Jump to content
GIGN Forum

ģenerālplāns Ost

vincister
 Share

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1) Tas ir 9cropperis, kursh speej uztureet manu armiju labaak

2) Es vinju ljoti eerti varu apgaadaat

3) Mans jaunais ciems atbilst paareejo ciemiem, vinjs ir mazinjsh, speej daudz zagt... Nav jaauztraucaas par uzbrukumiem.. Eto moj rajon! ja ego dirzhu! :kngt:

Kas tas bija? Ko tu ar šo gribēji pateikt? Ķipa katram nebūtu ērtāk celt tuvumā savām mājām, un turēt savu rajonu. Ja reiz bija runāts 2. village būvēt mūsu 7x7 laukā, tad arī pildat alliances uzdevumu.

Teddy vienkārši apbrīnojami...

Natāru izvietojums - minēšu tikai vienam kvadrātam - pārējie spogulī

0-0

0-125

0-255

125-125

255-255

aptuveni tā - ja attiecīgie punkti ir aizņemti - tad tuvākajā brīvajā - skatieties pēc pāris mēnešiem top alliances pēkšņi sāks pārņemt ciemus minēto punktu tuvumā.

Ja gadījumā jūs cotrolēsiet Nataru - tad ja vien spēku samēri nav mainījušies, tad lielākā nozīme būs aizsardzībai pret kavalēriju.

Edited by vinituu

vēlreiz iesaku - turiet tur skautus - katrā ciemā kā minimums 10 - ja būs nopietni spēlētāji - viņi vispirms skautos. būvējiet tur mūrus un def unitus. un neko citu vairāk!!! tur jūs tiešām var ņamāt.

piemēram - 90 izmēra teutona ciemā - sastapu 120 clubus ... izdariet secinājumus - kas būs ja nāks 2000 izmēra akks - viņš nāks ar tūkstošiem.

Edited by vinituu

nu, vot, jus vienreiz kaut ko paludziet, neviens neievero, varbut taja laika neviens neskatas mirca, vai ko citu daru - tas ir tikai normali un jus uzreiz padodaties, paprasiet vel paris reizes - noteikti kads ko iedos. nevajag pikstet.

Nu vot esmu blakus SkaM'am. :) (13|33)

Varbūt kāds varētu piepalīdzēt ar resiem??

Nu cilveeki, kad juus sapratiisiet... ar pliku blaavienu vaajag resus varat palidzeet ? Man apnicis shitas bezpridels, iedomajies tev 10 cilveki sasutaa katra pa 1k, puse resursu pazuud jo vnk tev nav vietas. Tieshi tapec paprasi caur IGM personiigi tuvakajiem kaiminiem lai atsuuta. Es nekad tadam neesmu atteicis ! :thumbsup: Tachu ar shaadu pliku need resources !!! Paliksi bez resursiem :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...