hrs.

bet es galīgi negribu atkal savārīt sūdus.......

r&r minēja, ka 2. ciemu viņš speciāli takā taisot, lai supportotu citus ar defensu, tad no tā domāju, ka varētu arī sūtīt, bet kā ar citiem nezinu.....

Link to comment
Share on other sites

300+ phalanxes

in 3:44:59 hrs.

shoreiz neaizsuutiiju veel, gaidu noraadiijumus, cikos vajag :D

un juus mani mircaa taa kaartiigi nospamojat jau laiciigi, kad jums tas plaans briest, lai esmu gatavs! riit/pariit pa kojaam buushu, taatad uz vietas!

Link to comment
Share on other sites

Taa luuk pagaidaam sanaak -

Pieskaitot to, kad es domaju shakalis varess kadus 1k iedot phalanx, mums sanaak 4k phalanx, 2k spear un 500 praeti. Cipari ir loti jauki, bet tagad jautajums nerealajam, cik tu vari dabuut granary 24 h laikaa ? Un kaads ir tavs pashreizejais city wall liimenis ?

Runajot par ieshanas laikiem esam lielas auzaas, jo atraakais iet 1.46, bet ilgakais 27 h(teddy 200 spear), sho mees varetu atmest, tad nakamais iet 22:50 un tie ir 700 phalanx tos atmest nedriikstam. :lolza: Taapeec bus loti gruuti atrast visiem deriigu laiku un buus kaadam nedaudz jaupurejas :lalala:

Peec maniem aprekiniem muusu forsha armija noeestu 5.5k crop/ 1h + tavs ciems nu vismaz 6k kopaa sanaak vienaa stundaa :superlol: Tas nozimee, kad ar 30 k granary, kas mums bija ar gludekli tu tureesies 5h. Bet... tas ir loti riskanti, vajag veel 20 k granary dabuut klat. Ja tev vajag resursus es varu noorganizeet masu sasutishanu, lai tu dabuus granary vismaz 40k.

Vakaraa buus izstraadats galeejs plaans ar laikiem un armijaam. Pirms tam es buushu mircaa tur arii privata kanalaa ar tiem, kas piedalaas apspriedisim. Atgadinu tiem, kas piedalas, un forumaa nekada info par laikiem netiks mineets, un luugums lai arii no cilveku puses, kas piedalas, nekas sheit netiktu mineets, kameer reinforcments nav pabeigts !

p.s. Ieteikums parejiem arii jau parupeeties par granary, respektiivi lai katram buutu 30 k granary, lai nedomajot varam aatri reinforcment taisiit

p.s.s. Arlabunakti, es eju stradaat :thumbsup:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

jaagaida, kad chat.118.lv atkal buus up... ja nu kas, varat ienaakt enio.irc.lv, liela dalja no mums jau taapat izmanto :) ienaakat #travian.lv

Edited by EriX
Link to comment
Share on other sites

Džeki, man neiet mirc's, nevaru piekonektēt serverim. Ja kas, tad sūtiet ziņu travianā ziedonim.

jaagaida, kad chat.118.lv atkal buus up... ja nu kas, varat ienaakt enio.irc.lv, liela dalja no mums jau taapat izmanto smile.gif ienaakat #travian.lv

Ā, ok, ščās.

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

13:22:12 hrs

137 Legionnaires

79 Praetorians

17 Equites Legati

+6000k crop

Ir visp vērts??

Hmmm ir ir, bet bez manas paveles neko neuzsaac.

Izskatas, kad liela probleema ir granary :( 14 k nekur neder... Nerealais uzliec mani kaa sitteri ! GLudekli es tevi nedaudz nonemshu, man vnk jazin preciizi, kada vinjam ir situacija ciemaa.

Un gatavojaties visi sutiit resursus, mums 24 h laikaa ir japacel cranny par 30 k :D

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Nokačā mircu šeit. Uzinstalē, un ieraksti /s irc.lv, tad viņš piekonektēsies serverim, bet pēc tam ieraksti /j travian.lv, lai piekonektētos kanālam, kurā mēs sēžam.

Kaut kur tak bija pinned pamācība par mircu.

Btw, kā ar heros? Man viņš no sākuma ir jānosūta uz ciematu, kurā atrodas man spearmeni, lai no turienes varētu viņu kopā ar speariem sūtīt nereālajam?

Link to comment
Share on other sites

šeit. Uzinstalē, un ieraksti /s irc.lv, tad viņš piekonektēsies serverim, bet pēc tam ieraksti /j travian.lv, lai piekonektētos kanālam, kurā mēs sēžam.

Kaut kur tak bija pinned pamācība par mircu.

Btw, kā ar heros? Man viņš no sākuma ir jānosūta uz ciematu, kurā atrodas man spearmeni, lai no turienes varētu viņu kopā ar speariem sūtīt nereālajam?

Nee hero ir neatkariigs units :) Vins pieder tam ciemam kur atrodaas !

20:00 tiekamies irc.lv travian.lv kanalaa !!! Obligati tie kas piedalaas jabuut !!!

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...