bencik Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Traffic settlerus droshi vareji sutiit pie maniim man ir daudz lamatas vai arii vnk reinforcment, pioe maniim jau akadi 20 setleri pabijushi un visi tagad ir izveidosushi ciemus Edited January 17, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Ja kādam tuvāk ir 150/29, varat sūtīt pie manis, visi apkārt zin aks es esmu un man nav uzbrucis neviens kādu mēnesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Labak butu aizsuutijis pie boba_moja , tur butu drosiiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Oooo atradu Crushy tu esi tas, kurs man visu laika suuta spearmanus Atceros, kad atllavu tev kaadu laiku kadu pariiti patureet, bet tagad jau 2 nedelu man staav gandriiz 150 spearmani, ko man dariit ar vienim, vinji kad piedzeraas izdemole manu ciemu un izvaro manas sievietes Mans alus bruuzis ir iztukshots un paartikas veikali iet uz beigaam ! God dammit palidzi man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 moš noder http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=e...format=svg& kāds zin, kā forumā ielikt dinamisko bilžuku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Ko man tagad viss labāk darīt? Cik saprotu visi troopi ir nosisti (par to man jāpateicas kaimiņam) un oāze ir tikai jāiekaro ar hero? Ja kļūdos izlabojat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Suuti hero. (Jaabut 10 lvl hero manson) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Jā tikai kaimiņš būs par to ļoti nikns, ja vien jums tā nav sarunāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Jautājums kas notiek kad tiek okupētas oazes tur resursus var ražot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 nē. dod attiecīgos bonusus katram res. i viss kādam? skaties te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Visos tos jautājumus var atrast http://help.travian.com Atliek tikai 1x uzlikskinaat uz avjadzīgās lietas un viss ir skaidrāks, kā te kad paskaidro. Edited January 17, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Bencik, spearmenus ņemu atpakaļ, bet settleru atkal atsūtīšu- drošībai... EDIT:ieraudzīju, ka settleru var nemaz nesūtīt atpakaļ... Edited January 17, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Man kaut kā vienalga... Viņš vēlvienai oāzei ir nodauzījis pusi nature :) Edited January 17, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 EDIT:ieraudzīju, ka settleru var nemaz nesūtīt atpakaļ... Setlerus droshi suuti un spearmenus arii avri tureet, ja vien palidzeetu ar crop, man crops naak maz tapeec arii ir taaadas probleemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 HI mosh kads varetu man atsutit resursus?? kordinates: 79 183 butu baigi forshi ja varetu atsutit lumber 1000 clay 1000 iron 1000 un crop 1000!!!! var jau ari mazak! Bushu ahuna pateicigs! PS: esmu riktiga pimpi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 mosh kads varetu man atsutit resursus?? kordinates: 79 183 butu baigi forshi ja varetu atsutit lumber 1000 clay 1000 iron 1000 un crop 1000!!!! var jau ari mazak! Bushu ahuna pateicigs! PS: esmu riktiga pimpi! velviens pieradijums ka alkahols negativi ietekme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) pašlaik krāju 2 settleram... kaut nu mani neapspertu pa nakti... Edited January 17, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorSeD Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 i hate !! dadada no FFH r apliti nu karo4e vins man gandriz lidz 0 iznesa otro ciem lol Bet vai tad ar catam uzbrukt driskt FFH aliance ?? un ja kas i hate him!! He mast Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Un ka iet man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) nu karo4e vins man gandriz lidz 0 iznesa otro ciem lol Bet vai tad ar catam uzbrukt driskt FFH aliance ?? un ja kas i hate him!! He mast laikam shi ir vieniiga pozitiva lieta ka neiemetu aci foruma pirms registrejos jo mani ffh netrauce lai gan viens ir uzradies : labojus nu jau 3 mau*** saradushas tuvuma bet vismaz tuvakaas nedelas laika ja neuzbruks ar katapultam tapat ka tas pidars kas man sez kakla neko nevares nopizdot ! Edited January 17, 2008 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) soory pa dubultpostu...bet klist baumas ka saksies kars starp ffh un legion un scarface...ta ir taisniba? Edited January 17, 2008 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Karoce tiem kam ir problema ar tiem muzigajiem uzbrukumiem, saku no pieredzes, es savacu normali daudz cubarissus, apsitu vinjam pusi armijas uzbrukuma un kops tas dienas vinss nav nacis pie manis vispaar... Ja vajag ari varu ko sutiit paligaa, tikai ciems pirms tam ir atiecigi jasagatavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) techa ne jau ta tas bija domats ta ,pagaidam man poh ka man uzbruk jo nevienC neko nav varejis nopizdot ka vienreiz 29 crop.. bet http://s6.travian.com/berichte.php?id=8053266 http://s6.travian.com/berichte.php?id=8052525tie ir si briza pedejie ,labakais jau nak no riita vnk saku domat vai piemeram nevajadzetu apsvert iespeju ka ja saksies sis kars starp shiim aliancem ,vai nevajadzetu nogaidiit un pedeja briidi dot triecienu ffh embasy turetajam,vai cilvekiem no vinju aliancem ! ,jo tomer FFH ir pilniiga skabarga dirsa!! tpc varbuut butu iespejams apspriest taktiku ja shis kars saksies jo tas ari man lai cik talu buutu palidzetu,vismaz zinatu ko buveeet,armiju un vis lai var reinforcment sasutit! ,nu protams katram jau savs viedoklis Edited January 17, 2008 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Lai saaktos kars pietiek, kad abi diplomaati viens otru parprot, un viss notiek Es ceru, kad starp viniem izcelsies kars, jo taktika Skaldi un Valdi, ka to izmantoja vaacu krustneshi 13 gs. Latvija, muusu gadijuma darbotos perfekti. -AC- pashlaik ir jaizvairas no jeb kaadiem lieliem uzbrukumiem un kaa saciit jasak janotie nedaudz zem zemes un jaapskatas, kaa lautinji viens otru nonicinaas Es domaju, kad nekas nesaaksies, ja nu vienigi, kaads nav loti personiski aizkaitinaats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Jo ilgāk FFH blatos publiskajos forumos, jo vairāk sekotāji apvienosies. Un tad viņiem ir kranti. Galvenais lai nenoslēdz starp allianču allianču alianci - uh kā sanāca Piemēram ja uz s4.com Phoenix noslēgtu allianci ar GO, LW, SIberia un Leg un RAG - tad tur nekas vairs nenotiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now