Endijs_Dzerkalis Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Kr4 netв uzraku krutu klaviatыru cik saprotu liec kur gribi un tu vari rakstоt. Viтa saucвs Virtual Laser Keyboard !!! Ko jыs domвjat par рo klaviatыru? Man aєi liekas ka viтa вtri vien salыstu, bet nezinu kвpзc!!! Lapa kur apskatоt : te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Ar tвdu klavieri sazin kв uzspзlзtu cs. Labвk ir izjust pogas, nekв tu sities pa galdu.. Es jau netзrзtu TIKAI $179.99 / Ђ127.10, bet nu tв jau ir tava izvзle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 hujņa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Nu cs shaubos, ka ar tādu var uzspēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Par cs stabili vari aizmirst. Un nekada atra klabinasana ari nesanaks. Skiet, ka pagaidam ta mantina nav izmantojama. Japagaida, kamer attistisies vairak (lasi - paliks mazaka un letaka). Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Bullšits. Paņem normālu klavieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Labвk ir izjust pogas, nekв tu sities pa galdu.. Es jau netзrзtu TIKAI $179.99 / Ђ127.10, bet nu tв jau ir tava izvзle. nav teikts ka obligati uz galdu vajag, iespidini gulta un tik vile vala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 AA! laba ideja! (par gultu aizmirsti. Lidzena virsma ir obligata prasiba) Laba ideja tada zina, ka vari sito uzbliezt pa virsu savai milakajai saplisusajai klaviaturai, lai jamo atgrieztu dzive. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 man labāk patīk tāda kā bija Die Hard 4 tiem teroristiem - no kaut kādas gumijas kuru varēja salocīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 nejau es viņu taisos pirkt, bet kadas vnk jums ir domas! Man piemeram patik, bet es padomaju CS'u nevaretu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Nu ok! Manas domas ir tādas, ka 1) šitas jaunums jau ir 3 gadus vecs jaunums 2) klaviatūra nav ērta ikdienas darbam pie datora 3) klaviatūra lieliski iederētos viesistabā uz galdiņa pretim dīvānam ar ps3 un Full HD plazmas televizoru, kad atnāk ciemiņi, lai būtu ar ko nozīmēties! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Tas kurs vinu nem ir LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Cilvēks nevar būt "LOL" :OOO Šitādu klavu vienā Pimp My Ride ielika. Nu protams, darbs ir apgrūtināts, bet akmansdievs, kad pie tevis atnāks draugs un Tu viņam šitādu parādītu, tad varbūt redzētu šādu ģīmi. Nu vapšem piekrītu bīfam. Tāda der tikai krāna garināšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 esmu ar tadu darbojies, bet diez ko erta vinja arii nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 nu priekš kāda maza, jauka PDA būtu ideāli. vajag kaut kādu referātu uzrakstīt, uz priekšu, velc ārā savu klaviatūru un kapā autobusā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Pats labākais būtu tas, ja tev vajadzeja majas uzrakstit kaut kadu sudu uz skolu un tev nau, tad izvelts stundas laika klaviaturu un tik druks, ja es sapratu r&r teikto!!! XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 XD2 Ko tu tikai ar klaviatūru stundas laikā darītu? Priekštam ir izdomāts portatīvais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 njā portatīvais jau ir kaut kas cits !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now