#wL.Media Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nu ko 1h aitpakal saku rubit Travian jo nenoturejos visi te ruka izdomaju ari nu vot dzirdu ka viens otram uzbruk ar karaviriem es pilniba neko nezinu izlasiju FAQ bet tapat nepieleca varbut kads pateikt kas jadara lai dabutu ''ZALDAATUS'' Un ka war uzbrukt citiem ludzu nesledziet topiku kamer nesapratisu ka un ko Un tur tipja visu laiku jaataisa Upgrade ja nu nu leveliem uz lietam Mans status: Lumber: 11 per hour Clay: 15 per hour Iron: 11 per hour Crop: 5 per hour lugums ari neuzbrukt man Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Sākumā iesācējam jāskatās FAQ ! Troopus jeb karavīrus var taisīt barakās , kuras var dabūt uzceļot rally poin un 3lvl Main building! Skaties visu kā jātaisa instukcijās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Godigi sakot man niez pirksti aiztaisiit taadu topiku NU common ja tu nezini angliski, tad vari neturpinaat speleet, bez valodas tu sheit esi liela nulle... Un tie tavi jautajumi ir tik elementaari pashsaprotami, kad es pat nezinu ko lai saka Vai tieshaam ir gruuti saprast, kad armiju buvee barrack, tas biji no es pat nezinu kadiem laikiem. Man rodas sajuta, kad tu iegajis 2 minutes apskatijies neko nesaprotu un aiziet maucam topiku. Es taa pat kaa parejie sedejam un meginajam iebraukt, un to izdarijaam. Jaa peec tam rodas specifiski jautajumi uz kuriem dabuusi atbildi, bet luudzu paseedi 1h un meegini pats iebraukt visaa lieta. Cerams, kad kaadam pietiks pacietibas saakt visu no gala, jo es eju guleet man pec 5 h jaceljas uz darbu mle p.s. Ciet nevershu, jo man zheel shi cilveka Edited January 22, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 NU common ja tu nezini angliski, tad vari neturpinaat speleet, bez valodas tu sheit esi liela nulle... Un tie tavi jautajumi ir tik elementaari pashsaprotami, kad es pat nezinu ko lai saka Vai tieshaam ir gruuti saprast, kad armiju buvee barrack, tas biji no es pat nezinu kadiem laikiem. Man rodas sajuta, kad tu iegajis 2 minutes apskatijies neko nesaprotu un aiziet maucam topiku. Es taa pat kaa parejie sedejam un meginajam iebraukt, un to izdarijaam. Jaa peec tam rodas specifiski jautajumi uz kuriem dabuusi atbildi, bet luudzu paseedi 1h un meegini pats iebraukt visaa lieta. Cerams, kad kaadam pietiks pacietibas saakt visu no gala, jo es eju guleet man pec 5 h jaceljas uz darbu mle p.s. Ciet nevershu, jo man zheel shi cilveka em japiekriit bencikam bez kautvai primitivas anglenes vai ieprieksejam zinashanam traviana nav ko darit : P bet ja kas mala ir tada lieta ka INSTRUCTIONS! tur ir 3 lietas troops - 3 veidi izvelies to kas ESI! the buildings! resources ,infrastructur un military ...kr4 aizej atrodi vinos ko tev vajag un redzes ko tev vajag celt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 šaubos ka tu pats saprati ko uzrakstīji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 zinu uz aatro no gultas ar portativo rakstu ehh kar4 mana ciemata ir aplisi nu kur jaupgreido lvl nu vot un cik tajos aplisos katra ir max lvl nu skaitlis ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Jams runa noteikti par resiem, jo village aplishi sakuma ir tkshi nevis jaupgreido Nesatraucies max leveli tu ILGI nesasniegsi (vainu lvl10 vai ari nav, tava tagadeja pilseta max level neeksiste). Tad, kad naks tuvu max level, tad jau tu busi iemacijies speeleet travianu un vairs sho jautajumu neuzdosi. Pirmais posts liekas bezkaunibas kalngals. Ej un lasi FAQ un help.travian.com. Mes tava vieta to speli nespelesim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kar4 mana ciemata ir aplisi nu kur jaupgreido lvl nu vot un cik tajos aplisos katra ir max lvl nu skaitlis ?? katru māju var upgreidot līdz 20 lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Teddy gribēja teikt lai tu ej mirc un uzdod jautājumus tur - ātrāk atbildēs un nepiekraus forumu ar vieniem un tiem pašiem jautājumiem. izlasi tās 130 lapas vai nu cik tur esam sarunājuši un daudz kas taps skaidrāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts