bencik Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Eu vincister kur embassy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 kad ieeju marketplace kad gribu kko nopirkt no piedavatajiem un iemainit pret manu mantu ! man rada too few merchants! ko tas nozime? Varbut tapec ka aiznemti vini ! nu ja es vienlaicigi upgreidoju piemeram warehouse es nevaru neko pikrt no marketplace piedavajumiem? vai kas cits ? varbut kko vajag upgarade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 tev ir par maz merchantu lai panestu tik daudz resursu cik tas čuvaks prasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ka dabut vairak merchantus tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Upgrade marketplace Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 ko kur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 pēc 40 min vincesteram bus klāt 150 lumber , 200 clay,iron,crop , buutu labi ja uztaisiitu to embassy jo musu aliance jau 80 vieta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 psc jūs sekojat līdzi? es jaut uztaisīju, zin cik nākošo level apgreidot dārgi maksā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 nezinam , tad pasaki tad tas pie aliances info ir nepareizi par next level? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 es jaut uztaisīju, zin cik nākošo level apgreidot dārgi maksā?! Es teev veel resus aizsutiju Dabuusi veel, dabuusi, atraak vajag tos embassy dammit Un visi davai suutam Vincisteram resus !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 ā un kuri tur pēc rindas un pēc atsūtītā resursu apjoma tika pie ielūgumiem lūdzu tos izmantojiet! šobrīd tas attiecās uz samuray, babaac un traffic!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Ok, pēc brīža būs nepieciešamie resi, tad uzbūvēšu embassy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 vincister, pēc 3 stundām tev pienāks 200 iron un 205 crop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Mani ātri vien nonesīs ik pec 20 min man uzbrūk. citreiz 3 uzbrukumi reizē! Kas visiem uznācis visi pret mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ar cik troopiem tev uzbrūk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Nu ja tu nebiji tik apdomigs un neuzbuvejis Cranny nonesiis a ja buus cranny vinji pasukaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Blad, kā man veicas, man vēl neviens nav uzbrucis un ceru ka arī tuvākajā laikā neuzbruks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 eh, ja tagad būtu sācis no jauna spēlēt, būtu visu darījis DAUDZ savādāk vēlāk būs jāsaņemās un visiem kopīgi jāuztaisa kaut kāda pamācība iesācējiem, kā labāk sākumā rīkoties. kā arī jāgaida, kad nākamais serveris restartēsies (tas laikam notiek tā tīri pareti, ne?). kā arī tagad sāku nopietni apsvert multi-accountingu, domāju, uztaisīšu vēl vienu accountu, gaulus, un iešu vienkārši caur proxy iekšā, gan jau ka nepieķers. ja pieķers, nu tad gan jau ka ar nekas ļooti slikts nebūs. savādāk vislaik ir grūti spēlēt, nevaru attīstīt resursus, jo vislaik jāattīsta cranny, jo pa dienu regulāri kādas 10 reizes man uzbrūk. vispār vēl es sapratu, ka nav brīnums, ka mums vislaik uzbrūk. jo mēs lielākā daļa atrodamies tuvu centram un tuvu centram ir tikai tie nariki, kuri to spēli jau sen spēlē. no tā izriet, ka viņi zina, kā pareiiz jāattīstās, viņiem ir pieredzējušas alliances etc, toties, ja mēs būtu pieregojušies vēlāk mēs būtu kādā vietā, kur ir vairāki iesācēji, kuri vēl nemāk īsti labi attīstites etc un mēs valdītu vienkārši. bet, starp citu, tas travian+ ir tīri okej, man vislabāk patīk, kad rāda pēc cik minūtēm tev būs iespējams būvēt to un to, tā tu vari sev uzlikt kaut vai mobilajā atgādinājumu, ka ir kaut kas gatavs, caur gprs ieiet iekšā (caur mini operu travian lapa bez bildēm ir 1kb liela, tā ka sanāk lēti) un uzbūvēt un tā vislaiku. vismaz vienmēr resursi ir iztērēti un miers un bērziņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Ir ir tada kad daudz ko savadaak varetu darit, bet ko nu tagad jacinaas taa kaa ir R&r un ja mees buutu talak visi iespejams buutu veel grutaak, un neiet jau nemaz tik slikti paskaties cik mums aliasnes ir draugos un nap's, citiem vispaar naave uzreiz ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 xz man laikam būs paveicies arī pieregojos north east. Tajā kartē apkāt vieni bomāri man otrā lielāka bāze. Pārējiem pa 15-20 population. Vienīgais ja kāds no lielāka attāluma atvilksies un sados pa galvu Starpcitu kā pie jums bandā var tikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Emburga (14|3) Player:vincister Duration:9:43:38 Merchants: baigi suudiigi, naaksies tev riit 8 izsuutiit, jo vnk sanjemsi naktii un atkal kaads tevi apzags Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Es te visiem apkart pizdiju resursus un tie kuri ir liimeni ar mani ir ar mums naps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 kas tas naps iisti ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 miera līgums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Es skatos vis ir iekarsussi uz travian ka tik beigas nav ta ka LV valdis s6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now