SuperRembo Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 es ari mazins un niecigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Es visdrīzāk sūtīšu kko vairāk, bet crop mazāk, jo man viņa ir maz un man viņu vajag. kr4 jādabū vēl viens merčants, jo tagad tik 750 varu aizsūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Tas jau man bija skaidrs kops pashiem pirmsaakumiem Un vincister buuve warehouse amzaafakaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) Šodien aizsūtīšu resursus. Tur vienam čalim jau 3 village. EDIT Nosūtīju, gaidi. Būs pēc 11 stundām, jo tu dzīvo čuhņā Edited November 28, 2007 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Kāpēc tika atcelts allie ar [s&S]? Viņi taču ir stipra alianse, pirmajiem diviem spēlētājiem ir apt pāri 400populācija. Man vnk pizdi laikam būs Man nav ko apzagt, tāpēc ir doma apzagt alianci TRR, bet viņiem ir allie ar daudzām mūsu aliancēm, tai skaitā bijušo [s&S] un tāpēc, ja es uzbrukšu TRR, viņi iespējams prasīs palīdzību no [s&S], kas man ir diezgan tuvu un tākā mēs atcēlām ar viņiem allie, tad gan jau viņi arī palīdzēs TRR... Es tagad domāju uzbrukt vai neuzbrukt. Nav vispār citus jēgas zagt... 20ciemus esmu izķemmējis pa 3 reizēm un visas reizes pa 0000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Man nav ko apzagt, tāpēc ir doma apzagt alianci TRR, bet viņiem ir allie ar daudzām mūsu aliancēm, tai skaitā bijušo [s&S] un tāpēc, ja es uzbrukšu TRR, viņi iespējams prasīs palīdzību no [s&S], kas man ir diezgan tuvu un tākā mēs atcēlām ar viņiem allie, tad gan jau viņi arī palīdzēs TRR... Es tagad domāju uzbrukt vai neuzbrukt. Nav vispār citus jēgas zagt... 20ciemus esmu izķemmējis pa 3 reizēm un visas reizes pa 0000. Isteniibaa man nav bijusi nekada saskarsme ar sho aliansi, un ja vinji nemaak tureet vardu, un uzbruuk, tad pashi vainigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 S&S atcelts jo viņi neievērija alianci un uzbruka kikim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Arī man uzbruka. Ar tādiem nav ko saistīties, kuri nespēj pildīt vienošanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 vincisteram aisūtīju no katra pa 200. pēc 3h būs klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 gribēju paprasīt vai caur mobiilo tel. var kontrolēt traviana notiekosho(buuveeties utt.) jo es caur mini operu varu tikai apskatiit cik man resursi un veestules :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Es maku izdariit taa lai uzbruuk kadam un upgraidot rally poinru , parejo es nemaaku. (Kaa ari maku to ko hero maak.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Ir jālieto tiešās adreses. Piemēram, manā gadījumā, lai attīstītu warehouse man opera mini būtu jāraksta šāda adrese - http://s6.travian.com/build.php?id=21 Tas katram atšķirās, tev tur varbūt būs kkas cits, a varbūt nekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 labais , tagad vismaz skolā varēšu laicīgi apgreidot , tikai mājās jāpaskata katram tas beigu cipariņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Es ar taads N00biigs esmu veel population tikai 24 coardinates 134 107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Sasodits mani saak DOOM luret , bet es driz aktivizesos ISTAM karam. Kad visi FIELD buus 10 levela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Dear Skam Some enemy alliances are infiltrating players villages and destoring their accounts....presumably to players whose passwords = ID Name. Please warn members of your alliance to make sure your their passs are different (change through profile). Enemy alliances, once into a village, could change the password and prevent you getting back in. They could also steal your resources when your backs are turned...by sending them to their own villages (possibly getting players shut down for sending too many resources in one day...but what would they care!). Check out what they did to Oberon! His alliance was warring with =TH= at the time I chose to tell you as Oberon was a leader, and you not being leader should make your account more secure...as it is believed they had been reading his emails to other alliance members before destroying his account. Offical complaints are being sent to Travian Administration Please tell as many people as you can so that their game is not ruined. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 IIstenibaa nav parak labi tas ^ | | Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 A kurs noobs paroli liek travina tadu pasu ka vina logins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 neuztraucies, taadu tik tieshaam ir daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikis. Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Sveiciens kolēģiem. ^^ Nedaudz oar tiem pašiem S&S Vai ir vēl tādi kā es kurus regulāri cenšas patīrīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Jautājums - Ja man, piemēram cranny ir sakačāts teiksim nedaudz lielāks nekā kopējais resursu skaits un pretinieks uzbrūkot ar 2 paladiniem neko nedabū, vai viņš var dabūt kaut ko ja uzbruks ar lielāku armiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 fuck, fuck, fuck. eh, vakar ap kādiem desmitiem aizsūtīju savus 50 clubbus tīrīt ciemus, mierīgi skatos filmu un vēlāk eju gulēt, no rīta pieceļos, ierubīju mobilajā caur wi-fi travian un skatos brīnumu lietas - resursi aizdomīgi maz un, pats trakākais - nav armijas es satraukts skatos reportos un redzu, ka pirmo reizi biju aizmirsis pirms gulētiešanas noseivot savu armiju (pirms tam KATRU vakaru to biju darījis). kā arī pietam man jau kādas 4-5 dienas neviens nebija uzbrucis. un šeku reku mans jaukais kaimiņš no DOOM alliances izdomāja, ka jāizmēģina uzbrukt man tieši tad. nebija uzbrucis tik sen, bet kā viņam izdevās noķert to īsto brīdi, kad biju piemirsis noseivot, vai nu šausmīga haļava vai nezinu, kā, scouts man bija ciemā, tā ka noscoutot nevarēja. bet katrā gadījumā rezultātus varat vērot šeit - http://s6.travian.com/berichte.php?id=2053875 , eh var redzēt, ka viņš iet virsū ar pilnu armiju, jo kā nekā sūta daudz clubus, paladinus kā arī hero, cerot uz exp. pirms kāda laika man viņš bieži uzbruka, tad pārstāja, jo saprata, ka vislaik pa nullēm izgāja cauri un pietam mani troopi bija veiksmīgi vienmēr noseivoti. kā viņš varēja zināt, ka šoreiz būs mājās? tātad mani dārgie 50 clubi bye bye, tagad pilnīgi vairs negribās spēlēt.. besī ārā. laikam pacelšu pāris dienas tikai resursus un tad atkal sākšu būvēt armiju, kā arī tagad ceļu 3. cranny līdz 10. lvl. lai viņš iet ieskrieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Man tiesi tas pats sodien bija , nosita man kadus 40-45 clubus un 5 scoutus , bet resursus ari sazagaas. Stulbie doom. btw , ar vienu scoutu tu neuzinasi vai tevi ir scoutojusi , var redzeeet tikai ar 2 scoutiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 ar vienu scoutu var redzēt, vismaz man tā ir bijis. ā, es laikam sapratu, kā tas viss notiek. ja tevi scouto ar vairāk scoutiem kā tev ir ciemā, tad tu neko neredzi, bet, ja tevi scouto ar mazāk scoutiem, tad tie tiek nosisti. tagad skaidrs viss, kā viņš to uzzināja, es vienkārši parasti tikai vienu scoutu taisīju, tad jau laikam jātaisa vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Nee , vienu manu alliances memberu ir scoutojusi ar 150 scoutiem , bet vinam pasam bija 3 scouti. Edited November 30, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now