TomassN Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 1. Kāds mezina kad vai jau ir iznācis 50Cent : Bulletproof spēle uz PC ... pie muteres uz PS2 paspēlēju likas baigi interesantā 2. nesen parinstalēju CS uzmetu no gign kačāto CPL GUI bet šaušana pavisam cita .... pārbaudiju sv_aim 0 cl_lw 1 viss tā kā bija ieprieks bet ieroci nenormāli ceļ uz aukšu un temeklis ar raustas taka no pim**a norāvies 3. NY naktī 1. Janvāri spēlēju ar savu kaimiņu CS [nu ja kādam niks ko izzsaka - prsN ] bija mana kārta spēlet mani 3x kautkāds n00bs novaca sāku dauzīt monitoru izleca error un interneta savienojums pazuda, un brālim tas pats [viņam nets no manis caur rooteri] Agrāk nekas tāds nebija bijis .... tad vēlāk ap 18:30 atkal sāka iet taja pašā diena pēc 18Stundām ... Un šodien pa dienu atkal tas pats bet pēc 2h atkal viss kartība bija nezina WTF pa prikolu? o.0 TNX jau iepriekšs Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Njā, ja tu dauzi monitoru spēlējot cs, tad vari uzreiz atmest, vai tad google nevar uzzināt vai ir iznācis tas 50cement sūds? Meklējot gūglē, maniju ka tas Buletproof ir iznācis 2005. gadā Meibi nav tas ko tu meklē! Edited January 2, 2008 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 ir ir bet vins iznaca us PS2 bet uz PC vel nav ;( Nemetisu CS nost no sodienas CS bus mana dzive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Es vienkārši gar zemi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 tici man 12 gadītgais kad tu pārdzīvosi to ko es šodien pārdzīvoju tu tā neteiksi! Pats stulbākais kad es apsoliju vairs sev pāri nedarīt! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Ej moš pie ārsta, ģēnij? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 +1 DB kategorijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 babaac nevaiga es zinu ka tu esi rocky ))) ja tas pats citers mazinais par kuru baltgames.lv bija movie`s Taka pats sikais dodies pie arsta un pasaki ka tev ir kautkadi smadzenu traucejumi ... Doma ar CS baigo reputaciju dabusi + vel ar citniem )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Tevi nopēra par to, ka sasiti monitoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Kāds rocky? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nē čalīt, nu tu dod. Nekad mūžā man nav bijis cits niks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 babaac, tagad tu gan melo! Vel pats biji vairākkārt licis screenshotus, kur tev bija cits niks. Kāds neteikšu, jo negribu sameloties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Tu vienmēr spēlē zem real nika? Ar īsto niku es spēlēju tikai 2 pubos, kuros mani zin un kur es zinu citus + uz komandas cupiem. Gan mixus, gan kaut kādos ļevajos pubos spēlēju zem feik nika. Es laikam saprotu, ko čalis bija domājis ar to rocky. Bija tāds video par cilvēku kam agrāk nicks bija "Rokijs^" Zinu viņu tagad un esam diezgan daudz kopīgi spēlējuši mixus un arī bijuši vienā komandā, bet kāda velna pēc es tagad tieku turēts par viņu? tas laikam tikai šitam ģēnijam zināms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 oi babaac smagi atvainojos .... biju un jauprijam esmu biskin iereibis .... tam idinam niks bij dandaa un es pa palim uz atro lasot nesalasiju ta isti ... ne pa monitoru man neka kaneka es vinu pa savu naudu pirku Meitene pameta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Griez vēnas - horizontāli P.S. Labāk nē - Tu nemāki.. Edited January 2, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Nekas, gan jau tavā bērnudārza grupiņā ir vēl citas, labākas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Eu, šitas nav normāls Pēc viņa rakstiem es esmu padomājis, ka tu neesi īsti normāls. Tev labāk datorspēles un visu saistīto ar datoru vajadzētu aizliegt ar likumu! temeklis ar raustas taka no pim**a norāvies Atzīstu, par šito biju gar zemi XD 2. Tā parasti nemēdz būt.. pārinstalē CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Rītārdu bars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now