Jump to content
GIGN Forum

Server 1


mezazvers
 Share

Recommended Posts

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ehh es noteikti nepiedalos... Neredzu jeegu pat saakt, ja tas notiks cilveki sadalisies un nebuus mums nekas ne s1, s6. Vienam vnk labaak tur ies un vins izdomas nah man s6 :) Ta ka rekinies iespejams tas izjauks s6 aliansi, un vispaar tad nebuus jega spelet ne s1 ne s6 :( Diemzheel bet taa tas notiks, tapeec ceru, kad pietureesimies pie s6 :)

Link to comment
Share on other sites

Pietiek jau ar s6. Nesen tu ruzsaaku un ne par ko nesuudzos. Var mieriigi paspeeleeties. Ja saak no jauna, tad nu baigi ir jaanjemaas, jaaseko liidzi, lai neviens neiedod pa taasi, jaaplaano, nedriikst pieljaut kljuudas utt. Bet ja taa negrib speeleet, tad vispaar nekaada jeega taisiities uz jaunu serveri. Ja laiku nav kur likt, tad droshi vien speed.travian.com ir iistaa vieta, imho :)

Link to comment
Share on other sites

starp citu, es te apkārt paskatos, ka ļoti daudzi spēlētāji ņem vienu accountu uz vairākiem spēlētājiem (nu, gandrīz visi top spēlētāji tādi ir), moš arī kaut ko tādu iemēģinam? kaut vai laikam jau tas būtu tikai vērts, ja dzīvotu pretējās zemeslodes malās..

bet, ja es tur sākšu, tad ņemšu teutonus, uztaisīšu sākumā vairākus ciemus, apskatīšos, kādi man kaimiņi ir, pameklešu viņu nikus s6 un s4, ja baigie papas, tad to ciemu neņemšu, un tad uzreiz pirmajā dienā taisnā ceļā uz clubiem un visus reidot. bet, lai tā darītu vajag būt ļoti aktīvam un es nevaru būt tik aktīvs skolas laikā, tā ka joint account nebūtu nemaz tik slikta lieta.

Link to comment
Share on other sites

s1 nekas netiek organizēts atšķirībā no s6

s4 vispār bija tāda kā iesildīšanās un tagad man tur ir 3 acc principā tikai, lai apskatītos cik smuka būs endgame

es varbūt spēlēšu s1, bet tikai ja man izdosies sarunāt ar kādu reizē spēlēt (nu viens acc uz vairākiem)

Link to comment
Share on other sites

Vins bus tads pats ka visi , bet shoreiz mes (tie kuri registresies) Nemsim citu regionu , jo s6 serveri no top20 alliancem 70% atrodas NE... Tapat ka s4.

Tadad velak izdomasim kuru regionu nemsim un kuri speles.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...