SkaM^ Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Kaa laaci nobomdardeja no FFH XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 fakfakfakfakfakfka blin atkal es sataisu suudus.... Teddy man tev jau 2x jaasaka piedod blaaaaaaad main building vispār var pa jaunu uzcelt? hehehehehehehehehe Smieklīgākais ir tas, ka es tos FFH sajaucu ar CF, kas mums sūtīja tos feik uzbrukumus. Ar viņu diplomātu vai ko tur es runāju, viņš teica, ka uzbrukumus vairs nesūtīšot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) blaaaaaaad main building vispār var pa jaunu uzcelt? hehehehehehehehehe Smieklīgākais ir tas, ka es tos FFH sajaucu ar CF, kas mums sūtīja tos feik uzbrukumus. Ar viņu diplomātu vai ko tur es runāju, viņš teica, ka uzbrukumus vairs nesūtīšot. PALDIES!!!!!! Smiekliigaakais buus tad, ka sarunaashu ar vinjiem lai tev smuki nahrinizeee, jo tev smadzenes nepietiek.... Labi ka vismaz settlerus paspeeju aizsuutiit prom! Juus nesatraucaties, man ir gaidaami vel nieka 8 uzbrukumi ar katapultaam, tapeec noteikti dziivoshu zaljaa pljavaa... Kas attiecas uz traffica forshajaam katapultaam, tad iespraud vinjas sev labi dzilji Edited December 19, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Teddy, es tev atdoshu akkountu. Ko tu par to saki? Es travian radities ta pat vairs negribu un ciems man ir labs. Luudzu pienjem manu akkountu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 man nevaig tavu accountu, man pasham ir 2... un no shii ciema es vnk atvados... peec 3h maneejie buus ieparkojushies blakus bencikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 TRaffic, spēlē tālāk, tad jau redzēs kā tev izies. Tevi jau tur bik iztaustīja šorīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Teddy, lūdzu pieņem manu akountu... Es savādāk nevarēšu vairs tālāk dzīvot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 nomierinies, taa ir tikai speele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Jā, bet manis dēļ tev spēle ir sačakarēta. Tu tiešām neņemsi manu akountu? Kā tad lai es tev palīdzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Palīdzi mums visiem sūtot resus uz mūsu jaunajām pilsētām ap 13|30 Cel aizsardzības armiju, ko varesi sutīt kā reinforcements Un turpini spēlēt, nekas drausmīgs nav noticis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Cel aizsardzības armiju, ko varesi sutīt kā reinforcements Un turpini spēlēt, nekas drausmīgs nav noticis. Tieshi taa It's just a game... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 nekas drausmīgs, tikai Teddy ciems pagalam... Labi darīšu kā teici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Labi darīšu kā teici. Vnk veciit te ar galvu ir jaadomaa, nevis na haljav jaspele Ja godigi shitaa ir viena no nopietnakajama spelem kaadu online emsu spleleejis Nevar pa labi pa kreisi dirsties un ardities, and thats what i like ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 normaals wtf? tikko atnaaca strk un nonesa manus ilgi kraatos 2o thunderus, bet pats interesantaakais, ir tas, ka man neraadija, ka man uzbruuk, wtf!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 īstenībā diezgan muļķīgs jautājums, bet kā var kādam nozagt resursus. Ir kaukādi speciāli ''vecīši'' tam paredzēti, vai pietiek ar karavīriem?? tuvumā ir pāris mazi ciemiņi, kurus varētu nedaudz aptīrīt, lai varu ātrāk attīstīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Pietiek ar parastajiem karavīriem. Uzspied uz ciema, ko gribi aplaupīt, tad "send troops", izvēlies kurus un cik tad Ok un vēlreiz Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Tikai tu aizmirsi pašu galveno - RAID. Liec raid, kad vēlies aptīrīt kādu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 normal attack pret gauliem !!! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 tnx. vakarā jāuztaisa kāds pārītis un ''jaapciemo'' viens no tuvejiem ciematinjiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Nu ar pārīti tā pašvaki būs. Katrs karavīrs var līdzi aiznest tikai noteiktu daudzumu resursu, un divi neko daudz neaizstieps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Uzcēlu palace un tagad gribu celt rezidenci, bet neatļauj! It kā viss vajadzīgais ir, tik nesaprotu kā saprast pārsvītrotu Palace vai Residance Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 tā arī saprast palace var būt tikai viena un galvaspilsētā, rezidence var būt vairākas ja ir viena otra nevar būt P.S. neceļiet palace, ceļiet residence jo tā ir lētāka turklāt palace varēsiet uzcelt izdevīgākā vietā (otrajā ciemā kurš būs pie citiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 faaaak. mazliet skrobe par to palace, jo sa jau 10lvl buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 palace var būt tikai viena un galvaspilsētā, rezidence var būt vairākas ja ir viena otra nevar būt P.S. neceļiet palace, ceļiet residence jo tā ir lētāka turklāt palace varēsiet uzcelt izdevīgākā vietā (otrajā ciemā kurš būs pie citiem) Es neredzu, kā man ir izdevīgāk celt palace savā ciemā pie citiem LV, ja ciemu ar palace iekarot nevar. Tad sanāks, ka mans provinces ciems, kuru es tik ilgi kačāju, ir brīvs iekarošanai, turklāt tas būs vājāks, jo kaimiņos nebūs ally. Es domāju es savā pašreizējā ciemā taisīšu palace un tad dibināšu atvasinātu ciemu pie pārējiem LV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 nu whatever būvē 3. vai 4. ciemā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now