Jump to content
GIGN Forum

Astronauts Vs. Cavemen


EDD
 Share

Astronauts or Cavemen?  

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

LAADIIIEEEES AAAND GENTLEMEEEEN!

Lets get ready to RUMBфффффффффL !!!

Tвtad gadsimta maиs - astronauti pret alu cilvзkiem!

Spriedze ir sakвpinвta lоdz pзdзjam un cотa var sвkties!

Kas uzvarзs - speciвlвs un оpaрi slepenвs valdоbas programmвs apmвcоtie astronauti savos super-izturоgajos skafandros vai arо brutвlie, dzоvnieciskie alu cilvзki, kas tikko atklвjuрi uguni? Lai cотa bыtu interesantвka, abвm pusзm atтemti jebkвdi fiziski cietie ieroиi. Izsakiet savus viedokпus, argumentus, jo Jыsu balsis noteiks uzvarзtвjus!!!

thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

ha ha! es jau taa domaaju! neviens nelieto paarliecinoshus argumentus un tikai domaa, ka keivmeni uzvarees taapeec ka ir stipraaki. phe! padomaajiet ar galvu, meitenes un zeeni tongue.gif - pirmkaart, astronauti ar saviem skafandriem nobiedeetu keivmenus, kuri neko taadu nemuuzham nebuutu redzeejushi, un visdriizaak notureetu tos par dieviem notworthy.gif. otrkaart, tie skafandri ir ljoti izturiigi un keivmeni pusstundu vien njemtos, kameer vinjiem izdotos tos sapleest. treshkaart, astronauti ir iipashi apmaaciiti un treneeti, taa ka vinji nemaz nav nesaliidzinaami vaajaaki par keivmeniem (kosmosaa taadus ar vaaju sirdsdarbiibu, piemeeram, nesuuta). ceturtkaart, astronauti izmantotu muusdiena cilveeka smadzenes umn.gif un uztaisiitu alu laikmeta neattiistiitajiem keivmeniem kaukaadas lamatas. taa ka stfu.gif tards, astronauts all the way images2.jpg

enivei, paaris precizeejumi: astronautiem ir tikai skafandri (un smadzenes happy.gif), keivmeniem ir uguns (un speeks). un kad juus postojat, uzraadat argumentus!

Link to comment
Share on other sites

protams ,ka astronauti wink.gif Edaz izlasi kaartiigaak edd postu P:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...