keda2222 Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Es rīt braucu uz banku pārskaitīt dažus simtus, cerot, ka kāds man uzliks slotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Saki datumu, ja nebuus darbaa speeleeshu ! Lol pardon sapratu kuraa datumaa domajiet, zheel bet man plana ir visu nakti stradaat Kapeec nevaretu 6 datumaa nebuutu probleemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
j'adore fie Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Samuray ar ventrilo vai bez ? Bet jebkura gadijuma es busu!! LoL mos nebusu ja bus pilns ar slotainajiem! laikam beidzot janoperk slots bus.. Edited January 5, 2008 by j'adore fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Es biju gan uz iepriekšējo, gan arī būšu tagad!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 -who knows- varbūt būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Tā arī nesapratu kurā datumā?Vai tas būs katru sestdienu un svētdienu?Laiks 22:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 pag, pag bet vajag vai citu serveri vai vairaak slotu, tgd visi ap jau kaadiem ~9 buhnjiis serverii a tiem kam nav regots niks tie lidos araa, serveris buus visu laiku pilns un tad gaidiis ~5 h kad atbriivosies sloti? Ja kko izdomaas ar slotiem tad es in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Un kur lai dabun vt ip, ja vien dos /s -m chat.1188.lv @ #gign ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Labriit. Vai tu vareetu beigt bezteemaa spamot? Vai arii tu vienkaarshi nemaaki lasiit? Izlasi tachu topika nosaukumu un samuraja postu pirms saac kaut ko dzejot. Teemaa - pacentiishos tikt. Pie tam esmu regots, taa ka varbuut spiid arii paspeeleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 w00t, ar chiksu sarunāju, ka atļaus spēlēt , tā ka spēlēšu csdm ap to laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) eu paga paga paskataties cik daudzi piedaliisies! Kur ta visi jau nesaliidiis vienaa serverii dooh! Te gribeetaaju ir paari pa 20 ! sarunaajat lai worm's uzliek 32 slotus. e.t.c! Edited January 5, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 nekas tur nav jāsarunā, spēlēsim kā parasti, kas tiks, tie tiks, kas nē tie varēs iet bekot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 lololololol, es nebuushu XD Serveris buus pilns, un iekshaa tikai regotie es neesmu regotais un bb Forshi XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Tu vēl vari paspēt pieregot niku! (10ls) Es domāju ka arī varētu ierasties, man jau itkā problēmām nevajadzētu būt, jo ir reg niks, tapēc varēšu paspēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 mēģināšu iespiesties iekšā, tik baill, ka no trīs nedēļu nepārtrauktas pogu bakstīšanas /php būs kaut kas labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ja kaads var dabut kautvai usb veidiigu suudu ar ko man piekonektoties pie vairlessa kas man itka majas ir tad var nakt pie manis ciemos padzert un pageimot Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 XD Serveris buus pilns, un iekshaa tikai regotie es neesmu regotais un bb Forshi XD tieši tā- vainu rego niku, vai arī beidz kunkstēt ka nevari tikt iekšā. neviens pie tā nav vainīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Es ar jums. EDIT: Ja būs nepieciešams, varēšu ieslēgt savu ventrilo serv.. Edited January 5, 2008 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Gribētāju būs ~ 50 cilvēk plus vel kādi ~10, kas nemaz neko par tādu pasācienu nezinās!Tā kā, varbūtība tikt iekšā ir samērā maza un tomēr viņa pastāv,bet, ja nu akurāti piedomājot pie visa,tad nu principā tikt iekšā būs maz vai neiespējami,bet šā vai tā jāpameiģina būs,jo tik un tā nebūs, ko darīt vakarā,bet, ja tomēr tā labi padomā, tad vakars it kā varētu būt jau aizņemts P.s. Principā, pēc Pitagora teorēmas izreiķinot,Jūs sapratāt, ko es ar to gribēju teikt Edited January 5, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 shonakt wnk visa nakts buus jaaseezh CS'aa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Nē, Tu ej gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 es droshi vien pievienoshos, peec kaadiem 00.00, saakumaa te vienam dzekam biku "dzibaziins"(dzimshanasdiena) japasvin un tad jau uzradiishos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) baac... es arii gribeetu pievienoties, ja vien vareetu salabot savu cssu. btw - probleema - kaa eju iekshaa, taa raksta, ka input is out of range 75hz - meegjinaju jau uzlikt patchus pa jaunam, bet tik un taa neliidz. Nop, pie shortcutu nekas nava pierakstiits. Ir uzlikta rezoluucija par lielu, bet es nevaru izmainiit to, jo configos nekur nava. Edited January 5, 2008 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 btw - probleema - kaa eju iekshaa, taa raksta, ka input is out of range 75hz - meegjinaju jau uzlikt patchus pa jaunam, bet tik un taa neliidz. klauns... gan jau pie propertijiem ierakstiiji no accel utt , et beigas kur ir freq 100 tev jauzliek 75 hz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 hmmmmm, laikam pievienoshos nedaudz veelaak, jo te taa seedeeshana, dzershana, svineeshana(sauciet kaa gribat) laikam mazliet ieilgs, bet ja jau paredzeets visu nakti dot valjaa tad gan jau paspeeshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts