vinituu Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ja drīkst, tad atļaušos - uzmanieties no lielajiem brāļiem, īpaši, kad servers nāks uz beigām - viņi jums var šķist garšīgi, jo pie 0;0 būs Nataru ciems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 1) Tas ir 9cropperis, kursh speej uztureet manu armiju labaak 2) Es vinju ljoti eerti varu apgaadaat 3) Mans jaunais ciems atbilst paareejo ciemiem, vinjs ir mazinjsh, speej daudz zagt... Nav jaauztraucaas par uzbrukumiem.. Eto moj rajon! ja ego dirzhu! Kas tas bija? Ko tu ar šo gribēji pateikt? Ķipa katram nebūtu ērtāk celt tuvumā savām mājām, un turēt savu rajonu. Ja reiz bija runāts 2. village būvēt mūsu 7x7 laukā, tad arī pildat alliances uzdevumu. Teddy vienkārši apbrīnojami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 0|0 bus natāru ciemats? tad jau mani pirmo nonesis XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 kas tas par natāru ciematu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nu natari bus 4. rase ar stipru armiju ! tas kurs ienems shadu ciemu un attistis lidz 100lvl bus visas speles uzvaretais..vai kka ta bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) Natāru izvietojums - minēšu tikai vienam kvadrātam - pārējie spogulī 0-0 0-125 0-255 125-125 255-255 aptuveni tā - ja attiecīgie punkti ir aizņemti - tad tuvākajā brīvajā - skatieties pēc pāris mēnešiem top alliances pēkšņi sāks pārņemt ciemus minēto punktu tuvumā. Ja gadījumā jūs cotrolēsiet Nataru - tad ja vien spēku samēri nav mainījušies, tad lielākā nozīme būs aizsardzībai pret kavalēriju. Edited January 8, 2008 by vinituu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 uzbūvējos 11|31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 njaa. http://forum.travian.com/showthread.php?t=78679&page=2 that cute little cluster -AC- LV made in the middle of the map looks like a supple and lush field of farmland. I can't wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) randr, kura alianse to teica? woups, mmy bad, iepirdu pirms paskatījos. Katrā ziņā jāpierāda pretējais Edited January 10, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Uj sajaucu... Edited January 10, 2008 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 lasīt māki? Augment - server 6.com - Fight For Honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 pēc viņa paraksta spriežot: FFH Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) vēlreiz iesaku - turiet tur skautus - katrā ciemā kā minimums 10 - ja būs nopietni spēlētāji - viņi vispirms skautos. būvējiet tur mūrus un def unitus. un neko citu vairāk!!! tur jūs tiešām var ņamāt. piemēram - 90 izmēra teutona ciemā - sastapu 120 clubus ... izdariet secinājumus - kas būs ja nāks 2000 izmēra akks - viņš nāks ar tūkstošiem. Edited January 10, 2008 by vinituu Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 otrajam ciemam izvēlos 16|29 kāds nevar atsūtīt resus priekš settleriem? ja ne resus, tad vismaz reinforcementus, jo tas Pendoi man visu laiku uzbrūk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 piemēram - 90 izmēra teutona ciemā - sastapu 120 clubus ... izdariet secinājumus - kas būs ja nāks 2000 izmēra akks - viņš nāks ar tūkstošiem. Jaapiekriit centraa ciemiem jabuut max defense, cik varam maucam defense virsuu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Šovakar uzlikšu taisīt savu 2. pilsētu kaut kur tajā centrā , tākā im with you un man vajadzēs resus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Tad kad buusi uzcelis , sazinies ar mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikis. Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Nāku bariņā pēc 6 ar pus stundām 2. ciems: 13|33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 neceri paaris reizes pajautaaju neko nedabuuju, tad labaak uzbuuveeju tirgu un ciinos pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Nu nezinu , visi kuri man suta igm , dabuu resus - ja mirca kads ir tad jagriezas privati , jo es to juuru ieksa #travian.lv neparlasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 nu, vot, jus vienreiz kaut ko paludziet, neviens neievero, varbut taja laika neviens neskatas mirca, vai ko citu daru - tas ir tikai normali un jus uzreiz padodaties, paprasiet vel paris reizes - noteikti kads ko iedos. nevajag pikstet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Kr4 nāku jau uz 15 | 32, esmu diezgan patālu no Jums, tāpēc man tas prasīs 30 h lai tiktu tur. Yeah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikis. Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 uh.. Nu vot esmu blakus SkaM'am. (13|33) Varbūt kāds varētu piepalīdzēt ar resiem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nu vot esmu blakus SkaM'am. (13|33) Varbūt kāds varētu piepalīdzēt ar resiem?? Nu cilveeki, kad juus sapratiisiet... ar pliku blaavienu vaajag resus varat palidzeet ? Man apnicis shitas bezpridels, iedomajies tev 10 cilveki sasutaa katra pa 1k, puse resursu pazuud jo vnk tev nav vietas. Tieshi tapec paprasi caur IGM personiigi tuvakajiem kaiminiem lai atsuuta. Es nekad tadam neesmu atteicis ! Tachu ar shaadu pliku need resources !!! Paliksi bez resursiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 16|32 manc, ja kāds jau nav paņēmis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts