bencik Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Tatad shitas pipars baigi lecaas gan ar mani gan ar mezhazveeru, ka rezultata vnk prikola peec panema un nosita 3 supercow setlerus + armiju, jo redz supercow bija viss tuvaak no -AC- LV. Vins to darija jo redz kaads no muusu alianses esot uzbrucis vinja allie, tapec jaciesh cilvekam, kas pilnigi nav iesaistits. Sheit ir vinja 3 ciemi Eugene. Muusu kopejais uzdevums ir pavisam vnk uzsutiit vinjam virsuu musu catas + armiju lai mees paradam, kad -AC- LV nav alainse kuru var chakareet. Cyclops,Mezhazvers + veel dazhi dzekinji no FFH, kas atrodas blakus jau ir gatavi uzbrukt. Veel ja juus palidzeetu mees vinju nonestu lidz sakneem. Tatad riit, tas ir 11 janvari. plkst 15:00 mees visi suutam virsuu vinjam savus troopus + catas, vinjam iespejam buus reinforcment, bet ka man zinjoja FFH mums palidzees un ies virsuu ar kadiem 300 teutonic knight un veel kadu 1k clubiem, tapec nebutu mums jabaidaas Uzbruukam vinja lielakajai pilseetai, kas atrodas visstuvaak Supercow !!! Ja ir kaadi jautajumi droshi prasiet, es veel no riita vinju izskautoshu apskatiishos, kas vinja vederaa, un zinoshu Ceru uz juusu palidziibu, jo mums reti sanak sastradaties kaa komandai, shii varetu but viena no reizeem, akd mes varetu pieradiit, kad mees esam komanda !!! Bencik Edited January 10, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 15:00 izsutam? poh cikos ierodas? un pa ko tēmēt ar katām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 (edited) un pa ko tēmēt ar katām? Labs jautajums tatad - teemejam pa cropland vai main building, lai nav taa kad visi nem cropland Isteniiba, tas buutu baigais prikols ja mees sutiit taa kad visi troopi nonaak 1 h laikaa virsuu vinjam Shas kaut ko izdomashu.... Izdomaju suutam poh araa visi 15:00, man arii catas ies 33h, vismaz buus miers ar vinja uz 60 h Redzees, ja sanaks shitas uzbrukuma vilnis otro uztaisiisim taa lai visi vienaa laikaa uzbruuk Shoreiz svariigi vinju nonest vispaar... + vai varetu piemeram katrs aizsuutit Supercow pa 500 resursiem no katra? Vins varetu sataisiit catas un vissatraak tikt klaat pie eugene... Edited January 10, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ev, nu, klau, vajag pateikt tad beigu beigas konkretu laiku, cikos tam katam ir jaierodas! nav jegas, ja visi neregulari ierodas, vajag visiem vienaa laikaa ierasties. un pasaki uz kuru ciemu uzbrukt? galveno? jopcik - man kataam jaiet 37 stundas thunderi 6 stundas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 (edited) jopcik - man kataam jaiet 37 stundas thunderi 6 stundas.. Nu man catas ies 33h Ta aka mees visi esam vairak vai mazaak tuvumaa, tad taa starpiiba ir max lidz 5 h, pirmo vilni atstajam tadu kaads vins ir planots un peec tam 2 vilni uztaisim ar vienadu ierashanas laiku. Nu es taa vismaz domaju Nu plaans nr 2 varetu buut, kad mees tikai armiju suutam un sasuutam supercow resursus, lai vins ar catas iet virsuu... ? Edited January 10, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 domaju visgudrak butu ja visi uzbruktu vienaa laikaa, tas buutu kaut vai 5dien ap kadiem 3 naktii visi tur ierodas, vai arii kaads cits laiks, bet patiesham labak novienojamies cikos visi tur iebrauc un viss, lai katas taa rezultata neciestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Respektiivi tu domaa labaak, ja visi kopaa ierastos? Es domaju, kad janem tada gadiijuma tieshaam nakts kaadi 2-3 naktii.Njaaa ideja jau nav slikta, bet runajot par taam catam es domaju, kad tieshi tu +cyclops+supercow+tie dzeki no ffh, juus maucat virsuu catas, jo atrodaties visstuvaak, mees maucam virsuu ar armiju, man liekas shitas butu visslaabakais variants Edited January 10, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 piekritu mezhazveram - ja vinsh nav stulbs, tad vinsh mierigi var aspkatities, kura laika ierodas uzbrukumi ar katam un tikai taja laika turet armiju ciema, bet, ja mes uzbrukam visi vienlaicigi, tad vinjsh nevar neko tamlidzigu. ta ka mums ir jaiet 30+ stundas, varam uzbrukumu organizet vai nu sestdien vai piektdienas naktii. bet, ka ari nebutu peljams tas plans, ka supercow varetu sarazhot pats catas. jo tomer gabals ir ljooti liels.. un uzbrukam tikai vinja galvanejam ciemam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 saakumaa janoness ir main ciems, un taa riktiigi p.s. starp citu var jau uztaisit joku vienu, paraleli tam visi piemeram aizsuta normal attack uz 2 ciemi pa 1 troopam, lai shis pashtuko un armiju mosh saskel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 mezazvera konts ir jonasa tagad un tur katu nebija, labak jau butu ja visi ar kataam uzbruktu, japienem tas laiks piemeram 4 no rita, un tad visi var mierigi taas katas aizsutit agraak un troopus biki velak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Tataad rezumee !!! Uzbruukam taa lai uzbrukums 110/65 koordinateem buutu 05:00 +2 GMT(nakts uz sestdienu). Piemeram, ja tev ar catas ies lidz turienei 24 h, tad tu izsuuti armiju 17:00 (5dienas vakaraa), ja 30 h, tad tu izsuuti 11:00 p.s. Cyclopa kopaa ar ffh jaanoness vinjam armija, lai mees ar catas varam vinju nonest liidz galam ! p.p.s. Ko liekam uzbrukumam cataas cropland visi vai miksejam ? p.p.p.s Luugums aizsuutit supercow katrs pa 500 no katra resursa, jo vins atrodas viss tuvaak eugene un var visprecizaak uzbrukt !!! Paldies Bencik Edited January 10, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 liekam croplandu, ja jau tas bus nonests, tad mochis randomaa, vienigi mosh kads panem indviduaali vai nu warehouse un granary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 viss jau jauki, bet man čujs, ka benčiks ne velna nemāk skaitīt. tb jāierodas 6dien 5 no rīta? Tev tie cipari ir tik mistiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 bencik toč nemāki skaitīt Tataad rezumee !!! Uzbruukam taa lai uzbrukums 110/65 koordinateem buutu 05:00 +2 GMT(nakts uz sestdienu). Piemeram, ja tev ar catas ies lidz turienei 24 h, tad tu izsuuti armiju 17:00 (5dienas vakaraa) tur jābūt 5:00 nakts uz piektdienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nu tik traki atkarīgs es nēsmu, lai celtos 4 naktī un spēlētu travianu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ziniet, ko - es JAU esmu nokavejis! vismaz, lai jus atbalstitu apgadashu cupercow ar resursiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 tu jau vari sūtīt vēlāk... Ja es gribu palīdzēt, tad man tas diezvai izdosies ar 90 phalanxiem, 55 swordsmeniem un 20 thunderiem, man līdz viņam ir 5h ko iet, bet tad lūdzu kāds fiksi atsūta 3k ironu un 2k lumberu. Cik sanāks, tik izgatavošu thunderus un sūtīšu ap pusnakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 tas uzbrukums ir no 5dienas uz 6dienu, nevis shonakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ā, skaidrs, tad rīt vienkārši neielikšu resursus fieldos vai ēkās, bet gatavošu armiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ok traktoorists, pieskatiishu lai tu to dariitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 izsuutiju 10 katas peec ~30h buus galaa, bet diemzheel aizguleejos veselas 29min, kaut gan labi, vismaz nebuushu pirmais kas ierodaas. teemeeju randomaa, jo gribu kaut ko nojaukt, nevis vnk izshaut crop laukus, kuri noteikti buus nojaukti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 Ko noziime shitas teksts ??? voi fermate i vostri di attacchi io fermo i miei!! se non vi fermate presto arriveranno le catapulte tas ir teksts supercow no eugene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 (edited) O jā, labs teksts. Nav franciski vai spāniski? Šaubos vai kāds piekopj šo valodu šeit Edited January 11, 2008 by conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 atnāks māsa mājās, paprasīšu, moš zinās (ja ir tā ir franču valoda). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Iespeejams itaaliski. Auto tulkotaaji shito staasta: you stop yours of attacks I you stop mine!! if stopped soon will not arrive the catapults Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts