bencik Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Ownex ar stulbiem jautajumiem vairaak neizcelies, nokersim noshausim un peec tam apraksim ! Tagad zini ko darisim vari iet guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Bus javed uz "Palidzibas forumulu" vai pie "Ainas" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 nē nu vienkārši vajag parādīt sīkajam, ka viņš netā nav anonīms un nevar darīt, ko vien grib, labi, ka šoreiz neko nopietnu nesavārīja, tā jau var sanākt pat darīšana ar policiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Es iespējams zinu gan kas viņš ir, gan kur viņš dzīvo un mācās, bet vai jūs esat pelnijuši to uzzināt, to mēs redzēsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Tik daudz tu toč nezini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Outlawā arī ir banota šī IP TE OUTLAW trakerī atrada 4 lietotājus ar šādu IP sampjano minin stiiks ilze85 2 Profili pēdējo reizi manīti 24 decembrī. Otri divi 22 decembrī Link to comment Share on other sites More sharing options...
hQlv Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) hmm, nu viens džeks mircā izteica variantu. [18:31:44] <newname-> rekur vins ir [18:31:45] <newname-> http://draugiem.lv/friend/?2336948 džekam iesauka dron. un cik atceros viņš kko tml atsūtija pm`ā. vārdu maybē speciāli kkadu tizlu uzlicis. Edited January 4, 2008 by hQlv Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 es viņu ar kasteti sitīšu p.s izdomāju , ka nodzīšu matus( man uz galvas ir liela rēta) tad es izskatīšos vēl briesmīgāks un iešu sīkajiem mobīlos ņemt nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 p.s izdomāju , ka nodzīšu matus( man uz galvas ir liela rēta) tad es izskatīšos vēl briesmīgāks un iešu sīkajiem mobīlos ņemt nost būs atkal ko tirgot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 pagaidaam triis pretendenti uz eksikuuciju ( laikam taa rakstaaas ) Ali tas tiesa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Ali-,ar to pašu ar kuru dabuji pats pa purnu Nu vajag atrast kadu CS friiku no Livaniem!Talak jau viss pats taps skaidrs! Edited January 4, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 lecters laikam gribēja pakārdināt, bet čota nesanāca ja saki, tad saki, ja nē, tad nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 riekstu kok. atbildi uz jautājumu. tu ar to čalīti normālos čomos esi? m? vnk vienīgais, kas šodien manu foruma profilu bij skatijies - tu. a man pm rakstiji, ka viņš ir redzējis manu vecumu un tev sūdzās, ka 16 gadīgais viņu aizskar ( vispār nepiefiksēju tādu momentu) whateva...vecumu nevarēja un velaizvien nevar redzēt tāpat, bet tikai iečekojot profilu. so vainu jūs pie viena pc sēžat kā draugi vai kautko tu te pisies. OwneX tu ar kautkā baigi satraucies no malas. kādeļ? interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 tātad lūk kur mūsu mazais draudziņš! http://www.draugiem.lv/friend/?439042 Šīs informācijas sniedzējam uzliku reģistrētu niku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 OwneX tu ar kautkā baigi satraucies no malas. kādeļ? interesanti Nu pie viena pc vini nesez to es varu apstiprinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 OwneX tu ar kautkā baigi satraucies no malas. kādeļ? interesanti Nekas, viss noskaidrots.Sīkāk info samuray! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 ā un ja viņš bildes izņem, neuztraucieties, es viņas saglabāju uz sava kompja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 http://www.draugiem.lv/friend/?439042 Šīs informācijas sniedzējam uzliku reģistrētu niku! LOL paskat cik biezhi dzeks bildes maina un liek lai citi veerteee Droshvien kaa ierauj kadu 1ninieku maina bildi Nju vards un dzives vieta sakriit ar Under lietu,bet vai 13gadiigs bus šajā gadījumā pašu macho apgājis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 ATTENTION: Atis runā: No: Atis Berzinjs (Čak&HA) (13) tas nu gan nu vari tu vinjiem iekopet ka nedomaju ka visi ta mani mekles un es par visu tiesham nozeloju.vis lielako atvainojos istajam undertakeram un citiem par nertibam.ceru aizmirsiisiet sho gadijumu jo sudus es negribu ja jau jus tik atri mani atradat.tiesham piedodat Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Nu normli dzeks samiiza..Vismaz bija ko gigna palasiit.. Tikko ieraudziju, ka man nav garumziimes, suuidigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) viņš atvainojās un nepiedraudēja visus nogalināt, esmu pārsteigts. Edited January 4, 2008 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 No: Atis Berzinjs (Čak&HA) (13) tas nu gan nu vari tu vinjiem iekopet ka nedomaju ka visi ta mani mekles un es par visu tiesham nozeloju.vis lielako atvainojos istajam undertakeram un citiem par nertibam.ceru aizmirsiisiet sho gadijumu jo sudus es negribu ja jau jus tik atri mani atradat.tiesham piedodat hahahahhahahah Nju riktigi AGENTI Jūs te esat Un džeks pats atzinās Bet nu tagad jau nu toč šaubos vai kāds brauks 13gadīgo dauzīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 hollows bija foršāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Mazaa G:CSI banda! LoL mazais perdels ganjau sabijaas! Piekriitu r&ram! Shis pidis baigais miislis izraadijaas, nav takaa hollow visus pa pii izsaukaaja! P.S. hollowa mama zin, ka vinjas deels taa runaa! Edited January 4, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Vai drīkst zināt, kurš bija tas detektīvs, kurš viņu atrada? Jāsaka gan, ka ar hollowu nebij īpaši interesantāk, tikai ilgāk + vēl viņš pats kko iedirsa tajā topikā. Edited January 4, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts