Jump to content
GIGN Forum

Mission:


Purva-Zivs
 Share

Recommended Posts

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tjipa apakšā parādās tie uzraksti ko citi saka. Iekrita viena vieta acīs un lika pasmaidīt, tur kur uzrakstījās [nerd language]

Tas bija smieklīgi izdomāts :D

PS. interesanti skini ieročiem, nav grūtāk spēlēt ar tādiem?

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

eziit, ko nozīmē "ņemat pārāk nopietni" ?? Ja kāds ir iegājis serverī, tad tas nozīmē, ka viņš grib mierīgi, normāli uzspēlēt cs, nevis klausīties kā kaut kāds pediņš, kuram dzīvē trūkst uzmanības, bļaustās pa mic un vēl šauj pa tevīm.

Un ja uzliek vaice_enable 0, tad vairs nevar sarunāties ar normālajiem spēlētājiem

Link to comment
Share on other sites

Ja kaut kā centies pievērst uzmanību, dari to nebojājot citiem garastāvokli.

Un tas, ka vienā momentā aztecā tu speciāli šāvi savējo, vispār ir daunisma kalngals

Ieteiktu pameklēt serveri ar labāku administrāciju, ja jau tevi tādi nelieši pārāk bieži traucē. Un kā vispār var spēlēt serveros bez antičīta, kāds ir gignam, es nesaprotu... vai tad čīteri nevienam nebojā spēlēšanas prieku? Izņēmums ir h2 serveris kur man liekas administrācija vispār neguļ. Lai gan neiegriežos tur pārāk bieži, bet cik esmu bijis vienmēr ir kas adminē.

p.s. protams gignā arī gadās, ka ienāk visādi Nak3di un tevi vienkārši pazemo šaujot nost ar visādiem užiem XD protams es uzreiz automātiski vainoju lagus un iespējamos čītus :)

edit: ā jā - vienmēr par voice_enable (vai voice_maxgain) komandas nelietošanu attaisnojās, ka jadzird ko citi saka, nevar sarunāties... lol. Nu tad klausies kā sai saka saisaisai. imo tā ir vienkārša komandu nezināšana.

edit2:

PS. interesanti skini ieročiem, nav grūtāk spēlēt ar tādiem?

ar m3 skinu ir vieglāk (defaultais pārlādējot liek stobru priekšā mērķim), pārējiem, ja nemaina skaņas failus - nekādas starpības...

Edited by Purva-Zivs
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ne jau video bojā nervus, lāčuk.

man arī ir gadījies klausīties šitos trokšņus, zīmīgi, ka lielākā daļa atgādina tieši tavus - viena vārda nebeidzama atkārtošana. imo, amerikāņu kliedzošās frāzes ir jautrākas, piemēram, "Yes, Sir!". pamanīju arī kļūdu pēdējos teikumos, kur aiztaisi vietā rakstīts titros aizveries. diezgan radošs un liels šits. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Opaa, kaarteejais kashkjis. Man patiik. :) Katraa zinjaa tavaas aciis jau nu noteikti esmu daunis, jo tik tieshaam atbalstu shaada veida pasaakumus. Un vispaar tu vareetu saakumaa palasiit vaardniicaa ko noziimee vaards 'daunis' un tad kaut ko d!rst, labi? Nav smuki apsaukaat nepaziistamus cilveekus par daunjiem.

Runaajot teemaa un runaajot par tavu postu par to, ka Zivs it kaa esot daunis, man gribeetos, lai tu pastaasti peec kaa tieshi tu nospriedi, ka vinjsh vareetu taads buut. No offence, varbuut CS ir tavs labaakais draugs un tava dziive, bet man kaut kaa shkjiet, ka vismaz dalja no mums sho speeli speelee, lai atpuustos/relakseetos/kaut kaa nosistu laiku. Un katrs to dara taa kaa tas vinjam patiik. Un es piebiedrojos tiem, kam patiik no taa visa dabuut aaraa kaut ko, kas liek pasmaidiit. Ja tu taadas lietas nesaproti, tas nenoziimee, ka cilveeki, kam tas patiik uzreiz ir daunji. Taadaa gadiijumaa arii tu esi daunis.

Runaajot par skiniem, kuri peec tavaam domaam smird, tas ir tieshi taapat kaa ar muuziku - par gaumi nestriidas. Tev ar tiem skiniem nav jaaspeelee un ja vinjam vinji patiik, kaada tur tava dariishana? Seedi stuurii un attiisties.

Tieshi sho divu iemeslu deelj es nospriedu, ka ja tu taa vienkaarshi vari uzd!rst kaadam uz galvas pilniigaa bezteemaa savu fakin' aizspriedumu deelj, tad tev biksees noteikti ir jaabuut daunim. Chill :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...