macho Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Neesmu uztaisījis vēl sub-sadaļas tādas kā PROBLĒMAS/ vēlhvzkas/ skrīnšoti/ vēl hvzkas jo neesmu vēl izdomājis kādas un vai vispār tādas vajag. tā ka pagaidām viss iet šiten. Uzreiz ieteikums visiem - nep*sties ar crackoto versiju un nopirkt steamoto. Mazāk galvassāpju un mazāk problēmu un LABAS vietas kur spēlēt uzreiz parādās (šaubos ka tādas ir krakotojās). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Un ko tu iesaki skolniekiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 zini 18 LS nav daudz un tagad nav vecie labie "90s" kuros 18 LS skaitijaas laba naudinja. Ir siikie kuriem dod pat 5 LS dienaa lielu kabatas naudu. Sakraat no kabatas naudas vai vienkaarshi paprasiit vecaakiem tos 18 LS nav gruuti :/ nav ko dzert, piipeet un dzert/eest to indi ko parasti mazgadiigie dara tad arii nauda sakraasies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 1 nedelju nedzert skola alu, neēst čipšus. pēc skolas nedzert alu un/vai ko stiprāku. nedēļas nogalē kačāt skilu @ tf2 non.stīm serverī, kamēr velkas stīmotais volā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 skolniekiem nebuus jaalauza galva par to, ko rakstiit ziemassveetku veciitim "veelamo daavanu sarakstaa" XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) Saproti, mersij, tie 18 lati nav daudz, bet vienmer buus cilveeki kuriem negribesies teret naudu uz spelitem. Piemeram es samierinos ar nostiimu, jo lai arii cik naudas man nebuudu, vienmer buus kaut kas labaks ko iegadaties par tiem 18 latiem. Edited October 30, 2007 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Nu taa jau ir vinju probleema, tad lai nechiikst ka tas nav godiigi pret tiem kas ir nestiimoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 es arī sākumā domāju, ka ir tak labāks veids, kā iztērēt 18 latus, nevis maksāt par kaut ko, ko tu vari darīt arī par brīvu. bet tad es padomāju, kādēļ gan neiztērēt nieka 18 latus kaut kam, ar ko es visticamākais vēl kādu gadiņu vēl aizraušos (spriežot pēc spēles kvalitātes, tf2 nekur nepazudīs). katrā gadījumā šitā iztērēt naudu ir labāk, nekā vienkārši nodzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Vispar es taa intreseejos kapec gign.lv uztaisijis sadalu TF2 ? vai doma vel turet tf2 serveri vai kaa ? Nu es par tam sub sadalam nedomaju ka tatas vajadzigas bet varetu uztaisit ieksh sitem "TF2 SPAMS" kur varetu visu ko samest iekhsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 to pašu ko pārējiem - nopirkt steamu. 18ls nav nekāda lielā nauda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Neiet runa par naudas summu ,bet par gribesanu to pirkt. Citiem zell noteikt ir tie 18 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Paši vainīgi, ēbreji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 nu lol, tad lai viņi nepērk. Man teiksim ir žēl atvēlēt laiku, lai pistos ar krakoto versiju un visiem viņas pačiem. Es vienreiz novelku un miers. Nekādu problēmu. Spēlēt man arī patīk kvalitatīvi nevis beztolkā skraidīt un šaudīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Es vienkarsi pateicu savu viedokli. Edited November 4, 2007 by JuiCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now