Legend~DoGG Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 3 cranarys jau 10 lvl taisu jau ceturto Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 no kādiem 240 population uz 44 population - BEAT THIS! vienīgais prikols, ka viņi vēl aizvien nekādus resursu nocelt nevar, jo cranny vēl aizvien tur virs maksimuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) man te daži mazi uzbrukumi bija, nu es nenofoķēju, kad bija 23 savākušies beigās izrādījās ka kopā 23 juniti tajos 23 uzbrukumos atnāca. Edited December 16, 2007 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 WTF??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeKranX Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Tas nozīmē, ka varēsi uzbūvēt tikai tad, kad pūcei aste ziedēs. Jo crop pieaugums ir negatīvs, kā arī tagadējā crop nepietiek, pēc laika crop būs tikai mazāk, tāpēc uzbūvēt celtni ir nereāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 llololollolol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Btw, kā var uzlikt, lai ar zaļu rāmīti rāda mūsu alliances spēlētājus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Tas ir travian+ un ar zaļu rāmīti apzīmē alliances alliances biedrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Lūk kā izskatās mans travians! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) daziem varbūt tas browse ir pilns... Edited January 9, 2008 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) Plus Account 7 Days 15 Gold ? Kāda jēga tērēt tik bezjēdzīgi tos goldus? Travian plus klāt dod daudzas opcijas, ne tikai tos zaļos kvadrātiņus, visnoderīgākā ir iespēja likt būvēties vienai resursu mājai un vienai mājai, kas atrodas ciema centrā vienlaicīgi. Protams romiešiem tas neko nedod, jo tāda iespēja viņiem jau ir, vēl tur ir kautkāds analaizīngs un vel citi šiti... Pats īsti nezinu. Un 15 gold nav daudz, padomā pats, ja pa nepilniem 13 Ls var iegādāties 600 goldus. Rekur mana(s) ģerevņa(s) spīdā Un rekur s6 serverī P.S. atvainojos par debīli garo postu Edited January 9, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 mersy var redzēt, ka tu + accountu nēsi lietojis, jo divas lietas uzlikt taisīties vienlaicīgi NEVAR! Tu vari uzlikt būvēt nākamo būvi, tā, lai pēc tam, kad būs pabeigta 1. būve travians pats uzliktu taisīties to būvi, ko tu uzliki. Tu to būvi vari ielikt tā teikt rindā. Kā arī var likt būvēties gan abas būves no resursu laukiem, gan abas būves ciema centrā. par romiešiem gan nezinu kā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 abiem jums ir daļēja taisnība ... bet patiesība ir tur ārā romānu rases īpatnība - struktūras ēku un resursu ēku tik tiešām var celt vienlaicīgi (no help.travian.com "Can raise or extend a building and resource field simultaneously") par plus account - ļauj uzlikt būvniecību rindā ... tas ir uzliec vienu ēku būvēties un ja pietiek resursu - ieliec arī jau nākamo rindā (maximums ir divas ēkas "būvniecībā" 1+1 princips) par citām priekšrocībās ar pluss accu var izlasīt atsevišķi = es viņu lietoju jo .... - var dabūt lielāku karti - var dabūt ātros pārskatus par visiem ciemiem - zinātāji spēs komentēt - īpaši noder - lai sekotu līdzi armijai un resusiem un noliktavu noslodzei - šamo fīču novērtēs visi kuriem būs vairāk kā 15 ciemi - jo īpaši. uz iepriekšējā servera man bija 27 ciemi (apnika pārņemt )un tad kopsavilkumu fīcu novērtēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Sātan, atkāpies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) a pārējos ciemus, zabej, nelikšu. vinituu, es nesaprotu, kā var viens pats pārvaldīt 27 ciemus? jūs tipa spēlējat vairāki ar vienu acc un katrs pārvalda noteiktu daudzumu ciemu vai kā? man jau 5 liekas daudz un apnicīgi visus pārbaudīt. Edited January 22, 2008 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ja juus domajat ka 27 ciemi ir daudz - tad varu pateikt, ka maniaki uz ieprieksheeja s6.com - varbuut kljuudos - kontroleeja akkus ar >80 ciemiem - tur ir jābūt monstriem !!! man aizietu visa diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ar tiem 80 ciemiem.. vienu kopigu uzbrukumu un nones ciemu jamman ta uzbruktu,tad es uz reiz izladatos uz ielas pa tadu gajienu... P.S. kada jega pirkt tos PLUS.. mes LV neuzturesim tos pi*** arzemniekus... labak butu GIGN noziedejusi... nav brinums ka LV tautai naudas sak izzust... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Peec tam daudzas lietas iet jau automaataa un armija tiek razota vairaakos ciemos - offensive es domaju. Jebkuraa gadiijumaa maniaki! Pagaidaam muusu alliances meerkjis arii ir tuvinaaties kaut kur saadam raadiitajam Meerkis nav WW buuveeshana. Piemeram Bobisarius - tas kuram lielaakais akkaunts pasreiz - visu laiku svinaas savos ciemos, lai dabuutu CP prieks nakamajiem ciemiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 nu blin, ja tev ir 80 ciemi, panem vēl 5 cilvēkus un katrs kontrolējat pa 15 ciemiem, tā nebūtu vieglāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Diezgan @P@SN@ allianse no s4. 3 memberi un karā ar 5 spēcīgākajām servera alliansēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 čalis aplauzās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Zaudejumi 3% no defa - navs slikti Taa turpiniet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Traffic uzbruuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Vins loti pareizi dara ! Visiem ir jasuta attack - fake . !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now