Jump to content
GIGN Forum

Streips Baigais Čelis :)


SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Vispar man tas Streips normali besii, ir nacies biskit dzirdet vinu raidijumus. Vins laikam iedomajies ka ir visuvareni gudrs un var kapt uz galvam daudziem, nebrinisos, ja pec paris dienam vins staigas bez zobiem, bet nu tas jau tikai manas domas. Vispar dazi labi laikam dzirdejusi ka vins ir zilais, jeb kaut kas tamlidzigs, protams cerams ka kadam neaiskaru jutas.

Link to comment
Share on other sites

īstenībā tās atbildes spārda dirsu. čalis stabili nav uz mutes kritis. To, ka viņš ir gejs, viņš pats publiski paziņoja pirms gadiem ~6-7. Ir labi, tas, ka saka ko domā. Vdienā viņa blogu ir forši palasī, jo labs garīgais uzreiz pēc visiem šiem izteicieniem.

Link to comment
Share on other sites

Radikāli liberālais Streips ir līdzīgi izteicies ne tikai par shwarz linkos pārstāvētajiem latentajiem homoseksuāļiem (nopride pārstāvjiem), internacionālā žīdisma, masonu ložas fanātiskajiem pretiniekiem, bet arī parastiem patriotiem, kas 16. martā klusi godināja savus kritušos radiniekus, tādēļ man nav itin nekādas cieņas pret šādu "žurnālistu".

Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos, raidījumā "Skats no malas" cilvēki, kas 16. martā noliek ziedus pie Brīvības pieminekļa tika nosaukti par muļķiem, bet tos, kas vācu armijas sastāvā karoja pret sarkano armiju - par "baru apdauzītu latviešu". Vari pameklēt LTV virtuālajā arhīvā vai tv.lv.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...