slow hands Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Vienu dienu Viesturs "krabis" Gludeklis izteica vēlmi, ka varētu izveidot nelielu mūzikas izlasi. Izlasi no dziesmām, kuras ir vairāk vai mazāk tādas "roķīgas" un kuras izpilda pazīstamas grupas. Pamazām sāku vākt dziesmas un taisīt izlasi... Šodien izdevās pabeigt un mana pirmā (nopietnā - LOL!) mūzikas izlase ir gatava Visu dziesmu saraksts, kas ietilpst izlasē: 01. AC-DC - T.N.T. 02. AC-DC - You Shook Me All Night Long 03. A-Ha - Take On Me 04. Alice Cooper - Poison 05. Alice Cooper - School's Out 06. Billy Idol - Rebell Yell 07. Black Sabbath - Iron Man 08. Black Sabbath - Paranoid 09. Bon Jovi - Living On A Prayer 10. Bon Jovi - You Give Love A Bad Name 11. Bruce Springsteen - Born in the USA 12. Clash - Train in Vain 14. Deep Purple - Knocking At Your Back Door 15. Def Leppard - Pour Some Sugar On Me 16. Duran Duran - Hungry Like The Wolf 17. Duran Duran - The Wild Boys 18. Europe - The Final Countdown 19. Genesis - Land Of Confusion 20. Guns 'N' Roses - Knockin' On Heavens Door 21. Guns 'N' Roses - Paradise City 22. Iggy Pop - The Passenger 23. Iron Maiden - The Number Of The Beast 24. Iron Maiden - The Prisoner 25. Jimmy Hendrix - All Along The Wachtower 26. Judas Priest - Living After Midnight 27. Kim Carnes - Bette Davis Eyes 28. Kiss - Detroit Rock City 29. Led Zeppelin - Imigrant Song 30. Live - Lightning Crashes 31. Lynyrd Skynyrd -Tuesday's Gone 32. Metallica - Fade To Black 33. Metallica - Nothing Else Matters 34. Michael Jackson - Beat It 35. Michael Jackson - Smooth Criminal 36. Opus - Life Is Life 37. Ozzy Osbourne - Crazy Train 38. Ozzy Ozbourne - Shot In The Dark 39. Poison - Every Rose Has Its Thorn 40. Poison - Talk Dirty To Me 41. Queen - Don't Stop Me Now 42. Rainbow - Since You've Been Gone 43. Ramones - Blitzkrieg Bop 44. Ramones - Somebody Put Something In My Drink 45. Roxette - Fading Like A Flower [Every Time You Leave] 46. Roxette - How Do You Do 47. Roxette - Joyride 48. Sex Pistols - God Save The Queen 49. Smokie - Living Next Door To Alice 50. Steppenwolf - Born To Be Wild 51. Survivor - Eye Of The Tiger 52. Sweet - Fox On The Run 53. The Cure - Boys Don't Cry 54. The Doors - Light My Fire 55. The Mighty Mighty Bosstones - The Impression That I Get 56. The Scorpions - No One Like You 57. The Scorpions - Rock You Like A Hurricane 58. The Who - Baba O'riley 59. The Who - Behind Blue Eyes 60. Twisted Sister - I Wanna Rock 61. Van Halen - Ain't Talkin' 'bout Love 62. Whitesnake - Here I Go Again 63. The Offspring - Self Esteem 64. Children Of Bodom - Bed Of Nails [bonus Track] 65. Sonata Arctica - Die With Your Boots On [bonus Track] Visi kuriem ir vēlme novilkt šo izlasi var to izdarīt klikojot šeit! Patīkamu klausīšanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 35. Michael Jackson - Smooth Criminal Man kaukā labāk patīk Alien Ant Farm versija. Arī ''Born to be wild'' man labāk patīk cita mākslinieka izpildījumā (neatceros vairs īsti kurš tas bija). Ja liela daļa no šitām jau nebūtu, noteikti novilktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Daudzas neesmu dzirdējis.. Paldies! Fuck, neiet filer.lv, kaut kādu mysql erroru met. Nevari kaut kur citur nohostēt? P.S Nē, tomēr nevaig, aizgāja filer.lv. Edited December 27, 2007 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Nokačāju, paklausijos lielāko daļu...... un nodomāju...bļin mēs tak dzīvojam 2007. nevis 1977. gadā Edited December 27, 2007 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 dazhas arii Tavaa sarakstaa ir popsiigas, nevis tikai roks Veel vajadzeetu sarakstu papildinaat ar shaadaam dziesmaam: Queen - We Are The Champions Queen - We Will Rockyou Status Quo - You Are In The Army Now Joan Jett - I Love Rock'N Roll Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Nja, Queen vajadzeeja bishk vairaak. Eniivei, ir labs, noteikti novilkshu, lai gan liela dalja jau ir. Ak jaa, QuikStar - nu tad ej un klausies savu kalbasu. Katram sava gaume. EDIT* Cepuri nost baarbijvecim. Edited December 28, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 piedod, bet šo citātu laikam rakstījis primāts nesen vh1 (laikam) stādīja top 500 visu laiku dziesmas imho ne par velti no 21.gs. bija tikai 3 dziesmas (divas no eminema un vēl kaut kāda ko neatceros tagad) zināma taisnība tomēr pensionāriem ir, kas saka - mūsu laikā mūzika bija labāka ja gribas kalbasīties un sevi hipnotizēt lai kompostrē smadzenes tālāk kad pēdējo reizi gāju vienā ķip MŪSDIENU mūzikas klubā, jau pēc brīža bija zaebal visu laiku bija sajūta, ka tā mūzika un gaismas mēģina man smadzenes izslēgt no thanks... protams, visu vienā maisā nevar mest bet nu 99% mūsdienu mūzikas vietā es labāk ieslēgtu mikseri klausos... un tas pat nav konkrēta stila jautājums starp manām iemīļotākajām teiksim - 50 - dziesmām atradīsi jebkura stila dziesmas to pašu elektronisko mūziku es cienu - ja ir labs izpildītājs (jean michel jarre forever) tāpat kā meditatīvo vai easy listening mūziku paldies autoram dziesmas gan visas jau ir pašam bet anyway prieks ka kādam vēl interesē un cenšas reizēm ar savu muzikālo gaumi kā uz vientuļas salas jūtos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Freddy Mercury - Living On My Own? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 un nodomāju...bļin mēs tak dzīvojam 2007. nevis 1977. gadā Apskatīju, šo topiku, izlasīju lielāko daļu tava posta un nodomāju... bļin, tev ir 19gs. smadzeņu potenciāls nevis 21. Kas attiecas uz izlasi - pārāk daudz meitenīgo dziesmu. Nu labi, ne gluži meitenīgo, bet tādu... kuru dēļ es šito izlasi īsti neklausītos. Duran duran, bon jovi... Maikls Džeksons man arī pie tā kāposta nepasē. Cure es vienkārši ienīstu, but that's just me. Citādi - daudzas labas dziesmas, lai gan es būtu licis biš savādākas, biš smagāku staffu, tagad te slinkums visu uzskaitīt vienīgais ko obligāti gribēju piebilst - čalīt, deep purple dziesma nav ne sweet child in time, ne speed king? ai. pārāk daudz komenti par šito visu. galvenais, ka ir ok un tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Ir, ok, klausīties var.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Tu esi labākais!!!! Tiešām bija jau iztrūcies ko klausīties, bet šis... WOOOOOW. Tiešām liels tev paldies.. Labākās Opus - life is life Ramones - somebody put somthing in my drink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Senks Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 lielāka daļa foršas, paldies, Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 nez man patīk izlase protams dažas dziesmas so so bet visā visumā ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Bonus tracki pwno Žēl, ka man nācās braukt prom. Varēju vēl pakoriģēt nedaudz to izlase, bet kopsummā šeit ir ieguldīts liels darbs. Ja atmiņa neviļ, tad sloviks noklausījās top1000 dziesmas. Sick P.S Rudolf, tās dziesmas tak ir pārdrillētas līdz nelabumam. Šajā izlasē jau nu viņas točna neiederētos. Piekrītu quickstar. Ne sūda jūs nesajēdzat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Labi, ka nepakoriģēji. Savādāki būtu te vēl kādas +5 COB dziesmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 kāda vaina tad būtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Cmoon, kāds cob? Tas tak ir oldies(ac/dc zibens) goldies. Tāda neliela reklāma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Tāda neliela reklāma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Tāda neliela piebilde tātad P.S sametu visas sava iPodaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 sorre, dziesmas nav manā gaumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 nice, 90% man no tām patīk bet šis tas pietrūkst piemēram Nirvana - Come as you are Metallica - Enter Sandman Oasis - Wonderwall oi laikam jau vēl, bet nu labi nav jau mana izlase Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 beidzot noklausījos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now